2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@köyün-ağası ben eğer çok iyimser bakmadıysam o iki müdürlük mülakatı arasında bizim mülakatların yapılacağını anladım
-
@toranj bir haftada guy mülakatları yapılmaz
-
@köyün-ağası önceki 2000 kişilik alım da mülakatlar kaç gün sürmüştü hocam
-
@toranj hocam sanırım 18 eylül 6 ekim arasında sürmüştü
-
Son iki guy gibi hergün 300 kişi alınsa 7-8 iş gününde tamamlanır
-
@kaldorhicks çünkü bana da 1000 ve 300 kişilik alımlar olduğu için yapılabilir gibi geldi. 4000 kişiyi bile uzun günlere yaymamışlar.
-
dguy mulakatlari o surecte rahatlikla yapilabilir. guyda hemen sonra yapilabilir. en iyi ihtimal bu duruyor.
-
@toranj aynen öyle hocam ben de öyle düşünüyorumda işte bakanlık bizi hiç düşünmüyor
-
@maliyeüstadı birinden biri yapılsında artık. en azından yaşamsal belirtiler göstersinler.
-
@toranj bi tarihleri gorebilsek hayirlisiyla rahatlicagiz. zaten dguy yapilsin once hani bi 10 gunluk surec onemli bu kadar bekledikten sonra. zaten guy ve dguy kazananlar ayni kisiler. bi geldi mi digeri zaten pesine gelicektir.
-
@maliyeüstadı mülakat martta olacaksa dahi açıklasalar keşke çünkü sarktıkça gidiyor nisan mayıs diye
-
@zenginmemur katılmıyorum size biz kpss ye girip puanımızı aldık Ankara’da yarı insanı eledik eğer süreç normal işleseydi biz şu an mülakat sonucumuzu görmüş olurduk ve o çok tantana yapan kısıler böyle konusamazdı biz bu yola düz memur olmamak ıcın gırdık zor olacağını bılıyorduk polıslık ıstesek olurduk
-
Kurumu aradım, sizin belirttiğiniz tarihi söyledim ve şu an öyle bir ihtimal yok dedi. Peki şu an kurum da bir hareket var mı bu yönde diye o da şu an yok dedi ama müdürler ve Yardımcıları açıklandı ise o da gelebilir gibi bir şey geveledi. Biz de inanın bir şey bilmiyoruz dedi
-
@redcrossbjk ihtimali olmayan durum ne mülakatın şubatta olması mı
-
@toranj müdürler ile yardımcıları arasında olan 18 şubat kardeşim
-
@redcrossbjk o zaman mülakat en en iyi ihtimalle martta. yuh yani bu sınavdan 4 ay sonra olan ve hala açıklanmayan hakimliğin dahi mülakatına yüksek ihtimal mart diyorlar. napıyorlar acaba çok merak ediyorum. yapılanma vs. dedilet ama adalet bakanlığıda bi taraftan sınav yaparken bi taraftan yardımcılık üzerine vs. çalışıyorlar ve ne sınavda ne başka bişeydr aksama yok. bunlar ne yapıyorlar orada akşama kadar
-
Etkinlik yapıp gece gündüz bastıracaz yoksa bunlar bizi cok süründürür
-
Hani yapilanma vardi bu nedenle bekliyorduk.18 şubat geç bir tarih değil mi?
-
@monopolcü haklisin ama vergi dairesindr herkes guy diyr biliyorum bn
-
@zenginmemur bizim evde de herkes insan yaşayıp gidiyoruz işte