2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@zenginmemur ayda on bin lira kazanıyormuş gibi guyu kötülüyorsun.
-
@guylassakartık kardesim ya anlamiyorsun gercekten yada benim inadima yazma ne olur.Bu yazdiklarimdan guyu kotuledigimi nasil cikardin Allah askina.Bnim sitemim bekletilmemiz.Ya sebebsiz yere bekletilmek seni hic mi uzmuyo.Ya senin hic mi cevren yok eş akraba dost bunlar sana sormuyo mu sen ne olacan ne icin bekliyosun.Hic mi sıkılmıyosun.Bn degilde sanki senin cok iyi bir işin var havasındasin.Bak bnim tecrubem var daha oncede elendim ve yine bekledim bu kadar ve sonuc olumsuz.Yine bekliyorum.O zmanda sebepsi bekletildim yok dediler memurlar tatilde simdide yapilanma diye ortaya atildi.Aylar oldu yıllar oldu yapma git bak bana sataşma
-
Arkadaslar hepimiz aynı yolun yolcusuyuz iyi kötü dertlerimizi yazıyoruz bazen bide birbirimizle tartısmayalım. Hakkımızda hayırlısı
-
@kaldorhicks @redcrossbjk Merhaba dostlar. Sizlerin sormanız vesilesi ile bir kaç şey söyleyeyim ben de.
Öncelikle bu hafta açıklanır mı, ne olur bu konuda net bir şey demek bence son ana kadar olanaksız. Ancak işin geldiği aşamadan bir nebze bahsetmek istiyorum. Bu yönden şu şerhi düşme ihtiyacı hissediyorum yalnızca.
Hepiniz gerginsiniz ve haklısınız bu konuda. Aylar oldu, normalde bir iki haftada belirli hale gelen süreçte belirsizlik halen ortadan kalkmadı. Bugüne dek de sizlere boşa umut vermek gibi bir gayem asla olmadı biliyorsunuz beni tanıyanlarınız. Tam aksine sizlerin hayal kırıklığına uğraması beni gerçekten çok üzer. Bu yönden araştırma yaparken azami uğraş gösteriyorum ve paylaşırken de aynı şekilde temkinliyim. Halen vereceğim bilgilerin netliği konusunda şüpheliyim. Sebebi ise dönem içerisindeki belirsizliklerdir.
Misal, Kaymakamlık sınav sonucu için cuma günü dedik ki bunu sırf ben 4 kaynaktan bilgi alarak söyledim. Söyleyen 2 - 3 dostumuz daha vardı. Buna rağmen bir aksilik durumun ertelenmesine yol açtı. İşler bu şekilde işliyor.Bu mülakat sürecini ileri atan temel gerekçe daha evvel de söylediğim gibi yapılanmadır. En azından bana gelen bilgi bu şekildedir. Başkan ile alakalı bir durum değil bu, bunu net bir şekilde biliyorum. Kurumda kimin başkan olacağı zaten üç aşağı beş yukarı belliydi çünkü iki aday vardı bu hususta. Birisi atandı ve halledildi. Yapılanma süreci gerçekten köklü değişimler içeriyor. VMY iptalinin yegane sebebi budur. Bu süreci de yine bu denli etkileyen temel gerekçe bu süreçtir. Dediğim gibi benim işittiğim bu, sizler farklı şeyler duymuş olabilirsiniz ve doğru da olabilir bu bilgiler tabi ki.
Geldiğimiz noktada yaklaşık 2 haftadır toparladığım bilgilere -net olmayarak- kısaca değineceğim, bu denli habersiz kalmanıza dayanamıyorum yine malesef. Umarım pişmanlık duymam bundan sonra
Yapılanma seçim sonrasına bırakıldı. Bir çok şey hazır ancak şu süreçte bununla alakadar olunamaması söz konusu. Bundan dolayı ciddi ihtimalle seçim sonrası yürütülecek süreç. Çok küçük bir ihtimal var yapılması için şu aşamada bence. Yapılacak elbet ama şu an değil gibi görünüyor.
Bunu müteakiben size dair evrak evvela Cumhurbaşkanlığı'ndan olur aldı. Akabinde Bakanlık nezdine geldi. Yani son işittiğim şey şu an Bakan Bey'in oluru bekleniyor.
Mülakat için belirlenmiş olan dönem Mart dönemi. Mart ayında yapılıp tamamlanması planlanıyor.
Buna dair duyuru ne zaman gelir, bu hafta gelir mi bu plan harfiyen uygulanır mı bunları inanın ki bilmiyorum. Ama son işittiğim, birden fazla kaynaktan duyduğum ama yüzde yüz teyit alamadığım bilgiler bu şekilde dostlar. Umarım olumsuz bir durumda bana tahammülünüz kalmıştır.
Her biriniz için duacıyım. İnşallah bu çile tez zamanda biter sizler de iş sahibi olursunuz en kısa zamanda. Bahtınız açık olsun dostlar. Güzel günlere hep birlikte inşallah.
-
@paretowilfredo Üstad allah senden razi olsun, soylemlerinin gerçekleşmemesi hiç mühim değil. Bu bilgileri veriyorsun ya rahatlatiyorsun bizleri. Allah da seni rahatlatsin inşallah. Eyvallah.
-
@paretowilfredo hocam önceliklikle kendi adıma daha sonra tüm bekleyen arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Mülakat mart ayında olsun veya olmasın bizler elbet içimizde ters düşünenlerde olsada büyük bir çoğunluk olarak emeklerinizi görüyoruz. Tekrar tekrar söylemek istiyorum ne olursa olsun çok teşekkür ederiz. Umarım Mart'ta bu iş sonlanır ve sonuçlar yüzümüzü güldürür
-
@paretowilfredo dostum bütün içtenligimle sana tesekkur ederim.İsterse yazdıkların olmasın cok netsin ifadelerinde
-
@paretowilfredo dostum sormadan duramiyorum.Bu yapilanma ile neler olabilir?Vmy özelinde anladim.Baska hangi meslekeri kapsayacak?Guyun yapilanma dısı kaldigi hatta cumhurbaşkanligindan dondugu konusuluyor.
-
Martta olacaksa ilanın bu hafta gelmesi lazım
-
@paretowilfredo Allah razı olsun hocam.. şu vermiş olduğum bilgiler bile çok değerli. En azından bunca olumsuzluk içinde bir nebze ümit veriyor. Varsın olmasın dediğin ne olacak. Yine de bilgiler için çok teşekkür ederiz
-
@paretowilfredo Üstat ben buraya ne zaman içimi döksem senden bir havadis alıyoruz günlük tekrarlayayim ben bunu şaka bir yana senin samimiyetine ne şüphe. Senden başka bizi umursayan yok zaten. Sen duyduğunu aktariyorsun pek tabii ki meseleler sonradan başka istikamete sapabiliyor biz bu duruma alıştık artık sagol var ol.
-
@paretowilfredo Allah senden razı olsun, varsın söylediklerin olmasın senin emeğin yeter düşünüp bu saatte yazman bile büyük incelik işin gücün rast gitsin.
-
@paretowilfredo üstadla parelel bilgiler bana da söylendi ancak emin olamadığım için söyleyemedim ihtimal dahilinde sonuçta kimseye Ümit vermek istemedim. Sağolsun üstad bizim için güzel şeyler öğrenmiş.
-
@paretowilfredo bu dedikleriniz gerçekleşmezse bile size laf edecek insanlar insanlığını sorgulamalıdır. Her zaman bizim yanımızda olduğunuzu biliyoruz. En azından ben bu forumda 1.5 2 senedir takılıyorum ve hep bunu gördüm. Biz sizin gerçek niyetinizi biliyoruz ve teşekkür ediyoruz. Her şeye rağmen dayanamayıp bize bilgileri aktardınız. Allah sizden razı olsun.
-
@paretowilfredo ne iyi bi insansın üslubun naifliğin... bizim gibi atanmayı mı bekliyorsun iş güç sahibi biri misin hiç bilmiyorum ama hayat karşına senin gibi düşünceli naif insanlar çıkarsın teşekkürler
-
@paretowilfredo Üstad gerçekten Allah razı olsun ve ne kadar düşünceli ve hassasiyetli olduğunun farkındayız bizler duygusal bakıp bir an önce haberler duyumlar almak istiyoruz ama siz bizler hayal kırıklığına uğramayalım diye tam olarakrak emin olmadan yazmıyorsunuz. Bu verdiğiniz haberler de şimdilik bizim için yeterli
-
değerli forum üyeleri 2015 te bu sürece başlayanlardanım.Zaman nasılda geçiyor bir bakmıssın kostur kostur 3 yılı tamamlamışız.Bu gecen zamana pozitif yönden bakarsanız kendine çok önemli dersler çıkarıyosun .Diğer taraftan bakarsanız artık o eski enerjimi kaybettim ve çok da yıprattı . Artık yürümüyor .Bir çok sınava girdim bir çoğunun da mülakatına kaldım olmayınca olmuyormus demekki.Sıkıntıya strese girdiğinizde neler yapıyorsunuz her türlü tavsiyelerine açığım .Maliye bakanlığının süreci umarım hepimiz için hayırlısı olur..@paretowilfredo dostum bu gecen zamanda yanımızda oluyorsun, hakkın unutulmaz .Cümleten herkesin Allah yardımcısı olsun.
-
@paretowilfredo üstad sen bunu dedikten sonra isterse mülakat Mayıs'ta olsun hiç mühim değil bizi anlayıp bizim için çabalıyorsun ya bu bizim için yeter allah senden razı olsun varlığın yeter üstadım
Saygılar -
@paretowilfredo cok sagolun hocam emekleriniz takdire değer olsa da olmasa da bizim için uğraşlarınız göz ardı edilemez
-
@paretowilfredo hocam allah razı olsun gece gece bi nebze nefes aldım