2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@paretowilfredo üstad bu yapılanmanın kapsamına guy yada gelir uzmanlığı doğrudan dahil mi peki ? ( Görev tanımı özlük vs )
-
@paretowilfredo yok öle bir dünya,boşa mı girdik 2018 sınavına.Yapılanma falan hikaye yeni alım baskısı olmaması için uzatıyorlar.Altı ay makro dersi almış kişinin kuklası olduk vay halimize.
-
@thorstein-veblen Özlük hakları ile alakalı direkt bir şey duymadim dostum. Konu daha çok teşkilatlanma yapısının değişmesi durumu. Merkezde kadrolar nasıl görev yapacak. Unvan nasıl olacak. VDK'nın yapisi ve teşkilatlanması. Bağlı ilgili ve ilişkili kurumların düzenlenmesi ve hatta bazılarının durumunda değişiklikler söz konusu. Bunların bazıları haftadan haftaya sanıyorum ki kulis ile değişiyor. Bazı hakları kazanılıyor ya da yitiriliyor. Bu da dediğim gibi süreci uzatan bir etmen dostum.
-
@pepe35 Öyle diyorsan öyledir dostum. Ben duyduklarımı aktarmaya çalışıyorum dilim döndüğünce. Belirsiz beklemekten iyidir en azından diye düşunerek. Takdir sizin tabi ki.
-
Biz bu sınava 2017 kpss puanıyla girdik. 2017 mayıs + 18 mayıs+ 19 mayıs(az kaldı) . En iyi ihtimal bir yılda kpss hazırlık dersek üç sene ediyor. Ondan önceki guyu küsüratla kaçıranları saymıyorum bile. (Ki benim 0.2 ile kaçtı) Yani guyun peşinde üç senemizi heba etmişiz arkadaşlar geçmiş olsun. Hani daha atanamadın mı diye soranlara da dermansız bir derde düştüm dersiniz.
-
@paretowilfredo anladım üstad çok sağol.
-
Yıllardır mücadele ettim ilk defa gerçekten bu işin bir hayal olduğunu düşünüyorum artık çok yanlış yola girdim ve yıllarım gitti.@mrnobody, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Biz bu sınava 2017 kpss puanıyla girdik. 2017 mayıs + 18 mayıs+ 19 mayıs(az kaldı) . En iyi ihtimal bir yılda kpss hazırlık dersek üç sene ediyor. Ondan önceki guyu küsüratla kaçıranları saymıyorum bile. (Ki benim 0.2 ile kaçtı) Yani guyun peşinde üç senemizi heba etmişiz arkadaşlar geçmiş olsun. Hani daha atanamadın mı diye soranlara da dermansız bir derde düştüm dersiniz.
-
ankara etk,nliği çok önemli
-
bakan tweetinin altına toplanın bence.
https://twitter.com/BeratAlbayrak/status/1095690918303354881 -
@kazmaaa yeter gari hedeflerine*** 2018 puan yanmasa bari bu sene mezun olmuştum Sizi bekliyorux bir açıklansa
-
@maesteo, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Yıllardır mücadele ettim ilk defa gerçekten bu işin bir hayal olduğunu düşünüyorum artık çok yanlış yola girdim ve yıllarım gitti.@mrnobody, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
4 yıldır bu işin içindeyim 4 mülakattan elendim girebileceğim 3 mülakat daha var ama size tavsiyem belediye banka vs vs girin beklemeyin bizim gibi millet çoluk çocuğa karıştı biz hala kütüphaneye gidiyoruz önce bir yerlere kapak atın sonra a grubu ile uğraşın yoksa bizim gibi beklerseniz tüm köşeler tutulmuş olur sizde ortada kalırsınız
-
Twit atan 4 veya 5 kişi var hayırdır atandınız mı ?
-
Top bakandaysa o zaman bakanın üstüne oynamak, aksiyona girmek lazım. Yoksa daha çok bekleriz. Sayın bakanın Ankara' da sürekli çalıştığı gidip geldiği bi ofisi falan var mı? Onun kullandığı güzergahta büyük bi pankart asalım basın açıklaması yapalım. Bakana yakın kişilere sürekli mail ve tivit atalım. Bulunduğumuz şehre cumhurbaşkanı veya bakan albayrak gelirse bi şekilde korumalarına mektup bile versek olaydır. Yani artık bu tip aksiyonlara girmemiz lazım. Ne bileyim adamın konvoyunun önüne falan atlayalım
Yoksa daha çok bekleriz. Burası türkiye. Seçimdi yapılanmaydı derken seçimden sonra bi olay olur mesela fıratın doğusuna operasyon yapılır global ekonomik kriz çıkar bir şey olur yine bi bahane bulunur.
-
@ahkâm Bınları biz mi yapacağız? Adamın twitinin altında bizden çok memur öğretmenler öğlerermenlik yapmak istiyor diyenler daha çok , senin dediklerine bakYani birgün inşallah aklına geliriz
-
@paretowilfredo bu Cuma açıklanacak duyumu da tamamen yalan o zaman
-
@monopolcü Tamamen yalanlayamam dostum. Bakandan bir talimat geldiyse mümkün bu lakin ben işitmedim. Duyuran arkadaşların bu yönde bir kaynağı olabilir. O nedenle yorum yapamam malesef.
-
@paretowilfredo üstad ben bu sürecin içinde 4. Senem herhangi bir seçim var ise mutlaka bir ilan vs vs gerçekleşiyor açıkçası ben tarihlerinin ilanını bu süreç içinde bekliyorum ki bu seçim durumun kritik olduğu aşikar
-
Arkadaslar bakan beyin twitinin altına yardıralım ben yardırıyorum şuan yaptık yaptık mart kapıya dayandı daha bekleriz bastıralım..
-
@kemankeşş bizde cok beklemiştik hala da bekliyoruz
-
@paretowilfredo üstad benimde duyduğum başka ilanlarında bakan da tıkanması..başka ilanlarda var mis bir çok şey hazırmış..gib başkan yrdmcisi bile biz hazırız diyor süreç bakan beyde diye ekliyor..benim merak ettigim husus su;bakan ben bey ne düşünüyor aklinda ne var ağustosta yapın diye bir açıklama bile yapmayacak kadar neden bu konuyu askıda tutuyor..ne düşünüyor bakan bey ne dusunuyor