2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@nopainnogain bende biraz inceledim ama bizle ilgili birşey göremedim eger rivayet edildiği gibi kapsamlı bir değişiklik olacaksa sadece maliyeye özgü bir kararaname gelebilir.
-
Biraz inceledim kararnameyi de bazı bakanlıklara ait kadroların ünvanları değiştirilmiş maliyeye ait henüz bişey yok
-
BAKAN YARDİMCİMİZ SAYİN NUREDDİN NEBATİ'Yİ MAKAMİNDA ZİYARET ETTİK.
Bakan yardımcımız sn. Nureddin NEBATİ bey ile bugün saat 22.00'de makamında yapılan gorusmede teskilatin olmasi gereken yerlere gelmesi hakkinda temennilerimizi iceren dosyamizi kendisine ilettik.Ayni zamanda merkez taşra ayrımı başta olmak üzere gelir uzmanlarinin sorunlarıni ifade ettik.
Görüşmede ilgili dosyanın sayın bakanımıza iletilecegi ifade edilmiş olup teşkilat içerisinde yapılanma konusunda ise yakın zamanda böyle bir çalışmanın olmadığı ancak gündemlerinde olduğu ve koordine bir şekilde çalışıldığı belirtilmiştir.
Öte yandan hasta haliyle gecenin bu vaktinde olsa da bizleri kırmayarak kabul eden Sayın Bakan yardimcimiza tüm meslektaslarimiz adına teşekkürü bir borç biliriz.
Saygılarımızla. Sanirim Gelir uzmanları ile ilgili bi dernek paylaşmış.. öyle diyorlar
-
Hazine ve maliye bakanlığına ait hiçbir şey yok galiba
-
Maliye niye bekliyor o zaman?
-
@bircokseygibi guy/gu dernekleri 3-4 ayda bir bakana verilmesi için bakan yardımcısına dosya veriler yıllardır böyle.üyeler dernek üyeliğinden çıkmasın diye umutları diri tutmak adına siyasi hamleler ciddiye almayın.
-
@bircokseygibi bu gelir uzmanları bizim durumumuzu niye sormamıs ki?Aylardir mulakat bekliyoruz yapılanma var diye bekledik simdi buda fos cıktiğina göre yeni duyumda ne var?Allahim sen yardim et bizlere
-
Adam yapılanma yok dememiş.Gelir uzmanlığı ile alakalı bir düzenleme olmayacağını dile getirmiş. Ama dernek müthiş Türkçesiyle bunu ifade etmeyi becerememiş.
-
@albertcamus Sonuç olarak yapılanma yoksa guy ile ilgili neyi bekliyoruz anlamadım
-
Acaba bakan yardımcısının mı haberi yok yapılanmadan herkes yapılanma diyordu onu bekliyorduk
-
Rüyamda ayın 14 ünde açıklanıyordu tam baskan beye teşekkür maili yazıyordum uyandım
-
Gibi aradım sitemkar bir şekilde sordum ama hiçbir çalışma yok şuan dedi, bununla alakalı nereye başvurabiliriz ne yapabiliriz dedim gibe vekaleten başkan atandı mülakatlarla alakalı çalışmalar yapacaktır dedi...bence gib başkanına yazmaya devam edelim
-
@lilith dün gib daire başkanlarından birine mail artım cvp vermedi daha en iyisi başkana tekrar yazmak
-
@köyün-ağası delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı cikaramamış.Boş söylentilere aylardır bekliyoruz. İssizlikten boşluktan iyice sindirildik kendimize olan güveni yitirdik sesimizi cikartamiyoruz.Birilerinin keyfi olacakta şu iki bin kişinin işini yapalm diyecekler başka bir şey değil.
-
Kararnameye gore ticaret uzmanlari mufettis olabilirmis.Hazine ve Maliye neden yayinlamadi
-
@eneskcr valla oyle pareto iki seçenek belirlediler imza aşamasında demişti
-
Günaydın arkadaşlar yarın saat 20.00 da mülakat tarihleri için etkinlik yapılacaktır. Katılım gösterelim 4 ay oldu ve daha hiçbir çalışma yok. Mülakat bekleyen beklemeyen herkes katılım göstersin. Bu süreç yeni ilanların gelmesini de engelliyor. O yüzden dikkate alalım.
-
gelen gideni aratıyormuş gerçekten
-
@aybala, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Günaydın arkadaşlar yarın saat 20.00 da mülakat tarihleri için etkinlik yapılacaktır. Katılım gösterelim 4 ay oldu ve daha hiçbir çalışma yok. Mülakat bekleyen beklemeyen herkes katılım göstersin. Bu süreç yeni ilanların gelmesini de engelliyor. O yüzden dikkate alalım.
Tagi de satın alacaz. Para göndermek isteyen olursa numarasını yazsın hesapları paylaşırım.
-
@köyün-ağası hangi başkana attınız hocam