2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@biriibfli Bu arkadasin duyum ya da tahmini dostum. Buna yorum yapamam.
-
bi ses seda yok mu?
-
@nonbisinidem bncede guylar yapilanmada olmaycak veya olumlu anlamda etkolenmeyecekse bosa beklemis oluruz dostum isin ozeti bu.
-
@paretowilfredo hocam guylar yoksa yapilanmada sizce neden bekliyor olabiliriz
-
@zenginmemur Dostum gerek yapilanmanin Bakanligin asli gundemi olmasi gerekse ozellikle dguy ile alakali fikir ayriliklari etkilemis olabilir. Ilk sebep daha gecerli bence dostum.
-
@paretowilfredo DGUY ile ilgili fikir ayrılıklarının mevcudiyeti hakkında ilk defa bilgi veriyorsunuz hocam detay verebilir misiniz bu hususta?
-
@g-uzmanı Aslinda daha evvel en basta dile getirmistim dostum. O tartismalarin da halen devam ettigini isittim. Lakin maliye ile alakali detaylara girmek istemiyorum. Bakalim su kararname ciksin da bi
-
@paretowilfredo gün içerisinde aldığınız bir duyum var mı
-
@guymagdurubiri Yeni bir bilgi yok dostum malesef. Tekrar tekrar soramıyorum aynı yanıtı aldığım için hep.
-
@paretowilfredo Teşekkürler
-
@paretowilfredo teşekkür ederim.
-
@paretowilfredo dguy için de vmy gibi patlatilmayiz inş maliye denilince artık herşeyden korkar oldum.
-
@aroma hocam iletiyi beğenmenizle daha da korktum yapmayın böyle
-
@paretowilfredo yanlışlıkla oldu kendi kendime yazar oldum.Hocam iletimi begenmeniz korkuttu valla .
-
@aroma O şekilde bir uygulama beklemiyorum açıkçası ama en son VMY de ki hüsni zânım hezimetle sonuçlandı o nedenle temkinliyim dostum.
-
@paretowilfredo haklısınız hocam temkinli olmakta .Umarim şu yapılanma bi an önce sonuçlanir önümüzü görürüz.
-
Guylarin bu yapilanmamada olmasi demek bizim aylarca bosa beklemis oldugunun gostergesi olur.Şunuda soyleyim guylar bu yapilanmada benim fikrim kesin olacaktir.Yoksa niye bekletilsin.Dguy guy basinda D var ama özluk haklari guydan önde bunun duzenlemesi olabilir.Dguy guy birlesmesi yapilirsa hic şasirmam
-
@zenginmemur iki kadro nası birleşebilir birisi merkez birisi taşra dguy u alıp Antep'e mi yollayacaklar.
-
paretowilfredo DGUY ile ilgili fikir ayrılıkları nasıl ? iptallik durumlar mı var.
-
@aybala, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
paretowilfredo DGUY ile ilgili fikir ayrılıkları nasıl ? iptallik durumlar mı var.