2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
teşekkürler @istatistikçik
-
Neden bu mulakat basliklarindan geç haberim oldu anlamadım:)kazanan arkadaslarimi tebrik ederim hepimiz için adaletli ve hızlı bir süreç olsun insallah maraş için arkadaslar burada ise tanışabiliriz merak ediyorum puanlari 81 ile kapatinca:)
-
Bu aksam saat 20.00 da etkinlik var
SINAVDAN 3 GÜN ÖNCE ERTELENEN VERGİ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVININ AKIBETİ HAALA BELLİ OLMADI. ..
@RT_Erdogan
@fuatoktay06
@MaliyeBakanligi
@BeratAlbayrak
@NureddinNebati
@huseyinkarakum -
Saat 20.00
#VMYnedenertelendi
SINAVDAN 3 GÜN ÖNCE ERTELENEN VERGİ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVININ AKIBETİ HAALA BELLİ OLMADI. ..
@RT_Erdogan
@fuatoktay06
@MaliyeBakanligi
@BeratAlbayrak
@NureddinNebati
@huseyinkarakum -
VMY içi twitterdayız etkinlik başlıyor geliniz.
-
Arkadaşlar yarın (19 Eylül Çarşamba) saat 21.00'da Vergi Müfettiş Yardımcılığı sınav tarihinin belirlenmesi için İnşallah twitterda etkinlik yapılacaktır. LÜTFEN KATILIM GÖSTERELİM. Verilmiş hakkımızı belirsizlikler içinde unutup gidiyoruz. VMY sınavının yapılması hem atanacak arkadaşlar açısından hem mülakata kalan arkadaşlar açısından hemde sınav bekleyenler açısından herkesin faydalanacağı bir durumdur lütfen duyarlı olalım..!
-
Bu mülakattan 1000 kişi elenecek yarın bigün ilan etkinliği yapılacak derseniz ben yokum.
-
konya ben de
-
@meliha_ Bi konyada benden hocam grub olsa iyi olurdu aslında ama sanırım yok .
-
Hocam mülakat tarihleri hakkında bir bilginiz var mı @paretowilfredo
-
Gerçekten 1-2 ay bekleyecek miyiz mülakat tarihi için, bu çok kötü bari dguy mülakat açıklansın ki ona girenler kazanırsa guyda süreç daha kolay olur. Ahh GiB ahhh
-
@falanfilan ya sanki cok az kisi istiyor gibi mülakat tarihini twitter etkinligi niye bunda istekli değiller
-
@zenginmemur bezmiş de olunabilir hocam zaten 2. 3. Girişi olan kişiler süreci bildigi için pek yanasmiyor ben de artik iş arıyorum bulabilirsem belirsizliklr mücadelem olur en azından
-
Iki hafta sonra mulakatlar baslasa hazir gibisiniz masallahiniz var gencler
-
mülakatlarla ilgili duyuru ne zaman gelir acaba
-
@toranj genellikler sınavdan bir ay sonra tarihler açıklanıyor haftaya belli olur
-
@toranj ekimin ilk haftası diye bekliyorum ben
-
Cuma 21.oo da twitter etkinliğimiz var arkadaslar lütfen destek verin.Ortak metin:
Sayın devlet büyüklerimiz,14 aydir beklediğimiz SGK DenetmenYardımcılığı ilanının akıbetini merak içerisindeyiz.Sizden gelecek haberle biz de istihdama katılma fırsatı bulacagiz.Lütfen çağrımıza ses verin. @ZehraZumrutS
@ahmetkoca3
@aysekardass
@msbagli
#1000SgkDenetmenYardımcısı -
Eskişehir için başvuran var mı?
-
@sosyal aynen hocam ben de baktımda açan yok grup