2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@barbosa hocam güzel açıklamışsınız teşekkür ederiz. 2016 da basladım surece ve o seneden bu seneye degışen şey puanım arttı sadece. Ikı mulakattan elendım. Ve o kadar yorucu kı gercekten, bazen diyorum keske hıc baslamasaydım. Artık herşey uzun. Sgk ıcın eskıden derdik ne kadar uzun surecı dıye. Şu an gelır uzman yardımcılıgında da aynı şey oluyo. Sürecler uzun oldugu ıcın hepımız bır yersen baslamak Istıyoruz. Bır gun ders calıssan konsantre olsan bile ikincı gün olmuyo. Ben kendım bırebır yasadıklarımı anlatıyorum. Tek ıl secimi de ayrı konu. Tek ıl secimi degısıcek mı?
-
Kadro istiyenlere Cumhurbaşkanımızın cevabı: " Bir mermi kaç para? "
Ben hafiften tırstım beyler durduk yere tatsızlık yaşamayalım -
@tükendikagrubu üstat çalışma yapılıyor magduriyetin farkındayız forumları da takip ediyoruz demişti, ertesi hafta ilan geldi ama yine tek il seçimi vardı, artik yeni ilan da mi degisir bu daha sonra mi degisir bilmiyorum ama her seyin farkindalar yani aslında ama faaliyet uzun zaman aliyor
-
@barbosa bütün uzun süreçler bizi buldu. Umarım farkında olurda yaparlar. Ben ıkı kez ıl seciminden kaybettim. Tesekkur ederiz bıze tecrube aktarıp moral oldugunuz ıcın.
-
@tükendikagrubu ne demek hocam estağfurullah, vergi dairesi baskanliklarinda sizin nasil buraya geldiginizi bilen bile yok, müdür ben ilk geldigim gun odasina çağırmıştı, kacinci tercihindi burasi falan dedi bana, ben sasirmistim. Mudur yardımcısı yeni ilan gelir mi sence diye soemustu akrabasi bekliyormus. Kimse bir sey bilmiyor tek bilen ankara-gib. Siz pes etmeyin çalışın inanin ise basladiktan 1-2 ay sonra cektiginiz hic bir seyi hatirlamayacaksiniz, ama diyorum yol yakinken daha iyisi icin zorlayin 30 sene icin buna deger
-
@barbosa tesekkur ederiz hocam. Pes edıcek noktaya gelıyorum. Ama maalesef emegım gözüme geliyor ve vazgecıyorum.. Allah yardım etsin bizlere.
-
Acaba neler oluyor neden kimse bisey demiyor neden bu belirsizlik gazetede ilan ettik yine yaprak kimildamiyor yine ayni yerdeyiz yine
-
Ben ntv deki yayın öncesi yada sonrası sorunun kesinlikle bakana sorulduğunu düşünüyorum arkadaşlar. Yüzlerce insan aramıştır belki binlerce. Onun hemen öncesi gazete ilanı Twitter etkinlikleri vs. Yani bence bakan durumdan haberdar. Neden herhangi bir açıklama yapılmadığı konusunda şahsi fikrim seçim malzemesi olarak mülakatları kullanmak istemeleri. Yapılanmanın da elbet etkisi olmuştur ama çok alakası olduğunu düşünmüyorum ben. İsteseler şimdiye yapılıp bitirilebilirdi. Bence seçime yakın bir tarihte açıklayacaklar mülakatları.
-
bu sene hadi seçim var.bundan sonra 4 yıl falan seçim gözükmüyor.o zaman hiç mi alım olmayacak acaba.
-
Sanırım biz kurum sınavına değil de sabır sınavına girdik. Umarım hepimiz başarıyla geçeriz bu sınavı arkadaşlar. Allah yardımcımız olsun...
-
Arkadaslar mudurluk mud .yrd mulkatlari ne zaman baslayip bitiodu?
-
Mektuplarınızı yazdınız mı unutmayın pazartesi göndereceğiz
-
@adige-pşaşe bu ay sonu bitecek miş
-
Ah arkadaşlarım çekilecek çilemiz varmış..
-
https://twitter.com/beratalbayrak/status/1094545001319727104?s=21 Yazalım arkadaşlar
-
Mektupları gönderdiniz mi
-
@köyün-ağası göndercem bugün
-
gerçekten artık o kadar sabrım kalmadı ki ders çalışamıyorum ve oturduğum yerde haftaları ayları deviriyorum sadece. Etkinlikler yapıldı ilan verildi daha ne olmalı yani diye kafamda milyon soru var. Hiç birine cevap veremiyorum. Evet yapılanma deniliyor evet bakanlık karışık ama sonu gelmiyor. Patladım artık gerçekten kusura bakmayın ama benide en iyi siz anlarsınız başkası değil.
-
@kaldorhicks işsizliği ve çaresizliği bilirim kardeşim insallah 2 haftaya açıklanır martta da mülakatlar yapılır
-
@oturanboga gib te mi çalışıyordun sen yoksa vergi dairesinde guy musun