2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
16.00Mamak Toplu Açılış Töreni (Üreğil Millet Bahçesi) burda olan arkadaslar varsa cumhurbaşkanına ulaşabilir derdimizi anlatacak birisi var mı
-
keşke bu hafta için güzel bir şeyler duysak iyi bir habere o kadar ihtiyacım var ki...
-
ABİ Kimsede ses soluk yok duyumcular ortalıkta yok bu daha çok geriyor insanı. Ajdaa Pekkan gibi gerildik resmen
-
@north-remembers bari Şu cennetin irmaklari akar deyu deyu diye bir ilahi okuda belki diyanet ekibi iibf'lilerin sesi guzelmis seneye alacagimiz 10 binlik muezzin kadrosundan iibf ye de bikac yuz ayiralim derler
-
@lion ahahashshsh şol cennetin ırmakları ilahisini biliyordum aslında kaçırdım bak fırsatı ekip gitti kendileri çalıp kendileri söyledi
-
@Paretowilfredo Üstad günler haftalar geçiyor yok mu bir gelişme bu iş nereye gidecek böyle
-
@maesteo Merhaba dostum.
Soruşturdukça işittiğim gerekçeler halen aynı. Yapılanma diyor konuştuğum hemen herkes. Değişen durumlar oluyor sürekli. Bu da süreci ileri atıyor sürekli. Yapılanma seçim sonrasına kalacak gibi görünüyor. Bu araya mülakatların sıkışması için duruma müdahil olmak gerek ki elinizden geleni yaptınız bugüne dek. Dahasını da yapıyor arkadaşlar duyduğumuza göre. Aksi halde mülakat gündeme girecek gibi görünmüyor. Yapılanmaya dair de detaya değinmeyeceğimi söylemiştim. Bu konuda yine çok bir şey demeyeceğim ama birleşmesi söz konusu kurumlar var. Ayrıca yapıda eskiye benzer bir durum konuşluyor. Maliye'den ayrılması muhtemel gruplar var. Bunların planlanması ve tabi duruma dair kulisler süreci bir hayli uzatıyor. Duru.lar böyle dostum şu an için.
-
@paretowilfredo 2018 puanı çöp oldu galiba bu durumda
-
@paretowilfredo Hocam yapılanma daha çok uzayacak gibi bizi bunun için bekletmeleri birkaç(3-5) ay demek bu gerçekten olabilir mi
-
@paretowilfredo hocam sürecin uzaması alımı etkilemez de mi en azından iptal olmasın da geç olsun
-
@paretowilfredo ohoo. Guy hiç hayatımızda yokmuş gibi 4-5 ay geçirip diğer ilanlara yoğunlaşalım bari. Yoksa kafayı yicem ben artık.
-
@eliff Keşke baştan iptal etselermiş daha mantıklı olurdu
-
@paretowilfredo böyle gidişle yakında ben de zenginmemur gibi olucam adam / kadın kimse haklıymış
-
@kuşçubaşıeşref zenginmemuru salın gelsin. Bağırsın çağırsın, guyu küçümsesin sürekli isyan etsin ses çıkarırsam namerdim
-
@paretowilfredo o zaman mülakatlar temmuz u bulur
-
@kazmaaa yazın buz gibi denizden çıkıp gitmek zor olur hocam yaaa... olacaksa ekim gibi olsun sezon bittiğinde tatil bölünmesinin lütfen
-
@kazmaaa bende askerde olucam temmuzda
-
@morand hedef 2023
-
@kuşçubaşıeşref hocam ben şakasına dedim o kadar sarkmaz tamamen tahmin mayıs ta mülakat sonuçları acıklanmış olur
-
Kurumu vermişler çolcocugun eline olacagı budur diyo yaslı dedeler belki de haklılar