2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@guylassakartık ya işine bak sen
-
@manisalipinar geçenlerde vergi dairesinde teftiş kurulu başkanı ile konuşma fırsatım oldu senin gibi bende endişeleniyordum sordum bu konuyu, iptal olma gibi bir durum söz konusu olamaz dedi sınav yapıldı ve verilen hak geri alınamaz dedi.
-
İptal olur demiyorum ama burası Türkiye hiçbir şey hakka hukuka bakmıyor birilerinin iki dudağına bakıyor o kişi ne isterse o olur o yüzden olmaz olmaz demek saçma.
-
Yaaa arkadaşlar iki gün önce kesin olmasada Mart'ta yapılacağına dair duyum aldık. İptal olacak diyip durmayın madem öyle düşünüyorsunuz beklemeyin bu mülakatı bu kadar. Kötü niyetiniz olmayabilir ama insanlarında olmayan morallerini dahada bozmanın bi anlamı yok. Dişimizi sıkıp bir iki hafta daha beklicez bakalım Mart'ta olup olmayacağı 2 haftaya kadar belli olacak zaten...
-
Yarın saat 20.00 da Twitter da direk gündemde olacak tag ile İİBF mezunlarının genel sorunlarını içeren tag ile MAKRO AKADEMİ sponsorluğunda etkinlik yapilacak arkadaşlar.
Tüm iibfli ve kpssA adaylarının bu saatlerde etkinliğe katılmasını rica ediyorum
-
İptal olucak diyen arkadaşlar hem kendinize hem bize ves vese yapmayın
-
Iptal olacak gibi söylem ve tavırla ne ve neyi amaçlamaktasınız. Bu eylemlerin arkasında yatan amaç nedir? Siz kimsiniz ya
Verilmiş olan hak alınmaz, alınamaz. O mülakat 5 yıl sonra da olsa yapılacak. Burası değil türkiye mars cumhuriyeti de olsa yapılır. Saçma sapan ideoloji ve düşüncelerinizi buraya yansıtmayın. Şu yazıları okuyan insanların üzülmesine sebep olarak hakka girmeyin. Moral bozarak bir şey elde edemezsiniz.. -
Tamam iptal olmayacakda niye bekliyoruz bir kerede şu sorunun cevabini arayın be kardeşim
-
@zenginmemur hocam o sorunun cevabını cogu kişi arıyor ama cevabı yok işte elimizden bişey de gelmiyor bende bazen cok sinir oluyorum ama el mahkum
-
Sınav sonucunun geç açıklanmasından anlamalıydık bu sürecin böyle olacağını.bir kaç günde açıklanan sınav bir ay sonra açıklanmıştı.seçim öncesi yeni alım yapılmasın diye sürecin uzatıldığı ihtimalinden başka ihtimal düşünmek istemiyorum
-
@zenginmemur kardeşim senin ruh sağlığın da akıl sağlığın da iyi değil. Bir kaç gün kitabı defteri kapat, internetten de uzak dur. Cik dışarı dolaş. Senin oksijene ihtiyacın var.
-
Hadi bizim iptal oldu, avukatlar da mi iptal, kurum içinde uzmanlık yeterliliğine girenler de mi iptal. Boş konuşma da
-
@redcrossbjk bu arkadaş heralde en az 3 senedir bu işin içinde ve anladığım kadarıyla puanı guya yetecek kadar alıyor hep. Öncelikle arkadaşın bunu sorgulayıp hareket etmesi lazım.
-
@beveridge-eğrisi Kardeşim benimde 5. yılım. Hatta kendimce karar aldım ve bu mülakat son dedim. Sevdiğim insan bir yerlere yerleşmiş, nişan vs için beni bekliyor, her gün annem artık iş bul deyip duruyor. Bizim de ruh sağlığımız iyi değil ama kardeşim hani burada sürekli böyle sinir bozacak şeyler söylemek de bunca insana ayıp olur. Yapacaksan yine böyle olumsuz şeyler, abi al eline bir kağıt kalem yaz ona sonra yak o kağıdı rahatla. Buraya yazarak bunca insanın moralini bozmanın bir manası yok ki.. Gerçekten hepimiz stres içinde, ailemize çevremize bir şeyleri anlatmaya çalışıyoruz. Böyle durumlarda abi bırakacaksın dersi kitabı çıkacaksın dışarı dolaşacaksın. inan 1 haftadır her gün sahile gidip 2 saatte 1 paket sigara içip geri geliyorum stresten
-
Kimseyi idare edemiyorsunuz. Adama etmediğiniz hakaret kalmadı. Bu arkadaşımız da biraz panik biraz sinirli görmeyiverin. Emin olun bir şey olmaz.
-
@varolistan kardeşim benim hakaret etme gibi bir amacım yok. Öyle bir şey olmuşsa benimki özür dilerim. Sadece nefes alsın istedim, biraz kafasını dağıtsın diye söyledim. Farklı bir anlam çıkarmışsa ya da çıkaran olursa ben yine özür dilerim..
-
İptal değil ihmaldir o.
-
arkadaşlar mülakat tarihleri belirleyen birim personel işleri daire başkanlığı, orayı arayıp derdimizi anlatsak tweetlerden birşey çıkmıyor
-
@garibanguyadayi aradık adamlar siteyi takip edin yakında açıklanır vs gibi şeyler söylüyor
-
@köyün-ağası ne zaman aradın kardeşim bu cevabı verdiler?