2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@yamtar dguy önce olur.
-
@m-ali34 Bir aksilik olmaz ataman askerlik bitiminden sonra olur.
-
@gmsmustafa
Peki eğitime başlama kısmında sorun olur mu ?
Bir sonraki gruba atarlar mı mesela ? -
@yamtar dguy daha önce olur
-
Balıkesir için wp grubu var mı arkadaşlar?
-
Arkadaşlar nasıl bir çalışma stili izliyorsunuz,ben konuların hepsini bitirmeden için rahat etmiyor,hepsini tekrar ettikten sonra cıkmış sorulara bakmayı düşünüyorum,yada sadece cıkmış soru çalışmak daha mı mantıklı olur?.
-
@bydaler ben sadece çıkmış sorulara bakıyorum yeterli olur umarım
-
@merasim34, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@de_lorean kardeşim allah sabır versin sana
Sağol teşekkür ederim
-
@palamut ben sınava da giremedim bu sefer yanlış il tercihi zaten eliyorlar girseydim kazanırdım ona Eminim mülakata gabardin gömlek sakallı gidecektim neden diye soracaktım emek lan bu kaç yılın emeği
Vmy komisyonuda aynı bunlarda vmy de bir hakkım kaldı onu da 2020 de olacak sınavda kullancam 35 yaş burası köprüden önce çıkış diyecem varımı yoğumu dökmeye çalışcam olursa -
GİB in sayfası 2 gündür çok sessiz acaba bugün yarın açıklanır mı tarihler ne dersiniz ?
-
Bu torpil konusunda bir şeyler yazmak istiyorum. Evet, bu bir gerçek ve maalesef oluyor. Olaya bir de şöyle bakmak lazım:
-
Şu aşamada her adayın doğal olarak %50 şansı bulunuyor. 1000 kişilik alımda yaklaşık 2000 kişi mülakatlara kalmış durumda. Sizce 2000 kişinin tamamının torpili ya da referansı adı her neyse var mıdır?
-
Hadi diyelim 2000 kişi de referansa sahip, ee referansı büyük olan küçük olanı dövecek mi?
-
Referans olayı büyük ölçüde şu şekilde ilerliyor: bir şekilde birilerine ulaşıyorsunuz. O birileri başka birilerine ulaşıyor ve size vaatler veriliyor. Gerçekten "birilerinin birilerinin" sizi çok önemsediğini düşünüyor musunuz? "Adını verdik, söyledik, hallettik" bunları duyuyorsunuz. Gerçekten söylüyorlar mı? Gerçekten hallediyorlar mı? Ama siz zihninizde "halledildi" düşüncesiyle o mülakata giriyorsunuz. Kazandığınız zaman da kerameti kendinizde değil birilerinde buluyorsunuz. Bu, olayın bütününde oluyor demiyorum. Ancak büyük bir çoğunluğunun bu şekilde ilerlediğinden eminim. Bunlar konuşuluyor.
İşin özü arkadaşlar, vesvese yapmak yerine her zaman çalışmak gerekiyor. Çalışan adam her yerde, her zaman kazanır ve her engeli aşar.
-
-
@t-robert-malthus Ay sonuna kadar ilan edilir diye tahmin ediyorum,ilan edildikten 45-50 gün sonraya da mülakatlara başlanır diye düşünüyorum.
-
@mustapha İşlh öyle olur . mhuy da gelecek diyorlar . hiç olmazsa onada çalışmış oluruz
-
arkadaşlar ne kadar millet torpil arasa da siz çalışın. Elinizden geleni yapın en azından içiniz rahat olur. Elenme durumunuzda dahil en azından ben elimden geleni yaptım diyin.
Bu arada unutmayın arkadaşlar soruların hepsini bilmeniz kazanmanız için bir neden olmadığı gibi soruları doğru cevaplayamamanız da elenmeniz için bir neden değil. Mülakatta bir çok kıstas var. Giyim kuşamınız (erkekler için sakal tıraşınız), duruşunuz, tavrınız, konuşmanız ve daha niceleri. Yeri gelecek sizi kızdıracaklar bilinçli olarak ama siz yine de soğuk kanlılığınızı koruyun. O odaya girdiğinizde adamlar sizle sohbet etmeye ya da bir kaç soru sormaya gelmiyorlar sizi değerlendirmeye giriyorlar bunu unutmayın. -
İstanbul grubuna beni alır mısınız...
-
@alika28 varsa benı de alır mısınız
-
prisss vardı eskiden ne güzel haber getirirdi bize. Adama etmedik laf bırakmadılar. Harcadılar. aklıma geldi birden
-
@tequila Bunu 7 kez elenenlere de söyle.Yada Mülakatta sadece ülkenin 7 bölgesi sorulanlara.
-
ziraat mülakat tarihleri açıklanmış. şu grupta guy mülakat tarihlerini görmeye ömrümüz yeter mi ki?
-
daha önce bir kaç kez guy mülakatından elenip kazanan arkadaşlar var mı? varsa daha önce neden elendiniz sorusuna ne cevap verdiniz, verirdiniz?