2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Bakan tweet atmış. Altına öğretmenler kurum içi uzmanlar isteyenler yığılmış. Kurulu saat gibiler anında üşüşüyorlar ya.
-
Acaba dguyla guyu birlestirmeye mi calisiyorlar.Çünkü 300 kisi merkez uzman
-
@zenginmemur Öyle bir şey olabilir mi hocam sence ya ? Biri taşra uzmanı diğeri merkez uzmanı, ne diye birleşsin
-
@mahlaki gazete yazarlarına da mail yoluyla ulaşalım, eminim ki köşelerinde yazacaklardır bu durumu
-
@walras12 hocam bak işte zaten bu kadar gecikmesinin sebebi o bnce.Bak simdi soyle dusun bir kutumda onceden ayni haklara sahip bir grup otekilestirildi yani guylar dguylar merkez oldu.Simdi guylar idareyle mahkemelik ve yeni bir dguy alimi ve 2012den beri alinmiyordu.Bu durum duzeltmeye calismiyorlarsa bu kadar beklememiz icin bir sebep bn artik bulamiyirum.Cunku bunu kimse kendi vatandasina yapmaz yani aylarca mulakat beklenmez.Biz düsmnamiyiz
-
Hazine ve maliye kontrolorlugu icin vmy iptal olmadi mi?
-
@zenginmemur yapılıyor işte kardeşim valla o kadar duygusal yaklaşma. Çevre bakanlığının müfettişliği ne kadar bekledi, iş teftiş ve sgk teftiş hala sonuçlanmadı. Ha keza 9. promosyon sgk denetmenliğini hatırla. Öyle bi durum olmasına ihtimal vermiyorum. Sen de böyle düşünüp üzme kendini
-
Arkadaşlar artık sesimizi duyurmamiz gerekiyor çünkü bekleyen insanların yarışı maalesef elenecek onca masraf yapıp Ankara'ya gidiyoruz ve üstüne de olumsuz sonuçlar olunca yıkım çok ağır oluyor.ben bekletilmemizi birşeylere baglayamiyorum artık,sınav sonuçları normalde en geç 4 günde açıklanıyordu ,bu sınavlar 1 ay sonra açıklandı
-
Gazete İlanı için toplanacak parada sadece kendimiz gönderip durmayalım, atanmış arkadaşlarınızdan hocalarda rica edin face twitter paylaşa bildiğiniz her yerde paylaşın arkadaşlar şuan toplanan rakam fena değiş 750 lirayı geçtik sanırsam böyle devam edelim
-
Merkez uzmanlıgı ile tasra uzmanliginin birlestrilmesine imkan vermiyorum ben. Velev ki oldu. Peki özluk hakları ek gostergeleri vs. nasil olacak. Cok zor isler bunlar. Ama tasra uzmanliklari birlestirilebilir.
-
Ben de pazartesi yatırabileceğim maaşı alınca
-
kardeşim ayın birinde maaş alacaklar da var
-
Karınca kararınca bende katıldım.Bu hepimizin sorunu arkadaşlar
-
@walras12 benim üzülmem boşa bekliyor olma ihtimalimiz
-
@zenginmemur Bi kere de ağzını hayra aç be kardeş
-
6 aydır insanlar bekliyor daha hayrı mı kalmış bence fazla sabirlisiniz
-
@manisalipinar iptal olayını düşünmek bile istemiyorum çünkü.
-
@mahlaki maaşım yok ama yatıracağım bir seyler
-
@zenginmemur yeter artık ya insanın canını sıkıp durma yazacaksan doğru dürüst bişeyler yaz şuraya sürekli bi olumsuz şeyler boşa bekleme ihtimalini kendine sakla lütfen
-
Bugun bu başlığa girmedim ve daha mutlu olduğumu farkettim . Düzenli olarak linc yemesine rağmen hala insanları karamsarlığa sürükleyen insanlardan bıktım çünkü. Artık bilincli yapıldığını düşünüyorum.