2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
hani mülakatlar aralıktaydı git gide süreç uzuyor. işimiz zor enerjimin azaldığını hissediyorum.
-
gün geçtikçe mülakat tarihi ileri tarihlere atılıyor ve bu da herkesin motivasyonunu düşürüyor gerçekten ne yapacağımızı bilemiyoruz. Tarih açıklanmadan açıkcası ben derste çalışamıyorum.
-
Twitterda bakan yazmalıyız yoksa daha çok bekleriz tarihleri. Daha önce de dediğim gibi bu alımı seçim için kullanacaklar seçimde yeni ilan bu gidişle gelmez
-
twiter etkinliği tarih açıklanması için en iyi yol
-
Geçen seferde mayısta sınav olup açıklanmış , eylül sonu mülakatlar başlamıştı ...
-
@mascott evet ama o araya tatiller bayramlar vs girmişti. bence de etkinlik yapmalıyız
-
@mascott hocam bu mhuy ilanı ile ilgili yakın zamanda gelecek deniyor.Senin bir duyumun var mı?
-
@intermilan birşey çok dillendiyse boşa değildir bence seçimler olmadan gelecektir ...
-
@toranj etkinlik metkinlik ben umursadıklarını sanmıyorum ... kasım sonuna doğru tarihler belli olur aralıktada gerçekleştirirler mülakatları
-
@mascott inşallah hocam yeni yıla sarkıtmasınlarda
-
Önce dguy mülakatı olacak onümüzdeki haftada tarihleri belirlemezlerse ocak ta anca olur mülakatlar
-
arkadaşlar imecenin güncel hali çıktı mı?? son durum nedir bilgisi olan var mı??
-
Arkadaşlar GUY ve DGUY mülakatları için Neden Etkinlikler Yapılmıyor ?
-
@gizem2020 saçma değil mi senede onun yerine yeni sınav daha mantıklı
-
Valla etkinlikler Hızlandırılırsa Mülakat süreçleride Hızlanır. Uzun zamandır Hiçbirşey Yapılmıyor
-
arayan oldu mu acaba kurumu ne zaman olacağına dair ? duyumu olan hiç kimse yok mu ?
-
@marsiyal Bu mülakatlar sonuçlanmadan yeni sınav geleceğini mi sanıyorsun cidden?
-
@gizem2020 hocam dediğiniz gibi etkinlik şart sesimizi duyurmamız şart yoksa bunların daha mülakatları yapacakları yok baskı oluşturmalıyız artık hem böyle giderse seçim zamanı yeni ilana da çıkmazlar daha yeni alım yaptık derler onun için acil guy ve dguy için etkinlik yapılmalı
-
@hedefsgk Hocam Biz bi organize Edip Duyursak mı Herkese ? GUY ve DGUY mülakatlarının Yapılması demek Seçim öncesi Yeni Alım umudu demek Ve Aynı zamanda Olası SGK Denetmenlik alımında Kazananların Başvurmayıp SGK ya Daha çok kişinin Mülakat Şansı olması demek
-
salı akşamı facede etkinlik yapalım dedim kimseden ses seda yoktu şurda seçime kalmış 5 ay daha mülakatlar yapılmamış millet ilan geleceğini sanıyor #gibmülakattarihleriniaçıkla yada #guydguymülakattarihleriniaçıklansın 2 sinden birini yada daha başka başlık varsa onu yazarak cumartesi ve pazar günü etkinlik yapalım