2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@t-robert-malthus pareto bu guy alımından sonra 1500 kişilik alım planlanıyor demişti inşallah onun dediği gibi olur
-
@t-robert-malthus 2020 nedir hocam
-
@marsiyal Biz böyle kuzu kuzu bekledikten sonra 2021-22-23 bile olur
sonuçta kamuda tasarruf bariz şekilde uygulanıyor . en kötü ihtimal her memura %8-10 arasında zam yapılacağını da düşünürsek birde YEP TE baktınız mı bilmiyorum 2019 için istihdam oranlarını da açıkladılar . Bu durumda nasıl bir tarih bekliyoruz . birbirimizi kandırmanın bir mantığı yok ki hocam -
@toranj bu nisan ayı ne için guyun mülakat tarihi mi
-
Tahmini olarak bu 1000 kişilik guy u seçim vaadi olarak kullanacaklar. Yeni ilan bekleyenlere geçmiş olsun.
-
burdaki trollere aldanmayın.2019 martta seçim var.martta ilân gelse sınav haziranda olur.
bu da en erken tarih -
@merasim34 haziranda sınav mı olacak diyorsun yani bekleyip göreceğiz senin gibileri çok gördük burda biz trolsek sen nesin peki
-
@t-robert-malthus guy ile dguy peşpeşe mı olur hocam
-
@merasim34 martta ilan gelmez bence ama 2020 sonu da çok ileri tarih. 2020 bahar olabilir bence en geç bilmiyorum önünü görememek çok kötü.
-
A grubu alımları ne zamana kadadr böyle gitcek ama bir donem mezunları cok şansli olcak sanki
-
15 ay guy bekleyen biri olarak bu süreçte ne olacağı belli değil. Geçen alımda sözlü mülakat gecikti direkt iptal söylentileri çıktı. Sözlü sonrası işe başlama gecikti aynı şekilde iptal olayı çıktı yahu ne iptal sevdalısı insanlarsanız. Ne diye insanların umudu ile oynarsınız.
İlan gelir mi kimse bilemez ama sağolsun arkadaşlar etkinlik düzenledi hepsine katıldım parasına kadar her aşamada yer aldım. Ders çalışın ilanı oturun bekleyin zaten ders çalışarak beklerseniz kpss puanı yüksek gelir.
Ama ilan gelmesinde tek etken ETKİNLİKLER biz her etkinlikte sesimizi duyurduk. ETKİNLİKLERİ SAKIN KAÇIRMAYIN -
yeni ilan temmuz, sınavda ağustos olur yine. o da baskı yapılırsa. artık yılda 1 ilan geliyor zar zor.
-
3 yıl harcadım bunun yarısı kurum sınavları beklemekle mülakat sonucu beklemekle geçti. En başta herkese kpss ye hazırlan diye teşvik ederken şimdi naçizane tavsiyem sakın bulaşma en verimli yaşlarında alımlarda bu kadar azalma varken sakın girme bu sürece demek oluyor . Biz bulaştık Allah tan ümit kesilmez illa ki emeklerimizin karşılığını bir şekilde verir ancak bu yola çıkmayı düşünenlere ve iki arada bir derede kalmış arkadaşlarıma tek diyeceğim çok çalışmayı kimse sevmez evet hatta özel sektör herkese kötü şartlarda iş sunuyor ama belli yılın sonunda iyi kötü bir yerlere varılıyor çevremde fazlasıyla örneği var ben onları izlemekle yetiniyorum en azından evine para götürebilecek ortalama bir hayat sürüyorlar kaldı ki hem kpss ye çalışan hem zenginlik hayali kuran kimse yoktur bir dguy veya guy Türkiye için ortalama maaş sayılır hatta altında bile kalabilir. Ümit kırmak için yazmıyorum kesinlikle,aslında bir itiraftı bu yazdıklarım 3 kere yazdım yazdım sildim bu konuda. Önceden iki tercih vardı ya 1, 2 yıl kpss ye çalışırsın güzel şartlarda işe başlarsın ya da özel sektörde 3 4 yıl sürünür sonra ortalama maaş kazanırsın piyasada tutunursun derlerdi. Şimdi işler değişti hepimizin bildiği gibi kamu alımlarını emeklilik sayısına göre yapma kararı alındı artık kpss serüveni sonunda mutlu sonla bitmiyor başarı olsa da üstüne üstlük bu verimli çağında bir yerlere gelemeden sıfır tecrübe ile sonlandırmak zorunda kalıyorsun. Dostlar kaygıdan stresten uzak durmayı tercih edenlere sabırlar diliyorum Allah herkesin emeklerinin karşılığını versin diyerek söyleyeceklerimi sonlandırıyorum imla ve yazım yanlışlarım varsa affola.
-
ay sonu geldi niye kimsenin sesi çıkmıyor. öldük beklemekten ya
-
2.mülakatım mülakat kış ayında olursa mülakata giderken üstüme montumu nasıl alacağım diye düşünüyorum odamda günler yıllar akıp gidiyor sadece hayırlısı diyip yeni güne ders çalışarak başlıyorum tarihler belli değil sonumuz belli değil Allah sonumuzu hayırlı etsin
-
Bir tarih belirlemek bu kadar mi zor?Demekki bizlerin baskısi olmasa bu ilan gelmeyecekti bu kesin artik.Keyfiyette var demek istemiyorum vergi daireleri cok yoğun.Bnce Maliye Bakanlıği eskisi gibi değil.Vmy mhuy muy duy bunlara ne oldu
-
@zenginmemur bence araliktan once birsey beklemeyelim hatta aralik sonuna dogru, halihazirda egitim suruyor, bizden onceki sinavlarin mulakati, yogun calismalar... sakin sakin mulakata hazirlayalim kendimizi
-
Geçen alımda mülakat tarihlerinin açıklanması 2,5 ay sürmüş. Bu yılda duyduklarıma göre mülakat tarihler kasımın son haftası en iyi ihtimalle o da olmazsa aralıkta açıklayacağız demişler. Çünkü çok yoğunuz müdürlük sınavları yeterlilik mülakatları avukatlık dguy en son guy mülakatları olacak denmiş komisyondaki biri. Bence bugün mü yarın mı açıklanacak diye beklemeyin!
-
@hazals yok artık o kadar da yapmasınlar. biz ne yapacağız ozamana kadar işsiz güçsüz
-
Aralıkta mülakat açıklama çok geç değil mi ya