2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@intermilan 1 ay içinde yapılacaksa yapılır ondan sonra zor çünkü ünvan değişecek
-
lütfen artık trollcüler yalancı duyumcular bi yok olsun herkes bi duyuma inanacak durumda hepimiz çok sıkıldık beklemekten her hafta umutlanmaktan
-
@meliha_ ben kaçar ozaman söylediklerimin duyum değil bizatihi bakan beyin kendisidir. Yılbaşına kadar teşkilat kararnamesi yayınlanır
-
@aslan1453 mhuy sınavı ile ilgili duyumun var mı?
-
@aslan1453 arkadaşım niye üstüne alınıyosun isim belirtmedim ki ben yalancılar dedim farkındaysan sen değilsen değilsindir
-
@walras12 hadsizlik yapma boyundan büyuk konulari bilip bilmeden bana niye saldirdin simdi hala beklemekten sıkılmadin mi yasın 25i gecti yasitlarin ev araba sahibi oldu sen hala bekliyosun sonra gelmis bana tavir aliyosun.Asil sen birak bu isleri.Bu surec uzadikca senin bundan cikarin ne olcak.Boyle sacmalik mi var mulakat tarihi aciklanmiuor aylardir gecen yilda ayniydi surec hani yaz tatili falan derken bizlere bir sebep sunamadan aylarca bekledik ve sonuc olarak bn elendim.Şimdidd ayni durum ve hala bekliyoruz.Bu beklemenim mantikli bir sebebi olmali ben bunu diyorum sen gelip bana satasiyosun.Haddini bil.Klavyeden yazmak kolay.Hadi git sen dersinr calis.
-
düşündükten sonra yazmak ( ki sonra yazmak olmuyo bi şekilde vazgeçiliyo ) daha iyi . önce hüsnüzan sonra suizan
-
@aslan1453 dostum biz dguy yerine duy biliyorduk onu dguy mu oldu şimdi
-
@zenginmemur şşşşş sakin ol şampiyon. Yaptığın analizler! karşısında eleştiriyi göze alacaksın. Sana tavır alan falan yok, insanları boş yere galeyana getiriyorsun.
-
ooooo buralar şenlenmiş @aslan1453 çok doğru söylüyor !!!!! sizler biraz daha böyle sessiz kalırsanız kazanmış olduğunuz sınavın mülakatına bile giremeyeceksiniz ...
-
@paretowilfredo üstad buralara bir el atmanın zamanı geldi bence inanılmaz bilgi kirliliği var
-
Beklemekten başka ne yapılabilir önerisi olan varsa buyursun söylesin etkinlikse yapıyoruz bakanın tiwitlerine yazıyoruz başka ne yapmamız gerekiyor illa biri bakanlığın önüne gidip kendini yakması mı gerekiyor nedir yol
-
@kaymakam dguy sinavi iyi gecmedi diye milleti surekli evhama surukleyenler dguy yazilisinin aciklanmasi 83 le kapatmasi ve listeye girememekle tekrar g.t oldular.Bunu o sayfada da yazdim cevap dahi veremediler.Yeniden olacaklar bunu hep beraber gorecegiz.Evhamlilarin evhamlarindan hakikaten sıkıldık su milleti bi rahat birakin lutfen.
-
Arkadaşlar biraz daha sakin biraz daha sağ duyulu olmakta fayda var diye düşünüyorum. Bence şunu düşünmeliyiz ; Malum mülakatların hemen yapılması mı yoksa dguy kaymakamlık mülakatlarından sonra yapılması mı bizim için avantajlıdır? Unutmayalım ki bu işi hak eden 2000 kişiden 1000 i mülakatı geçecek ve maalesef ki kalan 1000 kişi yeni ilan yeni sınav peşinde koşacaktır.Dolayısıyla optimum faydayı ben diğer mülakatlardan sonra yapılmasında görüyorum kişisel fikrim. Evet bu bekleyiş zor ama en azından ilan beklemekten kısmen daha rahat.Ne kadar çok arkadaşımız iş sahibi olursa hem kendimizin hem arkamızdan gelen arkadaşlarımızın da önü açılacaktır.
-
@kaymakam dostum söylediklerinde kısmen haklısın ama şöyle bir şey var. Kaymakamlık mülakatları zaten yapıldı ya da yapılıyor. Şimdi onu bekleyelim bunu bekleyelim dersek mesela arkadan gelen bir il göç süreci var. Guy'un sonuçlanmaması da, sonradan il göç mülakatına girecek arkadaşlar için bir sıkıntı. Ya da yeni gelecek bir ilan için. Bu iş böyle bir kısır döngüye girer bekleyelim tüm mülakatlar bitsin dersek. En mantıklısı başlayan süreçlerin hızlıca bitirilmesi bence ve bunun için de sesimizi yükseltmeliyiz
-
Tamam beyler bayanlar size gore biz olagan bir sekilde aylardir mulakat bekliyiruz.Sizlere diyecek bir seyim yok artik.Siz aylarca beklemek icin siz polis olmak icn iibf diplomasini aldiniz.Gercekten yazik...
-
@zenginmemur önerin nedir peki ne yapmamız gerekiyor ki bu süreç hızlansın şak diye çözülsün bu belirsizlikler
-
@zenginmemur kimse burda bekleyelim demiyor. kulaktan dolma haberlerle insanların moralini bozmayalım diyorlar. etkinlik yapalım diyin yapalım ozaman. yok alım olmayacak yok mülakat olmayacak... zaten stresten ölüyoruz. birazcık sağduyu lütfen rica ediyorum
-
@paretowilfredo @Antimülakat üstadlar şuraya bir el atsanız her şey çorba oldu guy ve duy birleşecek diyorlar şimdi de dguy ve vmy birleşecek imiş her şey değişik bir hal almaya başladı bir temiz bilgi alsak
-
ben guydan 88 aldım. mulakatı beklıyorum ama ıptal edılmesını ıstıyorum. ıptal edılsın yıne sınav yapılsın. cunku ıstnbul sectım korkudan ama ıstanbulda yasamyı kesınlıkle ıstemıyorum. izmirde yasamak ıstıyorum. keske ıptal etselerde yenı bır ılan gelse 2.000 kısı alında yenı unvanla vs le ne bıleyım. bana kızıp bagırıp sovmeyın sınavda mulakata kalan herkes yenı sınav olsa yıne mulakata kalır zaten. yoksa becayis ve guy ılanı bılmem ne 2 3 yıl surecek benım ızmıre gecmem