2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@kuşçubaşıeşref geçen yıl tarihine paralel bakarsak işaretler haftayı gösteriyor. Ben de hafta içine odaklamıştım kendimi. geçen yıl sınav sonuç açıklandıktan 2.5 ay sonra acıklanmış mülakat tarihi. böyle de bişey okuyunca biraz heycanlandım şimdi:)
-
@ebru-ebru Umudunuzu kırmak istemem ama bu yıl ki durum önceki alımlara kıyaslanamaz bakanlık ciddi bir revizyon döneminde ve mülakat tarihleri tamamen belirsiz dua edelim de 'seçim dönemi baskısına' kalmadan açıklansın zira beklemek daha doğrusu belirsizliği beklemek çok zor yazarken bile kalbim sıkışıyor nefesim daralıyor sabretmesi çok zor
-
benim anlayamadığım bi nokta var. yani bakanlık bu kadar mı plansız allaha emanet bi halde. mülakat işiyle ilgilenen ya da eğitimle ilgilenen ya da başka başka işlerle bunların işi ayrı ayrı değil mi ? yani öyle bi durumda ki her işi tek adam yapıyor biz de onun boş bi vaktinde belki gözüne ilişiriz falan diye bekliyoruz. revizyonla vs ne ilgimiz var ki
-
mülakat çalışmları nasıl gidiyor?
-
@tugrulkocer yavaş gidiyo ama ins haftaya açıklanırsa hızlanır
-
@tugrulkocer Bildiğimiz Tuğrul kocer misn
-
@tugrulkocer ya bu mülakata normal kpssye çalışır gibi bakmıyor musunuz? Burada farklı bir şekilde çalışılıyormuş gibi sanki
-
@tugrulkocer hocam siz misiniz?Gemi yaklaştı mı yoksa?
-
@tugrulkocer nur topu gibi bir troll
-
Mülakat tarihi falan artik cok zor.Dguy vmy kalkiyomus.Vmy sayfasina birisi yazmis.Vdk gibe baglaniyor.Dguy artik yok.Guyda bilinmiyor.Nasil bir hafta baslangici bu ya
-
Dguy artık nasıl yok? Bakanın açıkladığı programda bile olduğuna dair mesajlar vardı. İnsanlar bayılıyo uydurup uydurup yazmaya. zaten zor bir süreçten geçiyoruz, bir de bunlara üzülmeyelim.
-
Ahhh gözünü sevdiğim gib bugün mülakatı açıklada komplo teorileri birden yerle bir olsun
-
komplo teorilerinin tavan yaptığı anda sonuclari aciklamisti. simdide bu hafta mulakat tarihleri aciklansa ne güzel olur
-
@zenginmemur Yahu hocam ben sizi ilan gelmeden önceden beri takip ediyorum.Bu nasıl bir evhamdır? “İlan gelmeyecek arkadaşlar bekleyin” İlan geldi. “Sınav sonuçları açıklanmayacak sınav iptal olacakmış arkadaşlar” Sonuçlar geçte olsa açıklandı.Şimdi evhamını son noktaya getirip ihdas edilmiş sınavı yapılmış bir memurluğa yok kalktı diyorsun. Ben bunu tamamen evhamına veriyorum art niyetli olduğunu düşünmüyorum ama lütfen sakin biraz daha.Herhangi bir aksilik yok mülakatlar yapılacak içini ferah tut.
-
@kaymakam mülakat tarihleri ile ilgili bilginiz var mı?
-
@kaymakam bence artniyet var. Bu işin içinde olan birinin bu kadar evhamlı olamayacağı aşikar. Diğer sayfada yazılan sadece bir yorum "olabilir- düşünüyorum" şeklinde. Bu şahıs kesin ifadeler kullanıp o yazıya göre yapılmayacak edilmeyecek diyor. Bıraksın bu işleri
-
Komplo teorileri yine zirvede haftaya başlangıca puanım
-
@kaymakam adam Hıncal Uluç gibi ters totem uyguluyor bence başka açıklaması olamaz ben ona yoruyorum artık
-
Ben dguy ve guy mülakatları yapılmayacak demedim öyle bi ihtimal yok er geç yapılacak bu mülakatlar. Yapılamamasını düşündüğüm ve tahmin ettiğim vmy sinavınıdır ki onun sebebini yazdım diğer sayfada. Sağlıcakla kalın
-
@aslan1453 birkaç kişide vmy sınavı olacak dedi