2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@toranj Estağfurullah dostum. Ben erk meselesinin nasip işi olduğuna inanırım. Tabi çalışmak, emek, hazır olmak bunun asli bileşenleridir. Her şeyi yaparsınız, bir tek fitilin ateşlenmesi kalır. Nasip o ateştir. Nasip olana dek biz hazırlığımızı yaparız, layık isek nasip olur kim bilir
-
@paretowilfredo inşallah nasip olur hocam, bize yetişemesede bizden sonrakiler rahat eder en azından:)
-
Bürokrasinin nasıl yavaş ilerlediği aşikar ortada. Bu bile personele ihtiyacın bir göstergesi iken personel alımını bu kadar yavaşlatmak neyin sonucu anlamıyorum cidden. Her gelen şunu diyor içişleri maliye bakanlığında işlere yetişen personel yok personel az deniliyor ama şöyle alımlara bakınca sanki fazlalık var gibi tavır sergileniyor. Ya bir açıklama yapmak bu kadar mı zor. Vmy iptal edildi bir açıklama yok. Açıklamasız bir iptal varsa ortada çalışma olduğunu zannetmiyorum ben. Yetkili bir devlet büyüğümüz çıkıp açıklamalı veya twit atmalı veya veya veya kurumun internet sitesinden duyuru yayınlamalı böyle böyle çalışma yapıyoruz demeli. 2018 kpss de ben boşuna mı aldım o puanı hadi boşuna aldım açıklamayı yapsınlarda işssizlik rakamını düşürelim baskı yapmayalım büyüklerimize. Benim gibi bu yola gönül veren herkes devletine saygısızlık yapmak istemez istemem hayatta yapmam yaparsam gençliğimin hayrını görmeyeyim ama böyle bir durumda insan büyüklerinden bir açıklamayı istemesini kimse hoşnutsuzlukla karşılamamalıdır. Saygılarımla.. 2018 de sağlam puan alıp kadro göremeyen açıklama dahi göremeyen emektar...
-
Büyükşehirlerde çalışan arkadaslarımın hepsi personel eksikliğinden şikayetçi maliye bakanlığı ne yapmaya çalışıyor anlaması güç
-
Sonumuz hayrola
-
herkese günaydın umarım bu haftayı mutlu ve rahatlayarak bitiririz
-
Rüyamda 16 Nisan dı mülakat tarihim
-
@haldun benm de 1 Nisan
-
@sssld ikinizde nisan diyorsunuz. Bende Geçenler de 11/5 veya 5/11 gibi bir şey gördüm ama net değildi
-
bence nisanda süreç tamamlanıp mayıstada iş e başlancak:)
-
@guymagdurubiri bu en güzeli
-
@redcrossbjk 5/11 değildir hocam o yani umarım değildir
-
@haldun Hocam inşAllah değildir o yoksa Kasım'a kadar.. Sana gelsin o halde bu video https://www.youtube.com/watch?v=dWFt1LBt5Cw
-
@redcrossbjk eyvallah hocam
-
@2577 hocam sende bir gelişme yok mu?
-
Benimde 17 marttı mülakat tarihim. Hani şu birkaç güne açıklanırsa kafada ben varım sanırım
-
"Sizin hayır gördüklerinizde şer, şer gördüklerinizde de hayır olabilir. ALLAH bilir, siz bilemezsiniz." (Bakara suresi-216)
-
@alika28 manisadan giren var mı?
-
Var mı bir duyum bugün açıklanır mı yoksa umutlar yarına mı ya da başka bahara mı kaldı?..
-
@irvingfisher duyum değil Hocam kendi yorumlamamla söylemem gerekirse bu haftadan bir şey çıkmaz gibime geliyor. Müdürlük mülakatlarına endeksliler şu an. Geçtiğimiz yıl müdürlerin sonucu iki üç günde açıklanmış. Bu sene de öyle olacağını varsayarsak önümüzdeki haftaya kadar ben bir gelişme olacağını çok zannetmiyorum.