2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@zenginmemur hocam maliyede tık olmayınca diğer ilanlar hep aynı kişilere geliyor
Sürece dahil olmayan birisi olarak bir an önce sürecin hızlanması herkesin yararına -
@sdf personel müdür v diye biri ismini hatırlayamadım şimdi
-
@aybala kesinlikle artık sabır kalmadı bu etkinliğe katılım yüksek olur umarım
-
Etkinliklerde ise yaramiyor artik gecen sefer 20 bini askin twit atildi yine olmadi yine olmadi
-
Uzun süre askıya alınacak duyumları var ama çok saçma ne kadar bir süre
-
@bg2603 Küçük bir ihtimal varsa bile denenmeli yoksa gir foruma bak umutlu birşey yok çık böyle devam ediyor. 10 dakika ayırıp 3 twit atıp bir umut deyip bekleyeceğiz.
-
GİB Başkanı Bekir Bayrakdar pazartesi günü itibariyle görevine başladı. Hem tebrik edip hem de mülakat tarihleri için mail adresi:
bekirbayrakdar@ivdb.gov.tr -
Bu süreci hızlandıracak tek kurum cumhurbaşkanlığı bu etkinlik falan artık kimse takmıyor devamlılığı yok bir etkinlik yapılıyor iki hafta geçiyor bi daha. Cb den talimat gelsin 2 günde açıklarlar tairhleri
-
@north-remembers Ben yolladım dostum, önce yeni görevinden dolayı tebrik arkasından da derdimizi anlattım. Bence sayın başkan bu konuda duyarsız kalacak biri değil, imkanı olan arkadaşlar mail atarsa başkanı bu konuda etkileyebileceğimizi düşünüyorum.
-
@tuntirikos cevap attı mi ?
-
@eliff Hayır hocam henüz on dakika kadar oldu yazalı, cevap yazarsa paylaşırım
-
@köyün-ağası evet ben de boyle bıse duydum yenı gib baskanına bağlı bıse degıl Cb ıstese anında acıklanır denılıo kı bencede oyle tamam bos durmaktansa 1-2 tweet atalım ama daha cok Cb nına duyurmak ıcın bırseyler ypılsa keşke
-
@tuntirikos ben de mail adresini gördüm twitterdan paylaşılmış hemen yazdım buraya. Maillere dönüş yapıyor başkan. Çok sayıda mail atılırsa çok hızlı biçimde karar alırlar belki.
-
@monopolcü acaba mülakatları secimden sonra mi yapmayı planlıyorlar yazılı sınav da secimden sonra olmuştu ya belki de o yüzden bilerek aciklanmiyodur
-
@eliff eğer böyle bısey planlanıyorsa yapılan haksızlığın insanların hayatlarıyla bılerek oynamanın vıcdanını tasıyabılıyorlar mı acaba
-
@monopolcü ben de bugün ilk kez patladım sabrım fena taşmaya başladı:(
-
Avukatların mülakatı da açıklanmadı, hepsi aynı zamanda açıklanacak muhtemelen ve hepsi aynı şeyi bekliyor anladığım kadarıyla
-
@North-remembers mail adresini öğrenebilir miyim
-
@mühlet bi tarih belli olsa gam yemeyeceğim. yeterki şu tarihler belli olsun. belirsizlik yoruyor.
-