2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
6 ay geçti hiç mi olumlu bir şey olmaz hiç mi ya bir adım dahi atılmadı bizle ilgili. Beklemek bir yana nereye kadar süreceğini beklemek öyle zormuş ki öğrendim gerçekten. De ki bize mayısta yapcaz haziranda yapcaz gıkım çıkmaz beklerim ama hiç bir şey bilmeden beklemekten psikolojim bozuldu. Artık hayatımdan açıklanana kadar guyu çıkarcam kapatcam kendimi kpss ye kadar çalışcam yine yapcak bir şey kalmadı.
-
@kuşçubaşıeşref ahaha. Senin değerini bilemedik @zenginmemur üstat. Zamanın ötesinden seslenmişsin biz sığ beyinler idrak edemedik. @zenginmemur a iadei itibar istiyoruz sayın yönetim.
-
@paretowilfredo hocam bu yapılanma müdür müdür yard niye etkilemedi
-
İyice suyu çıktı ya alım olmucaksa 2018 de o sınava neden girdik biz gerçekten insanın aklını yiyesi geliyo ya
-
@kazmaaa ne kadar masum ne kadar iyiniyetli ne kadar pozitif bir insansın
-
Zaten ders falan çalışamıyorum hak getire de tam bu dönemler diyordum Pazartesi kütüphaneye gidip ders çalışıyım diye. (Diyete başlama hesabı oldu ama ) yazılanları okuyuncaya hevesim tekrar kaçtı. Ne olacak bu halimiz? Soranlara ilan bekliyorum demekten yoruldum. Aile bireylerim dışında kimse de anlamıyor halimi. İşsiz diyorlar ağızlarını açınca. Dahası artık sosyal ortamda bile kendimi garip hisseder oldum. En basitinden bir avm çekilişine kayıt yaptırmak için gittiğimde, “mesleğiniz” sorusunu duyunca ne cevap vereceğimi şaşırıyorum. İşsizim diyemiyorum. Ev hanımıyım falan diyeceğim bu saatten sonra artık. İşsizim demekten daha yeğ geliyor.
Bıktım..... -
gazete ilanının vs. hiç bi etkisi olmadı sanırım ki biri çıkıp kendini bile yaksa etkisi olacağını sanmıyorum
-
Düşmanına edecek en güzel beddua; sen de bnm gbi İİBF oku da sürün emi.
-
Tek çare cumhurbaşkanına sesimizin duyması yoksa daha yapılanma olacak yapılanmadan sonra mülakat tarihini açıklayacaklar haziranda temmuzda mülakata girersek iyi
-
@bitkin Dostum bunun sebebi Kurum içinden bir alım olduğundan yapılanmadan hiçbir şekilde etkilenmeyecek bir alım şekli. GİB bunu Bakan Bey'den bağımsız çözebiliyor yani. Ancak A Grubu açıktan alımların tamamı ile Sayın Bakan yakından alâkadar. VMY alım süreci Bakan Bey'in takdiridir. Keza DGUY ve GUY da öyle. Özellikle DGUY konusunda oldukça hassas davrandığını bizzat biliyorum.
Dostlar sürecin gidişini gördükçe KPSS 2019 vurgusu yapma sebebim buydu. Süreçten %50 elenerek çıkacak ve eliniz boş kalmanızı istemiyorum. Şu aşamada dediğim gibi Bakan Bey'in gündeminde mülakatları öne çıkaracak hamleler gerekli. Bunlar da fayda vermezse zaten yapılanma son bulana kadar süreç uzayabilir. Ama kümülatif olarak meyve vereceğini düşünüyorum tüm bu hamlelerin. Etkinlikler, gazete ilanı, duruma dair birinci ağızdan gerek Kurum yetkililerine gerek Sayın Erdoğan'a iletme imkanı bulanlar. Ki Kurumda ki büyüklerime durumu sorarken ben de iletiyorum bu durumun yarattığı tahribatı her fırsatta. Ama herkes net bir şekilde Bakan Bey'e atıyor topu. İş de burada kilitleniyor zaten. İnisiyatif kullanılması gerek. Ama yapılanma öncelikli bir bakış açısı sürerse bugüne dek olduğu gibi seçim sonrasına sarkma durumu olacaktır ki bu nereden baksanız 6 aydan uzun bir bekleyiş demek.
Zor olduğunu biliyorum dostlar. Azami bir şeyler yapmaya da çalışıyorum gerek şahsi olarak gerek Tercihini Yap ekibim ile. İnşallah bu çabaların meyvesini toplarız ve bir an evvel mülakat tarihleri açıklanarak süreç nihayete erdirilir. -
@morand sagolun hocamm
-
Meclis tatile girecek Ankaradaki arkadaslar meclise gidip vekillerle görüşüp en azından bakana bir soru önergesi vermesini sağlayabilirler illaki bir vekil size randevu verir bakın seçimden once son şansımız
-
@paretowilfredo Kpss gir puan al bekle yine Kpss gir
-
@paretowilfredo hocam sınav açıklanması içim taglı etkinlikten ziyade bakan beyin twitlerinin altını doldurmuştuk. bu daha doğrudan haberdar olmasını sağlayabilir mi
-
@paretowilfredo hocam DGUY konusundaki hassasiyet nedir? Sizi zor duruma düşürmeyecekse?
-
Bizzat GİB başkan yardımcısından 2 hafta önce (bir aracı vasıtasıyla telefonda hoparlöre alıp) duyduğum cümle aynen şu şekilde: 'Biz hazırız bizde sorun yok şuan onay gelsin yayımlarız bakan beyi bekliyoruz' idi.Sürecin tıkandığı yer bariz belli.Bekleyelim daha hafta bitmedi.
-
Martta 8000 bekçi
Martta 12000 sağlık bakanlığına
Martta 10000 gıda tarım ve hayvancılık bakanlığına
Bizimde en azından martta mülakatımız olsun -
@toranj Bakan bey durumdan haberdar dostum bundan eminim. Yalnız bu durumun öncelik kazanması için yapilmasi gerekenler var. Cogu da yapildi aslinda. Aksam duyuracagim bir etkinlik daha var. Basin aciklamasi hususu. Oradan bir arkadasimiz iletisime gecti bizatihi onem veriyorum bu konuya ben de. Etkili olacagi kanisindayim gerekli alakayi gosterirsek.
-
@nisan Merkezdeki kadrolara, sayilarina, islevselligine ayrica ehemmiyet gosteriyor Bakan Bey diyebiliriz dostum kisaca.
-
@piyon Konustugum ve sordurdugum tum yetkililer GIB bunyesindeki aynen bu cumleyi isittim dostum.