2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@birgaripiibflii Bu iş en erken pazartesiye kaldı gibi
-
10 bin tweet olmadı daha arkadaşlar nerdesiniz ya hep aynı kişiler atıyor nolur destek olun
-
@birgaripiibflii tam böyle umutların yitirildiği bir anda gelecek bence haber hocam bugünden umutluyum daha bitmedi gün.
-
Hala tweet atmaya devam ediyorum. Ama çok yoruldum. Bugünü yarına,yarını öbür güne atmalarindan. En çok da buna alıştığımı fark ettim. Bu beni çok üzdü. Resmen bugün yarın diye diye 17 gün geçmiş. İnşallah bugün biter her şey inşallah
-
Hayatımda bu kadar tweet yazmamıştım. gelin siz de yazın lütfen.
-
Bence açıklanmayacak. Siz TK ve türevlerine inanmaya devam edin.
-
@adnan-ötüken Hocam sizin fikirleriniz değerlidir. Bir duyum mu aldınız?
-
@adnan-ötüken tk ve türevleri derken pareto ve Refik hocada bugün için olumlu konuştu yalnız .
-
@adnan-ötüken dün akşam çok güzel bir hava vardı ve yarım kaldı büyük ölçüde bugün işaret edildi. Siz neye dayanarak böyle söylüyorsunuz anlamadım.
-
@paretowilfredo acaba herhangi bir kimildama herhangi bir hareketlilik mevcut mudur?
-
@mami1616 kim ki bu çok mühim demişsin
-
Arkadaşlar diliniz mi şişiyo kötü düşünceleri kendinize saklasanız nasıl olur acaba?
-
Arkadaşlar iyi gitmeye başladık yeniden destek verelim
-
@north-remembers Ankara’da OECD de çalışan bir arkadaşım hiçbir hareketlilik yok burda dedi. Normalde haberdar olur bu tür süreçlerden. Ona dayanarak diyorum. Muhtemelen hepsi akşam birer twit yada yorum paylaşarak hepimizin gazını alırlar. Haftasonunu işaret ederler. Dediğim gibi siz İnan’ın ben inanmıyorum. ( umarım yanılan ben olurum )
-
Ben de az önce aradım sınav hizmetlerini bir çalışma var mı diye burada her zaman bir çalışma olur duyurulardan takip edin biz bugün yarın ya da bir günü belirterek tarih veremeyiz dedi.
-
@oligopol Kendisi daha önce bir kaç ilan haberi ve sonuç ili ilgili bilgiler vermişti olumlu bilgiler. Umarım bu sefer yanılır.
-
@adnan-ötüken şuan çalışma devam ediyor hocam böyle böyle açıklanacak farklı bir duruma harekete gerek yok arkadaşın yanılır inşallah
-
Bugün bu iş bitecek dedik ve bitecek az daha sabır
-
on saniyede bir sayfayı yeniliyorum. yaşamak bu değil.
-
Çok daha açık yazıyorum. Bugün varılan nokta, birilerinin bu işi kullanıp ne kadar daha fazla ücret banka hesabına yansıtabilirim mesaileri vs.. mi edecek yoksa bu işi sonlandıracak mı tercihidir. Bu iş vb diğer tüm işleyişte İŞİN ÇİVİSİ çıkmıştır. efendim beni değerlendirecekler nasıl twet atayım vb tüm düşünceler bu işi HALLEDEMEZ..
Dost acı söyler bir oflu olarak bu yazıyı okuyan tüm kardeşlerimin, arkadaşlarımın dümdük yüzüne söylüyorum. "kendi hakkını arayamayan kişi nasıl devletin hakkını savunsun arasın?" hele de a kadro olarak?
Bir olmadıkça bu işlerde İİBF'nın hedefe erişmesinde OLANAK DAHİ YOKTUR. Birileri doyarsa ya da rahatlarsa işi bitirir aksi halde keyiflerin gelmesi beklenir...
Saygılarımla
Çok sert olan yerler için üzgünüm...yazmayı istemezdim. ama...