2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@köyün-ağası hocam mhuyu 1000 mi yapsanız acaba? Etkinliklerde taglerde 1000 olarak belirtmistik. Ayrica 3 4 senedir alim olmadi. Bir de Toplam kadro sayilarini 5bine tamamlasak iyi olur sanki. Sahsi fikrim tabi.
-
@köyün-ağası dostum 2000 guy yazıyorsanız 600 DGUY kadrosu ihdas edilmiş halde hala boşta onu gözardı etmeyin. Bence vmy ile içlerinde elde etme ihtimali en çok olan kadro çünkü ihdası halihazırda zaten var. Peşini bırakmayın ihdas edilmiş kadroların.
-
@köyün-ağası Şu sayılar gelsin başka birşey istemez isteyemez iibf li öyle bir sindirilmişizki pes diyorum
-
Sayıları yazmadık herkes kendisine göre sayı yazsın bakın bi eksik birşey var mı
-
Bu da zarf ta yazılacak adres
-
@köyün-ağası
rica degil arz ederim yazin.
Cumhurbaskanina rica edilmez emir olur.. -
@muhendiscan yazacak arladaşlara duyurulur orası gözden kaçmış:)
-
@muhendiscan abi var mı başka değiştirilmesi gereken yerler
-
Bir guy olarak hakkinizda her seyin hayirli olmasini diliyorum, zor bir surecten geciyorsunuz ama lutfen calismayi birakmayin, ise girdikten sonra her sey cok daha zor oluyor hazir hala calisma sansiniz varken çalışın daha iyi yerleri zorlayin
-
@barbosa keske bizde guy olabilsek.
-
@bg2603 Olursunuz hocam inanın bende bu forumda her gün ilan bekledim, her gun Naci Agbal dan haber beklerdik, cok uzun sürdü farkındayım bende ama her sey çok güzel olacaktır buna inanın motive edin kendinizi, atandiginizda yapacaklarinizi düşünün bir sekilde ayakta durun, asla pes etmeyin, bakin ben atandiktan somra kpss ile ilgili hic bir sey gormek istemiyorum derdim atandiktam sonra acaba tekrar hazirlansam mi diye düşündüm cok kez, vaktim olmuyor olsa çalışırım, siz pes etmeyin surekli kendinize bir seyler katın elbet hayalleriniz gerçeğe dönüşecek
-
@barbosa neden memnun degilsiniz hocam
-
@barbosa insllh hocam
-
@muhendiscan, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@köyün-ağası
rica degil arz ederim yazin.
Cumhurbaskanina rica edilmez emir olur..Her arz kendi talebini yaratır.
-
@köyün-ağası yazili mulakat değil yazili sınava girdik olsun.
Sonu "hakli istegine kulak vermenizi saygi ve hurmetle arz ediyoruz " deyin.. -
@muhalba devletin basına bir talepde bulunuyorsan, Saygini gostereceksin
Piyasada Uretim - tuketim meselesimiki her arz kendi talebini belirlesin -
Pazar günü akşama kadar eksiklikler giderin yazın kendinize göre pazartesi gönderelim
-
@biriibfli memnuniyetsizlik degil aslinda yani nasıl diyeyim hayat duzenin var maas aliyosun gittigin bir işin var cok şükür. Ama asla verdiginiz emek gosterdiginiz caba cektiginiz stres iceri girdiginizde sizi tatmin etmeyecek. Sistem memurusunuz sistem neye izin verirse onu yaparsınız insiyatif alaniniz yok, kendinizin yapabilecegi bir sey yok kurumda cozum üretecek birileri yok, sistemde sikinti mi var hemen Ankara'yı arayalım. Yeri gelir masa tasirsiniz yeri gelir mudur yardimcinizin islerini yaparsiniz. Kulagimla benim kolelerimi gordunuz mu diyen mudur yardimcimiz vardi bizim. Yani bi degerin yok, gorev tanimin yok her seyi yapabilen bi super kahramansin. 94 kpss puani olan insan müdürün telefonlarina bakıyor özlük sekreteri suan.. o yuzden diyorum hani tabiki issizlik durumunda olmaktansa cok şükür bin şükür.. aka goreve baslayan her arkadaşım ya yeni ilanlar kovaladi, bende dahil. Kimisi tekrar calisiyor. Elinizde vakit varken 30 yiliniz icin daha çok calisin pes etmeyin, ilan mi var kac kisi aliyorlarki demeyin. Siz calisin her gün daha iyi yerlere gelin
-
Gazete falan hikaye kimsenin iibf çöplüğünü umarsadığı yok,eski günlere özlemle bakıyoruz bir daha asla gelmiyeceğini bile bile.Neyi beklediğimiz bile belli değil,umut kırıntılarımız bizi ışığa kavuşturur umarım.
-
İl göç mü guy mu deseler sabaha kadar guy derim bu arada, orasi daha kötü daha berbat