2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@mahlaki Hocam bu tamamen ben demiştimcilik ve pr hamlesi. Örneğiniz çok doğru ve yığınla örneği var bunun başka başka. Kitlemiz okumayı sevmediğinden istediği hap bilgiyi yutturmaya çalışıyo.Siz başarmayın istiyorlar.İlan verilmesin etkinlik yapılmasın herşey onların kontrolünde gibi gözüksün istiyolar.Elinize sağlık hocam ilan konusundaki çabanıza.Bu tüccarları yıkmadan iibfnin ayağa kalkması imkansız.Bunlara kulak asmadan devam edin böyle.
-
Arkadaşlar
-
Arkadaşlar yarın ilanımız yayımlancak inşallah hukuk işlerinde biraz prüz çıktı ama halloldu metni malesef paylaşamıcam. Yarın ilanı duyırabildiğiniz kadar duyurun kanalların Whatsapp adreslerine gönderin ve cumaya kadar twitterda etkinlik yapılcak inşallah onlarada katılın
-
@mahlaki anladım hocam , @albertcamus açıklamış sağ olsun...
-
Arkadaş bulabildiğim bazı güncel Whatsapp ihbar hatları başka kanallarıda bulabilirseniz GÜNCEL Şekilde ekleyin.
show -- 0536 266 90 00-90 02
a haber -- 0505 188 10 00.
tgrt -- 0 (546) 780 80 80
kanal 7 -- 0552 644 07 07
kanal d -- 0532 349 1212
haber türk -- 0538 379 53 06Yarın Millet vekili, bürokrat gazeteci kim varsa twit atın etiketleyin. Özellikle Sn. Mhp İstanbul milletvekili Arzu erdeme ilanın fotosuyla birlikte dudumu anlatan twitler atın. Mahfi hocaya abbas güclü murat barsakcı artıj kimenatarsanız atın size kalmış
-
@albertcamus açıklamanız için teşekkürler hocam
-
Henüz gazete alma fırsatım olmadı ama ilan yayımlandı mı bugün?
-
@kpss-a-bağımlısı evet dostum
-
Gazete ilanındaki yazıda mülakat hakkında değinilmemiş üzücü
-
@zamanice kocaman yazmış hocam mülakat tarihlerinin açıklanması diye
-
@kuşçubaşıeşref Mülakatlar kaldırılsın gibisinden demek istedi herhalde hocam
-
Kocaman mülakat yazıyor kardeşim, bankaydı 35 yastı falan derken güzel bir yazı olmuş. Emeğinize sağlık, katkısı olandan da Allah razı olsun
-
@kuşçubaşıeşref kb arkadaşım görmemişim yanlış yere bakmışım herhalde
-
Bir kaç kişi twit ile resim attı milletçe onlardan alıp twit attı. Ne diyelim ki valla
-
Sevgili gençler,
bügün cumhurbaşkanlığı kararnamesinde yardımcı hizmetler sınıfındaki mubaşırler genel idari hizmet sınıfına geçirildi..
adamlar maliye bakan ve bakan yardımcısının attığı her tweetin altına hucum edip en az ilk 20 30 tweeti dolduruyorlar.
guy mulakatı bekleyenlerden tık yok... bence iibf liler çok pasif uzerlerine ölü toprağı serpilmiş...
gazeteye ilana evet ama bakan ve bakan yardımcılarının twettlerinin altına yağmur gibi yağın biraz aktif olun...
hepinize başarılar.... -
@kuşçubaşıeşref malesef 5 haziranda olan ilanı görmüşüm arkadaşlar yıllarımızı verdiğimiz için artık tarihler karışıyor kusura bakmayın emeği geçen herkes sağolsun emeklerimizin karşılığını almamızı diliyorum
-
harika olmuş.
-
Mülakatlar adına evet güzel bir ilan olmus ama sunu da diyemeden gecemeyecegim hiçbir sorunumuza değinilmems neredeyse ne sınav takvimine ne guy alım surecine tek il muhabbetine ne de a kadro adına sorunlara. Üzgünüm ama gene suana odaklı birsey yaptık. Şimdi bana bir sürü kızacaksınız eminim ama demek istediğimi mülakattan bir kısmınız elenince anlayacaksnz çünkü gene onca sorunla kalacağız. Gecen yılda aynı seyi söylemiştm gene söylüyorum biz ne zaman daha geniş çaplı çözüm odaklı gittik o zaman kazandık yoksa Malesef gazeteye mülakat yapılsın diye ilan, kadro açılsın diye ilan vermeye mahkumuz. Kendimce fikir beyan ettm kalp kırmak değil niyetim saygım ve emekler için dun zaten tesekkür etmstm aksam suan söylediğim yanlısa çekilsin istemem.
-
Kanallara ve haber sitelerine bunu yollayalım arkadaşlar
-
İmkanlar doğrultusunda en iyisi olmuş ellerinize sağlık yok şuda olsaydı buda olsaydı değil elde ki imkan bu bugun twiterda etkinlik var lütfen katılalım