2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@alpagu hocam vdk sonucu guydan önce belli olursa birincisi mülakata gitmez kazanan gitse bile o adama sorarlar sen başka sınav kazandın mı diye merak etme sen, bizzat bana kendimi tanıtma aşamasını geçtikten hemen sonra ilk soruları başka sınav kazandın mı oldu. sonra mülakat sorularına geçtiler bundan emin olabilirsin. bir kişiye 3ünü birden kazandırmazlar sonuçları takip edersin eğer biraz baskı kurarsak vmy sınavını da yaptırırız sadece örgütlenelim herkes kazanır.
-
Daha önce bu mülakattan elenmek avantaj mı dezavantaj mı sizce ?
-
ne var şu vatzapta? herkes grup peşinde.
-
@bizimsakallıişte kesinlikle avantaj olduğunu düşünüyorum ama bu durum %100 kazanacağınız anlamına gelmiyor. ben 2 kez elendim. karar verilirken elenmiş olmanız dikkate alınır sadece.
-
Arkadslar mülakat için tüyo liyakat imece hangisi
-
daha önce giren arkadaşlar; size ne sordular, nasıl geçiyor ortam nasıl yavaş yavaş paylaşalım böyle şeyleri
-
@ltfye
liyakat ve imece 2017'yi almıştım bugün tavsiye ederim -
@otuzyılsavaşı tskr edrm
-
@ltfye
rica ederim -
@busus Ne sorduklarının önemi yok hepsini bilmenin ise hiç bir önemi yok.
-
@shanks ne demek istediğinizi anladım ama yinede hazırlıklı olmak lazım herşeye.
-
@busus Yani en azından ben elimden geleni yaptım dersin.
-
Her yerden her şey den sorabilirler. Bana gecen sene hayatımda hiç duymadığım ve hemen hemen hiçbir kitapta geçmeyen bir sey sormuşlardı. Alan bilgim de iyidir yani ama hiç duymamıştım, ne soracaklar birazda o an ki ruh hallerine bağlı
-
@birgarip Burada
-
@bizimsakallıişte ben 2 defa elendim hatta bizden biri var mıydı komisyonda deyip güldüler sonra bi defa elemişiz bu defa elemeyelim bari dediler ve elediler
-
@jkeynes Onlr elemiyorlar ki listeler 1 ay önceden belli oluyor
-
@jkeynes imkansız işte o iş kardeşim diyorum ki ilan etseler en az 1 ay var sınava 1 ayda hadi yazılıları açıklasalar mülakat çağırsa 1 ay sonra 3 4 ay güvenlik soruşturması süreci var çünkü evlere birebir görüşmeye gidiyorlar vergi yalan olur boşuna ümit etme bana da sordular geçen sene sgk denetmen yardımcılığı ve guy antalyada söyledim netice itibariyle ikisinden de elendim başka yerde mülakatın var mı vs çok bakmazlar referans her kapıyı açar
-
1-özün önceliği nedir
2-kar yedekleri nelerdir
3-statü yedekleri nedir
4-olağanüstü yedek nedir
5-maliye politikası amaçları nelerdir
6-cari işlemlerde ve sermaye hesaplarında neler vardır
7-ayırma ilkesi nedir
8-gaiplik nedir hangi mahkeme kaç ayda istenir
9-birinci tertip yedek akçe nedir
hatırladığım şimdilik bu kadar ama 12 tane soru sordular 1.soruyu o an hatırlayamadım sonra hatırlayıp söyledim devamında netice itibariyle antalya guydan elendim f.ck the sistem -
@alpagu vmy’de ev ziyareti var mı hocam
-
@jkeynes bana önceki mülakatlarda seni neden elediler dediler. Soruyu soran Yanındakine bakım şaşırmış gibi yaptı. Dedim bu defa elemezler yine elediler mülakatımda çok iyi geçmişti