2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Maalesef ve maalesef secim yüzünden beklettiler bizi, tam secim üzeri yapmak için ben öyle düsünüyorum. 10 güne acıklanır martta yaparlar o zaman, hatta bana gelen bi bilgi de vardı ama cok net değil haftaya acıklanabilir diye gecen hafta. Görünen o ki bu hafta acıklansa da acıklanmasa da secimden önce yapıp secimden sonra acıklayacaklar
-
@paretowilfredo hocam Allah razı olsun.Biz senin başta zaten samimiyetini biliyoruz ha martta olur ya da olmaz önemli değil artık. Saol bizi aydınlattığın için
-
@tysbyno-hi iyi yönleri çok oldu benim gibi sabırsız bir insana sabretmeyi ve böylece daha dirençli olmayı öğretti herşeye negatif bakan biriydim sabır ve inanç birleşince pozitife yakın bir insan oldum kafamı dağıtmak için sürekli instagramda motivasyon arttırcı sayfalar takıp edıyorum ve uygulamaya calısıyorum sureklı olarak dizi takıp etmeye calısıyorum ıngılızcemın gelişmesinde yadsınamaz bir gerçek oldu kendımle ılgılenen bırı degıldım ama hergun 1-2 saat yürüyüş yapıyorum artık yanı senın anlayacağın Allah ızın verır atanır gorevıme başlarsam benden gelır uzman yardımcısının yanında cebıme pek çok seyı katmıs olarak ayrılacağım ve pısmanlığı asla yasamayacağım
-
@zenginmemur Düzenleme temelde denetim birimleri ve merkez kadrolar acisindan olacak dostum gözlemlediğim kadariyla. Guy ile alakali bir duzenleme isitmedim.
-
Çok teşekkür ederim dostlar hepinize güzel duygu ve düşünceleriniz için. Mutlu ettiniz güzel sözleriniz ve desteğiniz ile. İnşallah güzel günler göreceğimize inanıyorum dostlar. Zor günler illa ki geride kalacak tek tek hayatlarımızda ve hep birlikte tüm emek verenler olarak. Bu süreç sonunda da hepinizin güzel sonuçlarını göreceğimize inanıyorum. Başarılarınız ile daha da mutlu olacağız. Dualarım sizlerle.
-
İl göç mülakatları bile açıklandı biz daha bekliyoruz
-
il göç ilan mülakat tarihini açıkladı helal olsun valla
-
@lindalh Ben dedim bunlar guydan önce bu işi bitirirler dedim. Sgk da mülakatları guydan önce yaparsa şaşmayın.
-
O kadar saçma bir süreçki yapılanma diyorlar guyun yapilanma ile alakasi yoksa guy alimini başlat hem vergi dairelerinde iş yükü azalsın hemde guyu aradan cıkart ki sgk falan düşük kapatsın
-
@zenginmemur hepsini secim öncesine getirecekler yüksek ihtimal
-
artık şubat ayını geçiyoruz 4 martta başlatsalar mülakatı seçime kadar 4 hafta var her şey biter o zamana ama tarih gelmedikçe tabi içim içimi yiyor seçim sonrasına kalır mı diye. Böyle düşünce varsa gelmeli bu hafta tarihler...
-
@gannicus öyle gözüküyor hocam. Muhtemelen il göç sgk guy dguy süreçleri beraber işliyecek. Umarım aynı adamları üç beş yere birden atamazlar.
-
aynen hocam. Guy ve Dguy listeleri çakışmaz da , diğerlerinde mecburen çakışma olacak maalesef çünkü hiçbirisi sonuçlanmamış olacak muhtemelen ve hepsi aynı anda sonuçlanmış olacak. Keşke Guy ve Dguy şimdiye sonuçlanmış olsaydı da kazanamayanlar veya 2018 puanlılar için diğer süreçlerde bir avantaj olsaydı
-
@mrnobody aynen hocam. Guy ve Dguy listeleri çakışmaz da , diğerlerinde mecburen çakışma olacak maalesef çünkü hiçbirisi sonuçlanmamış olacak muhtemelen ve hepsi aynı anda sonuçlanmış olacak. Keşke Guy ve Dguy şimdiye sonuçlanmış olsaydı da kazanamayanlar veya 2018 puanlılar için diğer süreçlerde bir avantaj olsaydı
-
Eğer bu hafta da tarihler açıklanmazsa mülakatlar nisana kadar sarkar işe başlama ağustosu bulur
-
@gannicus aslında isteseler çakışma falan olmazda. Adamın torpili sağlam yerdense herkes korkar elemeye. Sonuç; beş yeri kazanmış bir 'yeğen' . Keşke ayarlasalar bu tür şeyleri. Hem kamuya israf hem bize çile boş yere.
-
Bu mulakatlarin secim bitmeden yapilacagini dusunmuyorum,cok once de bir duyum paylasmistim ayni sekilde martta bitmeyecek surec uzayabilir diye kaynagima guvenmedigim icin ve emin bir sekilde duyum paylasan birkac kisi vardi o aralar onlara guvenip kesin degildir benim bilgim dedim ama bayag dogru cikio gibi, ne yazik ki uzadikca surec artik guvenim de inancim da kalmiyor a kadrolar cok iyi guzel kariyerli vs vs gibi geldi bana yillarim da gitti tabi,ne kadar kaale alinirim bilmiyorum arkadaslar ama dil ogrenelim yds puani yapalim bircogunuzun alani zaten iyi ama rn azindan nadir ilana cikan kurumlar da dil yuzunden hep ayni mulakat listeleri var tabiki o arkadaslarimi takdir ediyorum yanlis anlamasinlar,ya da bankalarin teftis filan neyse iste kamuda tasarruf olacak denildiginde bircok kisi maliyeden ahkam kesip sureklilik esas olmaz dediler ama malesef surec buna gidiyor a b hatta c planlarimiz olmali
-
@duyguuu37 hocam sizce martta olmaz mı bu mülakatlar
-
Iptal edilmesinde...bir gecede teogu kaldıran,, seçimin bir siyasi faliyet olmadığını söyleyen bir zihniyetten bahsediyoruz malesef ,,herşey olabilir..
-
acaba bugün bişeyler olur mu