2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@barbosa valla ben direk memurluk derim. O kadar mağlubum
-
Bugün cumhurbaskaninin Sivasta kadro isteyenlere verdiği cevabı görmüşsünüzdür bizim mektuba nasıl tepki verir acaba
-
@beveridge-eğrisi ne demis hocam
-
@beveridge-eğrisi bende izledim hatta yazim dedm gruba provokasyon yapmayin verecegimiz kadroyu verdik biz diyerek kizdi cok uzuluyorum artik cidden ne mv ne bakan nede baskalari rabbim cektigimiz su sıkıntilari gorsun de bize merhamet etsin zira ondan baskasina guvenim kalmadi
-
@biriibfli biz kitlere kadroları veriyoruz bana kadroyla gelmeyin konuşmamı provake etmeyin.
-
@biriibfli taşeronlar kadro istedi Sn Cumhurbaşkanı da KİT leri filan kadro verdik, toplantıyı sabote etmeyin, ben alışılmış siyasetçilerden değilim gibi birşeyler söyledi. Ses tonunu baya yükseltti.
Ben direkt bizi düşündüm. -
Kitlerde çalışan taşeron işçiler kadro istedi miting ortasında cb de onlara biz kadroyu verdik dedi taşeron çalışanlar kadroya geçmeye çalışıyorlar belki bu mektup size saçma gelebilir ama sizin daha iyi bir çözümünüz varsa buyrun onu yapalım kitte çalışanın kadrosuyla bizim kadromuzu bir tutuyorsanız diyecek birşey bulamıyorum
-
@köyün-ağası kardeşim mektup yazmayalım diye değil, kaybetcek bırseyımız yok zaten yapmalıyız.
-
Biz Ankara'da egitimdeyken derse giren üstatlardan birisi forumlarin takip edildiğini, ilerisi için sikayetler nelerse duzeltilmesi icin cabalandigini söylemişti, derste en cok sikayet tek il secimi olmuştu, calisma var magduriyetin bizde farkindayiz dedi. Ne zaman olur tabi bilmiyorum. Ayrica ben aradayken üstat sinav bekleyen arkadaslar var ilan hazırlığı falan mevcut mu diye sormustum gulumseyip simdi sana bir cevap verirsem diger arkadaşlara haksizlik etmis olurum belki bugun belki bir ay sonra her an ilan gelebilir demisti o hafta sizin mulakatini beklediginiz ilan geldi
-
@barbosa hocam il göçe neden o daha kötü dediğinizi açarsanız çok iyi olur
-
Bir haftadır hergün 200 bin twit helal olsun
-
@gençişsiz çalışan arkadaslarim var hic memnun degiller surekli mesai yapiyorlar ve her sabah göç idaresinin onunden geciyorum ise giderken, mahşer yeri gibi oluyor, gorevlendirme ile yer degisiklikleri olabiliyor yogunluga gore ve aksamlari 7'ye kadar calistiklari oluyor oturmuşluk yok kurumda
-
@barbosa daha önce forumda bir arkadaş mesai ücretlerinin verilmediğini söylemişti arkadaşlarınız da aynı tarz şikayetlerde bulunuyorlar mı?
-
@gençişsiz yok ben oyle bir sey duymadım ama şöyle olabilir sınırlı mesai gelmistir onun ustunde calissanda sınır kadar alırsın para, ornegin bize kişi başı 50 saat mesai geldi ben 62-63 saat mesai yaptim ama alacağım para 50 saat parası.. bir de maliye'de mi sadece biyle bilmiyorum ek mesai ucretleri cok düşük saati 5 lira 40 kuruş civarı bir sey, 62 saat mesai yaptığımda 230 civarı para almıştım ustunden bide damga falan kesiyorlar, yani cok bir kárin olmuyor
-
@barbosa Bahsettiğiniz il, bir sınır ilimiz mi acaba?
-
@plansız yok degil hocam ama her yerde asagi yukari aynı sıkıntılar vardir çok bir sey degismez
-
@barbosa anladım hocam teşekkür ederim cevaplar için
-
Suan bir arkadaşım istanbul icin mülakat bekliyor ve durumu gercekten kötü pes ettim fln dedi benden once basladi bu surece beraber girdik ben atandim o kaybetti, o da burayi takip ediyodu artik bakmiyorum yoruldum fln dedi, bende onun hesabiyla giriş yapip bakayim dedim bir de haftasonu olduğu için tabiki. Daha sonra vakit bulup girebilir miyim bilmiyorum, asla pes etmeyin ama bana yeter demeyin elinizde imkan ve vakit varken daha iyisi icin hep zorlayin. 30 yil icin 1-2 yil daha diş sıkılır. Saygilar hepinize başarılar
-
Cumhurbaşkanlığı iletişim başkanlığı "Ülkem için fikrim var" projesi başlatmış fikirlerini burada yazarak düşüncelerini paylaşabiliyorsun. Ben mektup etkinliğindeki metne benzer bir şeyler yazarak gönderdim.
-
Aydın da olan var mı cb bugün aydın da oradaki arkadasta mektup verebilir