2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
arkadaşlar Gib' i aradım. Kurulun insiyatifinde herkesin baskısını da biliyorlar ancak bekliyorlarmış ve başkan belirlenmesiyle alakalı bir durum olmadığını baskılara rağmen açıklamadıklarını ilettiler. Biz istediğimiz kadar etkinlik yapalım çözüm olmadığını da belirttiler. Her şey şuan kurulun elinde
-
Bu hafta açıklanır mı ya Allah için biri bir duyum söylesin yalan da olsa söylesin ihtiyacım var
-
arkadaşlar Gib' i aradım. Kurulun insiyatifinde herkesin baskısını da biliyorlar ancak bekliyorlarmış ve başkan belirlenmesiyle alakalı bir durum olmadığını baskılara rağmen açıklamadıklarını ilettiler. Biz istediğimiz kadar etkinlik yapalım çözüm olmadığını da belirttiler. Her şey şuan kurulun elinde @nonbisinidem
-
@maesteo IVDB Başkanı görevden ayrılıyor dediler bugün
-
@guymagdurubiri o zaman gerçekten de seçimle ilgili bu doğruysa yanı trıhler fılan belırlı demek bu
-
tarihler belliymiş zaten ancak açıklanması için imzada beklemiyorlarmış. Kurul neyi bekliyorsa anlamadım. @monopolcü
-
bekletiyorlamış@monopolcü
-
@guymagdurubiri her an açıklanabilir ozaman boyle diyebilir miyiz? tamamen kurulun keyfine gore
-
@guymagdurubiri yeni bir guy dguy alımını en az eylüle kadar ötelemek istiyorlar herhalde.
-
@Maliyeüstadı aynen diyebiliriz tarihler uzun süre önce belli olmuş geçenlerde de aramıştım birkaç defa tarihler belli imzada demişlerdi.
@beveridge-eğrisi muhtemelen yapılmaz zaten seçimlerden sonra KPSS tarihi yakınlaşmış olcak -
Telefondakiler kurul hakkında bu kadar olumsuz konuşabilir mi ?
-
bence olumsuz değildi sadece süreci söylediler @ceterisparibuss
-
@guymagdurubiri hocam hangi numarayı aradınız
-
@guymagdurubiri hocam o yazdığınızı okudum da o beni tatmin etmedi. Burdaki duyumlar o telefonu açanların söylediklerinden daha gerçekçi inanın :)))
-
@r4ntisi @nonbisinidem 0 312 387 33 45 bu numarayı aradım arkadaşlar
-
@biriibfli allahım bin şükür.
-
@guymagdurubiri neden açıklamıyorlarki tarihler belliyse acaba çok uzak bi tarih mi belirlediler acaba
-
@toranj bekledikleri birşeyler var demekki dediler bence seçimden önce bitecek bu süreç
-
@guymagdurubiri secimden sonraya kalmasin da
-
@guymagdurubiri seçime daha çok var hocam. şu ana kadar normal süreçte mülakata girmemiz gerekirdi. seçimle 1000 kişilik bi kadroyu bağdaştırıyor olabilirler ama bana saçma geliyor. sanki öğretmen ya da polis ataması. okyanusta damla gibi bi şeyiz