2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Mülakat için kitap falan olmaz dostlar.Bazılari sohbet havasında gecer bszıları bilgi amaçlı ve sonunda referansi güclu olan kazanır.Kimsede burda bn refransla girdim demez kahramanlık hikayesi gibi anlatır bu benim gözlemlerim.İnşallah hak eden kazanır.
-
Heyecani nasil yeniyorsunuz ilac falan mi icsem
-
@alpagu şuan hiç birine cevap veremedm nasl olck mulakat da napcm bilmiyorm :((
-
@ltfye ilk mülakatı olanların heyecanlanması normal heyecanlanmayan yok sadece sen değilsin . Sandalyeye oturur oturmaz soru sormazlar kendini tanıt diyorlar. Heyecanını alıyorlar orda
-
@köyün-ağası inşallah dedignz gibi olur korku stres heycan ne ararsnz var bnde
-
Bedelli askerlik ve mülakat tarihlerinin çakışması ihtimali nedir? Bedelli askerlik için başvurmayı düşünenlerin yorumlarını merak ediyorum? 21 gün boyunca izin kullandırılmayacağından dolayı sordum soruyu.
-
@robert-lucas aynı durum bende de var parayı yatırdım askeriyeye gidip başvuru yapmadım. Ekim sonu gibi başvuru yapmayı düşünüyorum ocak şubat gibi askere gidilir diye tahmin ediyorum. Aslında başvuru yapmaya gittim 3 hafta once kasımdan önce gidemezsin dediler o anda aklıma sınav geldi geri döndüm. Keşke en başında böyle olacağını bilseydik başvururduk 15 eylül de askere giderdik. Bedelli ciktigi zaman ilk parayı yatıran şu tarihte ilk gidecek askere şeklinde açıklama yapılsaydı keşke. Yapıldı da ben mi kaçırdım bilmiyorum. Hocam herşey karışık yani anlayacağınız
-
@robert-lucas ben bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum keyfiyetten izin almaya çalışılmayacak, bir kamu kurumunun yapacağı mülakat için izin verilir diye düşünüyorum
-
Evettt duyum yok mu tarihle ilgili ??
-
Manisa ve İstanbul için facebook ta mülakat grubu var mi arkadaşlar takip etme imkanim olmadı
-
@busus geçen seneyi baz alırsak 12. Ayı bulur gibi
-
@beyzi01 2.celp 6 ekim galiba. Bi bakin isterseniz..
-
@sad38guy olmuyor onada şu an askeriyeye gidip başvuru yaparsınız en erken kasım dönemi gidersiniz dedi askeriye bundan 2 hafta önce kadar gitmiştim ama işlemi yapmadan döndüm
-
@ltfye sorun olmaz daha mülakatlara var çalışa çalışa odada kendinle konuşarak cevapla halledilmeyecek gibi değil ama dediğim gibi 2 soru sorulup birini söyleyen adını bile söyleyemeyen kişileri aldılar mülakat sadece tiyatrodan ibaret malesef ve kazananlar da sesini çıkartmıyor çünkü referansı olmasa kazanamazdı çok iyi biliyor haa vardır referanssız kazanan ama %98 i referansla
-
Günaydın dostlar. VMY sınav tarihinin akıbeti için bugün saat 20:00'da etkinlik düzenlenecektir tüm #iibf’li kardeşlerimin katılımı bizler için çok değerli,birkaç dakikanızı ayırıp tivit atmanızı rica ediyorum.
-
17/09/2018 pazartesi günü(bugün) akşam saat 20:00 da sınavdan 3 gün önce ertelenen VMY sınavı için twitter etkinliği düzenlenecektir, katılımınızı rica ederiz.
-
@can-mavi biri etkinlik mi dedi o zaman akşam çok eylenücük cok
-
Tamamdır oradaydız
-
@beyzi01 parayi yatırınca da mi olmuyor peki yine mi kasimdan once gidemiyoruz ?
-
Bursa GUY whatsapp grubu arkadaşlar. Katılmak isteyenler buyursun