2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlae twitterda başladık #İİBFmülakatbekliyor destek olalım
-
@jan-vesely ben geldim lütfen herkes destek versin arkadaşlar
-
Başkanlık makamına atama olmuş bence tarih açıklanır yakında
-
keyfi bir bekleyiş var sanki başkan atansada aha açıklanır diyemiyorum umutlarım tükendi guy adına..
-
Zaten guy tarihinde rekor kırdık mülakat bekleyiş süreci olarak her geçen gün yeni rekorlara koşuyoruz sonumuz hayrolsun elbet bir gün açıklancak en kısa zamanda açıklanması temennisiyle
-
Yeni Gib baskaninin twitter i var mi ?
-
Çok bekledik, çok yıprandık haydi artık açıklayın
-
@sad38guy hocam yok galba ya da ben bulamadım
-
@sad38guy hocam ben de ilk iş ona baktm sa yok maalesef ama atanan başkan istanbul vergi dairesinin başkası. @istanbulvdm adresi var işe yarar mı bilmiyorum
-
@kuşçubaşıeşref hocam bu bilgiye nereden vakıf oldunuz acaba? Ben burada gördüğümden beri bakıyorum nete de göremedim bir türlü
-
@redcrossbjk hocam halihazırda guy olarak çalışan arkadaşlardan duydum ben
-
@nonbisinidem ne bilim hocam ne gib sitesi kaldı ne haber siteleri.. her yere baktım bir şey göremeyince acaba mı dedim.. O zaman bu akşam CB Kararnamesi ile resmen belli olabilir. Teşekkür ederim.
-
@redcrossbjk benim de içimde yarıba kadar belli olabilir umudu var ama inş hocam yaa
-
@nonbisinidem İnşAllah tez zamanda her şey açıklanır da biz de bu süreçten çıkarız.
-
@fridakahlo arkadaşımız iibf nin genel sorunlarını belirten bir mektup hazırlamış ve mektup etkinliği yapmak sitiyor. Külliyeye Sn.Cumhur başkanına direk mektup göndermek isteyenler kendisiyle iletişime geçip metni alabilir .
-
bekirbayrakdar@ivdb.gov.tr Yeni başkanın mail adresi arkadaşlar siz de mail atabilirsiniz twitter etkinliğine ek olarak
-
Acaba Bekir Bayrakdar ın haberi var mı gelir idaresi başkanı olduğundan.
-
@redcrossbjk hocam bende Twitter da gördüm
-
@uruk-hai, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Acaba Bekir Bayrakdar ın haberi var mı gelir idaresi başkanı olduğundan.
Vardır bence. bugün müdürler başkanlığa geldiler hep veda için.
-
Bi dedi kodu çıktı artık başkan olmasa bile gib bu dedikodulardan dolayı başkan yapar