2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlar Medet Nebi Yanık, Berat Albayrağa yakın biriymiş. Goggle dan baktım tweetrda da az takipçisi var. Ona mesaj yağdıralım bence iletecektir.
-
Bakanlıklar personel alımına başladı seçim önü bizim HMB de flaş tv gibi hiç birşey umrunda değil bal satıyor anca
-
@mülakatzedee, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar moralinizi bozmak ya da sizi üzmek için yazmıyorum öncelikle bunu söyleyeyim...
mülakatları bekleyin gene inşallah hakkınızda hayırlısı olur lakin iki kişiden biri elenecek yani bu yolda devam edecekler kpss ye çalışmaya başlayın sonra daha kötü bunalıma girersiniz yaşadım biliyorum malesef sınava hak kazanamadım mülakatı beklemiyorum ilan bekliyorum puanım var ama gene de ders çalışıyorum kpss için mecbur
Herşey olacağına varır elinizden geleni gazete ilanıyla etkinlikle yaptıbız artık sonuç beklemekten başka yol kalmadı burda bütüngün olumsuz yorum yazıp okumak size bişey kazandırmaz moraliniz aşağı çeker kafanızı derslere vermeye çalışın sadece sizin iyiliğiniz için söylüyorum çünkü gerçekten çok yıprandıkaynen şu an ders çalışmayıp mülakat bekleyen büyük tehlikededir.
-
Mülakatların yapılmama ihtimali yapılma ihtimalinden daha fazla ...tek mantıklı açıklama bence bu..hayırlısı diyelim
-
@pareto_wilfredo güzel bir haberiniz var mı?
-
Sınav yapılmamış olsaydı bu sınav kesinlikle iptal edilirdi bence.. Bakanlık içinde ki olan yapılandırma için bekletiliyor sanırım. Bugünde bu saat olup hala bir ses seda yoksa Bugünde gelmeyecek anlaşıldı..
-
@bydaler Mülakatlar yapılır hocam yapılmama ihtimali yok o konuda içiniz rahat olabilir de ama süreç çok uzadı gerçekten artık yapılanma mıdır başka bir sebep midir bilmem ama bizi erteleyebildikleri kadar erteliyorlar durum bu. İnşallah mülakat sonrası mülakatların açıklanması ve göreve başlama süresini kısaltıp oradan telafi ederler az da olsa, temennimiz o.
-
@redcrossbjk ilk cümlende çok haklı gibisin, vmy misali. Benim merak ettiğim, guy ünvanı kalksa aynı görev başka bir ünvan altında toplansa, akıbet ne olur. Yani, bu kadar yapılanma süreci beraberinde köklü birtakım değişiklikleri de beraberinde getirirse, bu yol nereye gider?
-
@strtmn hiç bilmiyorum inan kardeşim.. hiç bilmiyorum. Ufacık bi hakkım varsa da helal etmiyorum. Hiç mi vicdan yok acaba.. öğretmeni vs hepsi önemli iken biz bu ülkenin evlâdı genci değiliz ben bunu anlıyorum..
-
Twitterda 2-3 arkadas mesaj attı cumhurbaşkanına mektup etkinliği yapalım diye burda da gönderelim diyen varsa bir metin hazırlayıp gönderelim
-
mektup etkinliğine katılırım ben de
-
@redcrossbjk seçimden sonraya bırakmak için bekletiyorlar belli ki
-
ekşi sözlükte başlık açacağım. başlığı ( iktisadi ve idari bilimler fakültesi mezunlarına yapılan haksızlık ) olarak düşünüyorum ya da farklı bir şekilde açmamı isteyenler varsa başlığı değiştirebilirim. icerik konusunda bir metin hazırlayalım belirtmemiz gerekenleri yazın. etkili birşey olmalı. yazar olan diğer arkadaşlarıma da durumu belirteceğim altını doldurmaları ve gündem olması için. burada yazar olan arkadaşlar varsa onlarda destek olsun.
-
@morand oldukça iyi bir fikir son dönemde en etkili mecra ekşi sözlük oldu.
-
@köyün-ağası ben varım
-
@eliff hocam zaten ortalama 40 gün sonraya yapılacağı düşünülürse bu hafta değilde haftaya olursa nisana sarkıyor. Secimden bi kaç önce başlatma düşüncesi yoksa artik zaten seçim sonuna gidiyor. Söyle bugün 8 Şubat haftaya cuma 15. Şubattan 13 gün kalıyor 27 gün de marttan. Secimden 4 gün önce ve hafta ortası gibi oluyor. Nisana gidiyor yani anlayacağın:)
-
Pazartesi sabah cumhurbaşkanına mektup göndereceğiz örnek bir mektup hazırlayacaklar burda paylaşırız
-
@köyün-ağası Hocam mektubu hazırlayacak arkadaşlara söyler misin MHUY DEFTERDARLIK MUY SGK gibi seçim öncesi alım yapılmasında engel olmayan kadro talebi de bulunsun.
-
@mhd yazacaz hocam onları bu örnek olacak gözden kaçan birşeyler olursa sizde ekleyin illaki metine bağlı kalacaksınız diye birşey yok
-
@mhd 2000 guy
500 mhuy
500 vmy
200 muy
500 duy
1000 sgk yazacaz başka varsa yada sayıyıları beğenmeyen varsa söylesin ona göre değiştirelim