2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@duyguuu37 yoldan geçen 5 kişinin 2 si bizden zaten sıkıntı olmaz ama organize etmesi lazım birinin
-
@ezo bakan soruyu gorduyse o da bisey bence. Bizden hic haberi olmadigini dusunmeye basladim
-
İlahiyatçı bir adam ekonomi sorusu soruyor. Bence sorular dağıtılmış, sen bunu sor sen şunu sor. Sorular zaten belli.. boşuna bekliyoruz
-
İlahiyat okuyan çocuk türkiyedeki vergi sistemini soruyor hayır bakan orda paritelerden bahsetse sanki anlayacak sırf soru sormak için soruyorlar
-
@mehmetkvl ben varim hocam ama bizden baska ilgilenen ya da musait olan yok sanirim
-
Soruyu soran ilahiyatçı bile cevabı dinlemiyor
-
@redcrossbjk sorular belli zaten şimdi o ilahiyatci optimum vergiyi nerden bilecek bakanın dönüp anladın mı dese ne diyecek acaba
-
Turkiye genclik vakfi uyesi oldularini solemek bu genclerin amaci sanirim neymis bu vakif?? Dinleyemicem sinirlendim valla
-
Sinemayla ne alaka şimdi Maliye Bakanı? Bi de vekil adayı olmuş hey Allahim sabır ver bize.
-
Şaşırmamak elde değil
-
İşsizlik sorulmalı kadro sorulmalı mülakatlar sorulmalı ama elde var sıfır yine
-
@ezo hala sasiracak kadar gonlunuz iyi niyetli kalabilmis hocam,ama duzen bu
-
Programa bakarken yıllar önce ülkemizde ne güzel özgün ve herkesin derdini dile getirdiği sorusunu sordugu programlar vardı diye icerlendim. Hani siyaset meydanı a takımı ve Abbas Güçlü programlari. .
-
Kendi adamlarini yerlestirmisler oraya garip garip sorular soruyorlar bir tane ekonomi sorusu yok
-
GELİR İDARESİ BŞK ADRESİ TAM OLARAK NERESİ
-
Âmâk-ı Hayal KPSS 2019 sorusu yazın hocam.
-
@duyguuu37 22 şubatta Ankarada Atatürk Kültür merkezi önünde basın toplantısı için iZin bekleniyor haftalardır uğraşılan bir çaba var bir biz demeyin lütfen
-
@albertcamus hep aynı şeyi düşünmsz
-
@albertcamus hemen not aldım ahashdhdj
-
Ey iktisat öğrencisi kpss A ya yolun duserde görürsün ihracatı