2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@james-buchanan Allah var gün gelir hak yerini bulur kardeşim... Hakkında hayırlısını dilerim Allah’tan.
-
@james-buchanan bu sureçte uzulmussunuz ama bu son olur ınsallah
-
@frustration haksızlık edenlere hesap sorulacaktır. allah ceza vermede acele etmez.
-
@james-buchanan ya kardeşim gece gece içime öküz oturdu. Normalde bu sayfayla alakam bile yok bi bakayım dedim bunu gördüm. Sabret biraz. Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin, hakkında hayırlı olanı da gönlüne razı eylesin.
-
@james-buchanan Kardeşim benim de 5. guy mülakatım olacak dile kolay, seninle aynı duygular içerisindeyim, insallah mutlu son bekliyordur bu sefer seni, Allah yardımcımız olsun ne diyelim.
-
@james-buchanan kimsemiz yok demeyin hocam; bizim gibi düşünenlere haram lokma nasip etmeyecek kadar büyük Rabbimiz var. Rabbim yardımcımız olsun bu sürecte bizlere.
-
@merve06 amin.
-
arkadaslar mulakat calısmak ıcın ne yapıyorsunuz ? ben sınavdan sonra kıtap defter acmadım sımdı baslayacagım ama ne yapacagım bılmıyorum. mulakatta referans onemlı bunu bılıyoruz ancak ben yıne de calısmak ıstıyorum tedırgınım cunku guvenebılecegım kımse yok. @James-Buchanan dediği gibi takım elbise bulacaz bulusturacaz gidecez.
-
Bu ay sonu açıklanmasa da Kasım 15 e kadar mülakat tarihleri açıklanacak ocağa kadar mülakatlar bitecektir. bilginize
-
@t-robert-malthus hocam belli güzel birgi alıyorsun emeğine sağlık , ama inşallah Kasım 15 e kalmaz yoksa bitmesi falan ocağa sarkar dguy mülakatı falan da var çünkü
-
@gannicus yılbaşını bulmaz mülakatların tamamlanması .. tabi seçimden önce yeni ilanın gelmesi sıkıntılı biraz etkinlik yapmak şart yeni ilan için ama mülakatlar bu şekilde değişen bişey olursa tekrardan yazarım
-
Bn teyzelere amcalara ese dosta mülakat bekliyorum demekten bıktım.Bu sabir isi bnde olmuyo artık.Insanlar acıyarak bakıyo gibi geliyo ne olur.Herkesin ağzinda tanıdik bulamiyomusun sorusu var.İyide bizim emeklerimiz ne olcak
-
Arkadaşlar, MHUY ilanı için Cumartesi, Pazar twitter etkinliği planlıyoruz. Birlik olursak duyumun arttığı şu dönemde belki süreci hızlandırırız. Malum sadece GUY beklemek zaman kaybı bizler için.
-
@t-robert-malthus eyvallah hocam sağolasın öyleyse önümüzdeki 10 gün içerisinde gelir tahminen. Zaten yeni ilan için yılbasından önce mülakat olayının bitmesi lazım ki seçime kadar bir süre kalsın bastırmak için
-
@t-robert-malthus mhuy ilanı tahminen ne zaman gelir?
-
@t-robert-malthus hocam mhuy ve denetmenlik duyumunuz guvenilir kaynaktan mi ve 1-2 hafta icerisinde bu ilanlar dpb ye duser mi sizce?
-
@t-robert-malthus hocam günü güne atıyorsun. teşekkürler yine de inşallah en kısa zamanda gelir tarihler.
-
@intermilan tarih hakkında bir bilgim yok seçimlere kadar gelecektir
-
@busus işlh kardeşim . çünkü buna çok ihtiyacımız var
-
@t-robert-malthus hocam inşallah dediğiniz gibi ocakta biter mülakatlar şubat mart gibi kısmet olursa şayet göreve başlarız