2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Adam bulun sağlam yerden adam bulun yaş 33 3 defa elendim 2012 2015 2017 soruları bildiğimde bilmediğimde oldu gene elendim.
Haa şu da var bir yüzde 20 lik kesim var çat çat hepsini biliyor şansı yükseliyor zira hepsini bilip elenen bende varım 2015 mülakatım buna örnektir.
Onun kısmet sayının az olması dezavantaj
Ama kaderde ne varsa o yaşanıyor.
Geçen sene sınavdan bir gün sonra annemin hastalığı ile dünyam değişiyor mülakatı geçememekle umutlsrım yıkılıyor 5.defa işle beraber gayret gayret tek başına derken tekrar hazırlanalım diorsun anneni kaybediyorsun çalıştığın kurum tayini çıkartmıyor annen öldükten sonra çıkan tayini nabayım yaş 33 son 2 sene. Güç toplamaya çalışıyorsun bu aşk burada bitmesin vmy sgk duy guy yapalım diorsun bakalım hayat ne getirecek.
Onun için hayat devam ediyor rahat olun girin çıkın -
-
@de_lorean öyle bir anlattın ki 16 ekim günü yaşadıklarım bugün gibi gözümde canlandı...insallah bu sefer yaşamayız inşallah
-
@de_lorean kardeşim allah sabır versin sana
-
Gözyaşlarımızın yıldönümü Geçen sene kaybeden tüm arkadaşlarım bu sene inşallah güleriz
-
Secimden once yeni bir guy olur mu acaba
-
duyum yok mu arkadaşlar ?? bişeyler söyleyin ::(
-
Hiç ses seda yok bezdumm.
-
Arama seanslarına başlamak lazım hatırlanmak için
-
Gib ‘in sitesini takip edenler müdürlük yeterlilik sınavları yapılıyor buda demekki işleyiş belli bir sıraya konuldu sırayla sınavları mülakatları gerçekleştiriliyor, guy dguy’da sıradır elbet şu an müdürlük sınavları yapıldı , şimdi yeterlilik sınavları yapılacak yeterlilik sınavlarıda açıklandıktan sonra geriye yeterlilik,müdürlük,dguy,guy mülakatları kalıyor .. kanımca önce dguy ve guy olmak üzere sırayla mülakatlar gerçekleştirilicektir ...
-
@mascott yeterlilikte 20 sinde olduguna göre birkaç haftaya mülakat tarihleri belli olabilir diyorsun
-
hem guy gem dguy mülakatına kalan kaç kişi vardır acaba?
-
@yamtar guy izmir için 39 kişi var
-
@mascott sizce ne zaman
-
Yeterlilik müdürlük mülakatları mayıs ayında yapılacak mış guy dguy yıl başından önce yaparlar
-
Sene bitmeden yapıp açıklarlar kaç ay dayandık 1.5-2 daha sabredeceğiz sonundada kazanan taraf oluruz inşallah
-
torpilsizlerden kaç kişi alınır acaba..
-
Sa arkadaşlar kasım celbiyle askere gidiyorum inş malum süreçler uzayınca bende aradan çıksın istedim yalnız şöyle bi sorum olacak nisanda tezkere alınır tamam diyelim, mülakat nasipse olumlu geçti göreve başlanıldı diyelim çakışma yada nisandan önce başlama durumu olur mu? Yine nisandan önce başlatılırsa benim için ne gibi aksilik olabilir ?
Arkadaşlar yardımcı olursanız memnun olurum.. -
Şunuda ekliyeyim eylülde tecil doluyordu ya bedelli ya gidilecekti
Çok ikilemde kaldım ama en sonunda gidicem dedim.. -
@james-buchanan dguy ve guya ortak girecek kişi sayısı çok. dguy ve guy mülakatları aynı mı anda mı olur yoksa dguy önce mi olur? o da önemli.