2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@i̇lanbekleyenbiri duyumum yok ama gidişat aralık gösteriyor.
-
etkinlik var dediler geldik ama buralar ölü gibi
-
Öyle tahmin ediyorum ki 2017 2018 bizi çok yordu ve şuan çoğu kişi çalışmalarına ara verdi.Şahsen ben kpssden sonra hiç ders kitabı açmadım sayıştay guy ve dguy sınavları dahil parasını yatırmama rağmen kaymakamlık sınavına gitmedim.Hal böyleyken kimse baskı yapmak istemiyor diye düşünüyorum. Buraların ölü olmasının sebebi ders çalışan kişi sayısının çok az olmasına bağlıyorum.
-
Girdiğim her mülakatta daha önceki mülakatından neden elendin diye soruyorlar. her soruya bir cevap buldum ancak buna bulamadım. size sorduklarında ne cevap verdiniz ya da verirdiniz?
-
@yamtar banada sordular bende bilmiyorum efendim dedim güldüler yine elediler
-
@köyün-ağası ilk sorduklarında ben de öyle dedim. ağabeyim komisyon takdiri deseydin dedi. 2. mülakatta öyle dedim. tamam ama sence neden diye sordular. yine elendim.
-
@nopainnogain ya da şöyle olabilir, herkes çalışıyor,biz buradaki azınlıklar çalışmıyoruz
-
Bir daha ki alım ne zaman olur sizce ??
-
@kemankeşş bu gidişle yeni ilan yalan olurda bakalım hayırlısı nasıl olacak
-
Emeklilere memurluk yolu açılıyormuş
https:/ /www.memurlar.net/haber/782068/
-
@t-robert-malthus doğru yeni ilan yakın zamanda zor sanırım
-
şu an mülakata adam akıllı çalışan var mı ben 2 yıldır aralıksız ders çalışmaktan mı nedir kitap yüzü açamıyorum bide belirsizlik eklenince üstüne her gün boş geçiyor Bir işte çalışsam diycem ondada kararsızım. Bir an önce olmalı ki artık yolumuza bakalım yani
-
arkadaşlar mülakata hangi kitaptan çalışıyorsunuz bu liyakat kitabı iyi midir?
-
@r4ntisi hepsi aynı güncel kitap yok şu anda sorular dahi aynı liyakat tüyo adem vs
imece ye bak sadece
pek önemi de yok ta neyse ... -
@t-robert-malthus orası öyle gerçi hocam ama çalışmak lazım. imece mülakatın günceli çıkacak dediler onu bekliyorum ama bir türlü çıkmadı o da
-
@r4ntisi liyakat guncellenmis aldim cok iyi hocam tavsiye ederim
-
@r4ntisi imece güncel mülakat beklersen gerçekten daha çok beklersin ben imecenin güncellenmemiş haline bi göz attım ama yetersiz gördüm tüyo değişiklikler güncellenmiş temin ettim biraz detay gibi gelebilir ama sadece imece çalışmak yeteceğini düşünmüyorum
-
Boşu boşuna kitaplara para vermeyin PDF imece çıkarın yeter doğru cevap veren elenirken , 2 cümle kuramayan atanacak sorulara verilen cevaplar önemli değil ...
-
Mülakata çalışmakla uğraşmayın bütün soruları bilseniz de fayda etmez
-
Neden herkes devamlı çalışmayın diyor napalım peki ne önerirsiniz boş boş ya nasılsa Çalışsanda olmayacak diyip boş boş bekleyelim mi çalışalım desek çalışmayın.çalışmayalım desek geçen bi arkadaş torpil bulayım dedi onada denilmeyen kalmadı gerçekten ben bazen buradaki konuşulanları hiç anlamıyorum bir kaç kişinin söylediği şeyler dışında da aldırış etmemeye çalışıyorum torpili olan arkadaşlar mutlaka olacaktır ama artık İnan’ın torpil bulan arkadaşın da suçu yok çünkü burda öyle bir konuşuluyor ki torpil yoksa yoksun ne yapacak adam olmasa bile bulmaya çalışıyor çıkış yolu arıyor kendine suç onun mu sistemin mi yoksa devamlı bu torpili meşhur hale getiren bizler mi ben çalışıyorum çalışmaya devam ediyorum dediğim gibi Tüyo mülakat kitabından çalışıyorum evet herşeyi aklımda tutmam mümkün değil ama önemli olan şeylere daha ağırlık vermeye çalışıyorum olur yada olmaz bilmiyorum bildiğim tek şey bu ekmek benim nasibimse kimse onu elimden alamaz nasibime yazılmadıysada hiç bir torpil onu nasibe yazamaz hayırlı akşamlar iyi çalışmalar.