2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@bitkin Cari açığı sor-a-madığına göre yolu düşmez hocam KPSSye düşse bile en fazla 2 mülakat görür
-
@ceterisparibuss ben bu topluluktan haberdar degilim bircok seyi burada okuyamiyorum,bazi seyleri de bir arkadas vardi engellenen ondan dolayi artik bunalip okumadim,oncelikle bu forum icin anlik gordugum seyi belirttim,ikincisi ise musait olmayabilirler diye soz ettim neticede herkesin il degistirmeye gucu yetmeyebilir ya da farkli nedenleri olabilir,uyarinizi anliyorum ancak daha yumusak lutfen iyi calismlar
-
Şu iktisatçı kardeşimizin sormak istediği soruyu biri bana açıklasın. Hala onu düşünüyom ne sormak istedi diye.
Üniversite öğrencisinin soracağı ilk soru genç işsizlik, üniversite mezunlarının işsizliği, plansız üniversite kontenjanları olmalı.
Birbirlerini ağırlamak için toplanmışlar oraya . -
Ne kaar çok seviyor bu bakan konuşmayı ya.. soru ne cevap ne
-
Bakan instagramda hikaye atmış orayada yazabiliriz toplu şekilde
-
Benim tahminim programdan önce sorular sayın bakana gösterilmiştir. Bizim mülakatlara ilgili yakın tarihte çalışma varsa sorun demiştir ve açıklama yapacaktır. Yok yakın tarihte çalışma yoksa sorulmasına izin vermemiştir.
-
@mhd Boğaziçi iktisat olunca işsizlik olmuyordur belki :))
-
@duyguuu37 burda çok bahsi geçen bir konu olmadı instagram ve Twitter üzerinde daha çok konusu geçti instagramda bunun için bir sayfa açıldı ^kendisesinoliibf ^ adı altında Murat Güzelli hoca önceliğinde düzenlenen hem mülakat hemde alımlar konusunda yapılacak ve imkanı olan herkesin gideceği bir kalabalık oluşturularak bir basın toplantısı yapılacak 22 Şubatta Ankara Atatürk Kültür Merkezi önünde saat 14.00 ile 15.30 arasında yapılacak sadece şuan vali izni bekleniyor burdan tekrardan haberi olmayan arkadaşlarada duyurmuş olalım
-
@ceterisparibuss cok Tesekkur ederim hocam tarih icin ozellikle mi hafta ici secildi?
-
@açıklanmadı doğrudur hocam ben de o yüzden bir birlerini ağırlamaya gelmişler dedim.
Baksana sinema sorusunu soran arkdaşa
Genç milletvekili adaylığı ile giriş yaptı, yeni sistemin hızıyla devam edip ( Bilmiyor ki kamu alımları süreçleri 1 yılı aşmaya başladı) sinemaya gidip gitmediği ile soruyu tamamladı.
Tuzları kuru gibi arkadaşların. -
Kalkıpta biri işsizlik artıyor ne gibi bir önlem alınacak
Bir çok mezun var bunlar üniversiteli işsiz sayısı giderek artıyor bununla ilgli bir plan var mı
Enflasyon yüksek enflasyonu düşürme soruları gibi türkiyedeki faiz oranları çok yüksek nereye kadar yükselecek her enflasyon yükseldiğinde faizlerimi yükselteceksiniz bir sürü soru var sinama soruları soruyorlar hangi takımı tutuyorsunuz fenerbahçenin hali ne olacak diyor. Gençler neden boyle saçma sorular sorar -
@duyguuu37 ben teşekkür ederim hocam evet özellikle hafta içi seçildi çünkü Hafta sonu çok sesimizin duyulmayacağı düşünüldü
-
@köyün-ağası gençler işte dert yok tasa yok
-
Birak ulke gezmeyi ders calismaktan evden cikamiyorum
-
Saka gibiydi ama komik degildi program bitti sonuc husran
-
Kendisi halkın iradesini temsil etmeye aday olmuş bir arkadaş "başkanlık" sistemi sandığı sistemin sinemadaki sorunları jet hızıyla çözdüğünü ifade etti. Boğaziçi iktisat okuyan arkadaş iki iktisat terimi parçalayım bakanın gözüne gireyim dedi. Bakan bey de gençlere düşünün akıl edin akletmeyi öğrenin şeklinde öğütler verdi. Bakan bey çok haklı. Aşırı haklı. Öyle böyle değil..
-
Halen daha orada insanların siyasilere istedikleri soruyu sorabildigini ve siyasilerin bunu cevapladigini düşünen insanlar var kafalar pırıl pırıl. 3958784838485858 tane mevcut olan sorundan 1 tanesi soruldu mu yok. Hingi tikimi titiyrsnz siyin bikinim ihihihi
-
Genç neslimizin ne kadar vizyonsuz olduğunu bir kez daha ispatladık.
-
@ceterisparibuss cok hakli bir dusunce hocam ama,calisanlar ya da yillik izin hak edisi olmayanlar katilim saglayamaz ki:(misal ben ve katilmayi da cok isterim
-
Öğrenciler seçilmiş , sorular dağıtılmış biz o kadar çırpınalım ki..