2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@esmeringa Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır beynim yandı abow
-
MAALESEF ALINTI..
Merhaba arkadaşlar,
Son dakika duyuma göre Gelir İdaresi Başkanlığı önce yeterliliğe giren Gelir Uzman Yardımcılarının mülakatını yapacak.
Dguy ve Guyun mülakatlarına yönelik herhangi bir gelişme olmamakla birlikte Devlet Personel Başkanlığı beklenildiği için onları sona bırakacaklar. Herhangi bir tarihte verilmedi maalesef. -
Facede ugur şivka diye biri mülakat için devlet personel baikanlığı bekleniyor. Önce yeterlilik yapılacak diyor. Hayır dpb nin ne alakası var. Pareto ne diyon bu duyuma
-
@bydaler Bakan Bey'in Bakanligin yapisini duzenlemeye odaklandigi aşikar dostum. Bu noktada inisiyatifi ne yonde olursa o yone savruluyoruz. Tum kadrolar icin bu gecerli dostum soyledigin gibi. Unvanlarin ve durumlarinin netlesmesini bekliyor diye dusunuyorum iki durumu birlikte degerlendirince bu cikiyor.
-
@sad38guy onların mülakatı mayısta değilmiydi
-
@kuşçubaşıeşref İlan konusunda haklisin dostum. Ama seçim için daha kalabalik gruplara kadrolar veriliyor zaten. İİBF yillar icinde pazarlik gucunu yitirmis gibi gorunuyor acikcasi. 3000 adayin mulakat sonucunun tazyikini Bakan bey de parti de hissetmeyecektir bence. Dedigim gibi bir ilan gelme durumunda bu olabilirdi ve orneklerini yasadik hep beraber. Ama su surecte mulakat tarihini duyurmak secimde bir sey kazandirir gibi bir dusunce oldugunu sanmiyorum dostum. Cunku kitle cok dar, zaten yapilmis bir alim verilmis bir kadro soz konusu oldugundan direkt bir bağlantı kurmak bence zor.
-
Guyader grubunda da bekir bayrakdari ziyaret ettiklerini guy ve dguy icin calisma oldugunu ama net tarih veremediklerini yazmislar yorumlarda
-
@toranj hocam direk kopyaladim o tarihten haberim yok.
-
@paretowilfredo mülakat tarihleri için devlet personel başkanlığı mı beklenir?
-
nasıl bi sene ya 90 civarlarıyla hiç bi listeye giremiyoruz , sonuç açıklanmıyor ,mülakat tarihi açıklanmıyor. bari hakimlik elini çabuk tutsa diycem orda da reformu bekliyoruz. üzülmektem ziyade çok öfkeleniyorum artık
-
Iptal etsinlerde rahatlasınlar!!!
-
@maesteo yeni kadro verilse neyse bizim kadro verilmiş sınav olmuş daha dpb nin nesine soracaklar. Saçma geldi duyumu
-
@maesteo Dostum DPB'nin mülakat safhasında beklenmesi gibi bir durum yok bildiğim kadarıyla. Keza konuştuğum kimseden -ki yetkin kişiler bunlar- böyle bir söz işitmedim. Duyduğum şeyler yukarıda paylaştıklarımdır. Şayet atama ile alakalı bir söylemse bu henüz o aşamada değiliz, mülakatın yapılması ile atama, kararname, DPB oluru gibi herhangi bir vesikaya ihtiyaç yok. Başka bir çok kurum süreçlerini yürüttü ve hatta tamamlayanlar oldu. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın kendi koşulları ile alakalı durum tamamen.
-
@toranj Dostum sitemin oldukça haklı ama özellikle bir sistem değişimi sürecindeyiz. Sancılı geçiyor oldukça. Geçiş döneminden sonra bir nebze rahatlama olacaktır ama sanırım bugüne kadar ki en bahtsız güruh 2018 KPSS'ye girenler oldu. Bugüne dek müşahede ettiğim en kısır dönem bu.
-
Bence yapılanmayla alakası Yok seçimden sonraya bırakmak istedikleri için bu kadar bekletildiğimizi düşünüyorum böylece yeni kadro da ihdas etmemiş olucaklar çünkü
-
Ben Allah'a havale ediyorum. Başka da çok şey söylemek istiyorum ama en hafif dil ile Allah'a havale ediyorum.. iyi akşamlar arkadaşlar
-
@paretowilfredo hocam ömürden gidiyor ya ağız tadıyla gezip tozamıyor bile insan bu süreçte. dışarda 1 gün geçirsek ya ders çalışmadık diye vicdan sızlamasından zevk alamıyoruz ya da aklımızın bi köşesinde bu belirsizlik . hayatta mutlaka daha zor kötü şeyler var ama belirsizlik çok rahatsız edici bi his
-
@toranj Çok haklısın dostum. Biz de geçtik bu süreçlerden. Kütüphanede sabah gün ışırken başlardım günlere, gece yarısına doğru dönerdim geri. Bundan çok daha kısa bekleyişlerde bile bunaldık biz de. O nedenle sırf mülakat tarihini 5 ay 6 ay beklemek gerçekten çıldırtacak bir süreç. Bunu yaşayan ve zorluğunu bilen idareciler nasip etsin Allah bize. Malesef bizi idare eden jenerasyon bu duyguları tanımıyor, o nedenle gerçekten anlattığımızda belki şaka gibi geliyor. Twitler talepler abartılı bile görünüyor olabilir. Ne var sanki "biraz(!)" beklesinler deniliyor belki de. Çeken bilir dostum. Derler ya tok açın halini bilmez. Anlayışsızlık had safhada.
-
Dostlar malumunuz şu an müdürlük mülakatları var. Tanıdığım bir kaç kişi bu mülakatlara girdi. Dairelerde sorun olup olmadığı sorulmuş. Girenlerin hepsi de personel eksikliğini, hiçbir şeye yetişilemediğinden bahsetmişler. Dışarda onca bekleyen genç var, üzerine gelen guylar da başka birimlere fırsat bulunca gidiyorlar, şartların iyileştirilmesi ve personel sayısının arttırılmasının iyi olacağından bahsetmişler. Oradaki üstadlar da onların üzerinde çalışmalarımız sürüyor demişler. Bunu buradan size yazmak istedim.
-
@paretowilfredo hocam sizin daha çok var mı? siz geçseniz başa ne güzel olurdu:)