2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Ne yazarsak yazalım bir anonim şirketi olan ayrı yönetimi olan bir bankadan bizi alın diye ilan vermek kadar saçma olmaz.. Kimse bir banka yöneticisini arayıp kardeşim sen geçen sene 4 milyar tl kar ettin bu sene 3 milyar tl kar et ama 1000 servis görevlisi al demez. Bu kadar saçma bir olay olmaz. Oldu olacak iş bankasını da dahil edelim:) Guy/Dguy öncelik olarak yazılmalı ve sonra da genel sorun nedir?
- Kpss A alımlarının tarihe bağlaması.
- Kpss A/B ilanlarının artırılması.
- 4001 ile bize ait kadroların bize geri verilmesi.
- Sürecin kısalması..
Bundan başka şeyleri yazmak abest ve saçma olur
-
Arkadaslar Guy dGuy a öncelik verilmelidir ve en az onunkadar önem verilmesi gereken bir diğer nokta benimgibi 2018 kpss ye 1 yıl boyunca büyük emek veren arkadaşlar için hala sevindirecek bir alım olmadığı konusunda olmalıdır.
-
Para guy dguy mülakatları için toplandı. Dikkat çekmesi için kesinlikle sadece bu konu olmalı aksi taktirde bu konu diğer konular arasında kaynar pek dikkat çekmez. Alımlar içinde başka bir başlık altında para toplayabiliriz.
-
İİBF mezunları
A: Benim dediğim olsun,benim istediğim olsun.
B: Hayır benim dediğim olsun,sadece benim durumumdakilere faydası olsun.
Benim durumum önemli,bu konu en ön planda olsun,geri kalanlar ne olursa olsun.Öğretmenler bunu beğendi.
Sonuç:Hiçbir şey değişmedi.
-
Hala birliğiz bazıları da hemen ön saflarda yerini almış bizden bişey olmaz demelere cafeye bile gidileceği zaman yeri geliyor 3 kişi arasında bile fikir ayrılığı oluyor ki şu an belki 100 bin kişi kendi fikrini beyan ediyor bu bizim birlik olmadığımzıı göstermez normal bı süreç bu zaten %80 hep aynı şeyi söylemiş dallanıp budaklanmasın günüsünden bu insanlar da ona göre bıseyler yapmaya çalışacaklardır sakin olun biraz
-
@albertcamus işte olayın özeti Biz ne zaman ben ve benim olayımdan çıkıp anı kurtarmayı düşünmekten vazgecersek birlik olup genel sorunlarımız üzerinden gidersek basarabilirz yoksa zor...
-
@i̇ibf Evet hocam.Ama olanlar değil bunu dile getirmek birliği bozmak olarak görülüyo galiba.Çok rahat gözlemlenebilcek bişey bir şekilde herkesin kendi durumuna göre birşey istediği.Hep anlık çözüm peşinde iibfliler.Kendi işe girsin geri kalanlar yerin dibine girsin yaklaşımı adeta.öğretmenleri farklı kılan şey atandıktan sonra bile desteği bırakmamalarıdır.bizde ise daha atanmadan atanınca nası kaçarımın hesabını yapan çok kişi var.Ama bu durum değil dile getirmek kabahat.
-
Ankarada basın açıklaması yapılacaktı sanrm tarihi hakkında bilginiz var mı arkadaslar? Gazete ilanı ve basın açıklaması aynı haftaya denk gelse bi de üstüne Twitter etkinliği olsa baya güzel olur aslında
-
@albertcamus hocam ne alakası var şuan bu sayfada tek isteğimiz mülakatların belli olması ve bunun için para toplandı.
-
@i̇ibf Bu ayın sonu gibiydi hocam sanrm
-
@albertcamus teşekkürler hocam.
-
yukarda bi arkadaş da bahsetmiş. öncelik açıklanmayan guy ve dguy olmalı ve mutlaka kadro ihtisas edilmiş ama bi türlü alıma çıkmamış kadrolardan da bahsedilmeli en hızlı reaksiyon alınabilecek ve mantıklı olanlarda bunlar bence. verilmiş ama bi türlü alıma çıkmamış ve ya iptal edilmiş kadroları asla unutmamalıyız. çünkü pek çoğumuz malesef eleneceğiz
-
ankara etkinliği ayın 22 sinde düşünülüyor
-
Siz burda o mu olsun bu mu olsun diye tartisirken subat 2 yi bitirmek uzereyiz farkindamisiniz hala mulakat tarihleri aciklanmadi ve siz tartisirken gunler akip gidiyor biz 2017 sinaviyla mulakat bekliyoruz bu gazete ilani hemen verilmeli az elinizi vicdaniniza koyun gazete ilani mulakat icin yapilacak diye para yolladik sizde ayri bi para toplayip hatta bizde destek olurduk yeni bir ilan icin neden bizim bu surec onemsiz gibi oda olsun buda olsuna dondu anlamiyorum yine verelim yeni kadrolar isteyelim ama Allah askina ilk gazete ilanimizi mulakat olsun ikinciye kadro olsun
-
@modigliani-0 tesekkürler
-
Şuan burda verilecek ilanın içeriğine dair güzel bir fikir alışverişi yapıldığını düşünüyorum, elbette farklı düşünenler olacak, önemli olan tüm tartışmalardan sonra verilecek olan ortak karardır. Bunun içinde bu işe öncülük eden arkadaşlarımızdan örneğin @Mahlaki birkaç alternatif metin paylaşır bunlardan çoğunluğun hemfikir olduğu metin ilan olarak verilir. @paretowilfrеdo ve diğer birçok dostumuzunda belirttiği gibi özellikle ilk gazete ilanında öncelik açıklanmayan guy ve dguy mülakatları ve ilanların ve kadroların sayısının gittikçe azaltılmış olması konularına verilmelidir. Belki sonraki ilanlarda olmak üzere bahsedilebilecek diğer bir önemli konuda sınavlara ödenmek zorunda kalınan yüksek başvuru ücretleri ve kurum sınavlarının belirli bir takvime bağlanmamasının olumsuz neticeleri olabilir.
-
Yav inanamıyorum şu halimize gerçekten bir amaç uğruna başladık olay KPSS b ye kadar sarktı bizim asıl sorunumuz amacımıza odaklanamamız kesinlikle biz ne diye çıktık önceliğimiz olan guy/dguy mülakatları için yok o para verdi yok bu verdi kaç kişi bunlar etkinlik yaptık kaç kez yine para toplandı neredeydi bu arkadaşlar güçlü birşey yapılınca mı çıktı bu arkadaşlar ortaya yardım istedik sayfalara yazdık neden bir kaç kişi dışında kimse kulak vermedi bize kimse yok herkes kendini düşünüyor falana girmesin kendimizi öğretmenlerle de kıyaslamayı bırakalım artık orta halli bir ilçede bile 10 dan fazla okul varken tabiki onlara olan ihtiyaç istihdam fazla olacak kaç bin kişi onlarda mülakata giriyor binlercesi birlik olmaları elbet bizden kolay oluyor bizim ilanları bekleyen kişi sayısı toplasan ilk 20000 etmez ki aktif olarak bekleyen bence artık biraz daha fazla para biraz daha fazla başlık diyerek vakit kaybedileceğine en yakın mesai saatinde ivedilikle sorunumuzu gündeme getirelim yoksa az daha para biraz daha başlık derken vakit çok geç olacak !
-
@ceterisparibuss tamamen düşüncelerinize katılıyorum herkes kendini düşünür olmuş hoşuna giden durum varsa çamur atmaya edebiyat yapmaya başlıyorlar. Mülakat açıklansın diye yola çıkıldı. Mülakat olunca 5 10 kişi toplanan ekip B grubu 35 yaş banka ilanı denince birden değerli oldu. A grubu kan kaybederken daha fazla zaman kaybedilmemeli pazar ilan için görüşülmeli.
-
@i̇ibf Murat güzelli hocanın twitter hesabını takip edin
-
Arkadaşlar niye bu kadar dallandı budaklandı bu konu ya?
O da olsun bu da olsun Bilmem ne olsun insanlar okurken sıkılıp kapatıcak yaa.
Mülakatlar acilen yapılıp açıklansın, 2018 kpss tarihinde ilk kez guy alımı yapılmadan geçmesin bitti bu yani.
Herşeyi yazmak zararımıza bence .