2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@eliff bu gidisat gayet aşikar
-
Dostlar kusura bakmayın bazen gercekten belki ölcüyu kacirip sinirli olabiliyirum ama iyiki bu forum var.Bu forumda @can-mavi gibi dostlarimiz bir kurumda hali hazırda işleri varken hala daha iyi yerler icin kosturuyolar.Gercekten birazda sans isi.Yds 60 muhasebeden 15 civari ama hukuku iyi olan bir aday bu dostlarimizdan once hayallrine kavusuyir.Bizde hala mulakat bekliyoruz.Acimasiz bir tablo.
-
Yds 60 otur puan al diyenler sunuda bilin pişmanim haklisiniz ama adim dahi atamiyorum.Aileden destek gormek cok önemli.Mgk uzman yardimcisi degerlide gelir uzman yardimcisi niye bekletiliyor.@paretowilfredo nunda belirtiigi gibi guy düsunulmuyor.Biz niye bekliyoruz o zman.Guyun mulakatini yap acikla mgk uzman yardimcisi kadar degerimiz yok mu?Ne yapalim yani az daha hukuk digrusu yapmadik diye ama bizde gib sinavini gectik.Neresinden bakarsaniz bakin tutarsaniz tutun artik sükur edebiyatıni bırakalim.Ati alan uskudari geciyor coktan.
-
@zenginmemur senin acilen sosyalleşmen gerekiyor. Kahveye falan git,çevre edin acil bişeyler yapman lazım
-
@köyün-ağası haklsin senin gibi olayim.Sosyal gibi gozukup işsizligi iliklerime kadar hissedeyim bn en iyisi
-
@zenginmemur yds 60 değil 80 alan arkadaş var emin ol o puanlarla da her şey olmuyor boşa pişman olma oran orantı yaparsan guy kaç kişi aldı 1000 kişi 2000 kişi mülakat için hak kazandı, dil ile alan hiç bir kurum bu kadar sayıda alım yapmaz ben maksimum 100 gördüm geçmiş yıllarda o da en abartısı, buraya 200 kişi mülakata girdi sonuç olarak yine yüzde elli şans, torpil, başarı, liyakat adına ne dersen ona göre girenler girdi. Eğer dil ile alan kurumlar 1000 kişi falan olsaydı en kötü 200 kişi bile alsalardı oturup yds yok diye üzülebilirdin bu yüzden hiç dert etme kimsenin lafını da takma fikir veren çok olur icraate gelince ortada kimse kalmaz. Dil öğrenmek elbette güzel bir şeydir durumum olduğunda tabi girebilirsem işe öğrenmek için öğrenmeyi düşünüyorum başka bir kuruma zıplamak için değil sende inşallah böyle fırsatı yakalarsın inşallah mülakata giren herkesi bir şekilde alırlar Allah büyük sıkıntı yapmayalım Allah tüm emek verip işsiz kalan arkadaşlarıma hayırlı kazançlar nasip etsin sağlıcakla kalın.
-
@duyguuu37 bana da martta olması mantıklı geliyo ama secimden sonra olması da mantıklı geliyo o yüzden hiç kestiremiyorum
-
@a-okun hocam benim sitemim degersiz oldugumuzun açikca belli etmeleri.Simdi bu mgk uzman yardimcisi olan kisi nerde caliscak biliyomusun bn soyleyim.Aklina gelebilecek her türlu konforlu bir binada pırıl piril bir ortam.Bak hak ettiler bn sadece ornek uzerinden icinde bulundugumuz durumu sizlere sunmak icimi dökmek istiyirum.Biz ne yapiyoruz nerdeyse burada 4 5 yildir issiz olan insanlar guy mulakati bekliyir.Ve cogumuzn puani olmadigi iicn belki son sanslari.Iste burada şükür edebiyati yapmak bu nesle yakismiyor artik.
-
@oz1992 Kurum belirtirseniz yorum yapabiliriz ..
-
@zenginmemur 4 mülakattan elenen bir dostun olarak söylüyorum ki bir şey olacaksa sen çok istediğinde değil olması gerektiği zaman oluyor istersen dağları taşları del böyle yaparsan ruh sağlığın bozulur evet haklısın sabır taşı olsa bile çatlardı amma yapacak bir şey yok sabır sabır sabır her şeyde vardır bir hayır
-
Bugün de bir şey olmayacak gibi sanırım.. kurumu arayan oldu mu acaba yeni yakın zamanda?
-
Bir mülakat bitmeden diğer mülakat tarihlerini yayınlıyor mu gib? Müdür, müdür yardımcıları bitsin sonra açıklarız mantığındaysalar daha çok bekleriz.
-
@beveridge-eğrisi öyle bir şey olursa subat 28 den sonra olur ki o da mülakatları nisan sonuna atar kardeşim. Açıklanır, sorun değil zaten şu saatten gelecek tarih marta atıyor her türlü
-
Yarın saat 20.00 da Twitter da direk gündemde olacak tag ile İİBF mezunlarının genel sorunlarını içeren tag ile MAKRO AKADEMİ sponsorluğunda etkinlik yapilacak arkadaşlar.
Tüm iibfli ve kpssA adaylarının bu saatlerde etkinliğe katılmasını rica ediyorum
-
@redcrossbjk Hocam ben bugün sınav müdürlüğüne bağlandım ancak henüz bir gelişme olmadığını söyledi, Mart ayı içerisinde süreç tamamlanır mı diye bilgi istedim kendisinden, olur da diyemem olmaz da diyemem gibi bir cevap geldi, net birşey söylenmiyor maalesef.
-
@tuntirikos Bende aynı şekilde kardeşim. Bayağı soru sordum ama garip memur da bilmiyor ki ne olup ne olmadığını.. Sadece bir şey söyeldi, bize bilgi gelmedi dedi yayınlayın ya da yayınlamayın diye. Bu benim taminim onların söylediği değil ama sanki bir şeyler belli de bir şeyleri bekliyor gibiler..
-
@redcrossbjk @paretowilfredo üstadın da dediği gibi muhtemelen bakan oluru bekleniyor sevgili bakanımız da o yoğun gündeminin arasında bizim oluru da verebilse keşke
-
@nonbisinidem sevgili bakan bizim halimizi anlayacağını pek düşünmüyorum.
-
17 Mart'a yoğunlaştım totem yapalım hadi
-
@zenginmemur hocam ben bu kurumda çalışıyorum bu yaşadıkların yaşayacaklarının fragmanı işte .her şeyi böyle uzatırlar .işte de böyledir .pratiği varken uzatır da uzatırlar .mgk daki düz memurluk bile burdan iyidir.meslek kötü diyemem ama sıkıntılı.yine de çok şükür halimize .şu ortamda gerçekten şükrediyorum halime ancak gerçeğin de farkındayım .burda çalışığ dguy u kazanan arkadaşlar da var onlar da bekliyor .hiçbir bilgileri yok .