2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Belki de çok yoğundurlar , açıklamak üzeredirler .ondan bakmıyorlardır.
Polyana yanım susmuyor. -
Ben şunu anlayamıyorum ya madem açıklama gayreti içinde çalışıyorlar haftaiçi neden çalışma yapmadılar da gece hareketlendiler
-
@venüsmer millet olarak bir işi son güne bırakmayı severiz
-
@bozo_ profilinize baktımda 9 gün önce katılıp hep olumsuz yorum yapmışsınız çok merak ediyorum amacınız nedir?
-
Bugün mesai bitimine doğru açıklanır inşallah. Sizden ricam kazananlar bu zamanlarını unutup diğer basvurular için fevri davranmasin. Puanı sınırda olan SGK bekleyeni olarak bize de yer açılsın.
-
@dermaniye söz veriyorum ben başvurmayacağım.
-
@dermaniye Kesinlikle başvurmam
-
Arkadaşlar GİB tweet atmış altına yazın hepiniz
-
@istatistikçik inşallah kazanırsınız. Duyarlılığınız ıcın tesekkur ederız
-
@dermaniye bende başvurmuyacağım işsizlik nedir çok iyi biliyorum inşallah emeklerimizin karşılığını alırız bizden sonrası için yer açılır
-
@istatistikçik Umarim son günden kasıtlari bugündür:)
-
@shanks inşallah kazanırsınız. Duyarlılığınız ıcın tesekkur ederız
-
@tükendikagrubu amin Allah razı olsun
-
@dermaniye asla başvurmam başka yere 7 senedir işsizim en iyi ben bilirim işsizliğin ne demek olduğunu. Allah nasip eder de olursa inşallah her konuda da arkadan gelenlere destek olucam.
-
@dermaniye Kesinlikle başvurmam. İnşallah hayırlısıyla bu olsunda başka bir şey istemem. Olmayanın olsun. Herkes iş güç sahibi olsun inşallah
-
@dermaniye ben de kesinlikle başvurmam dostum
-
Ben KPSS bile başvuru yapmadım.. kendimi ösym'i aldatmış gibi hissediyorum
-
@refik-soydam @paretowilfredo acaba haber alabildinz mi hocalarım bugün bizim için bayram mı geliyo mu
-
Allah işsizliği bilirim başvurmam diyen herkesten razı olsun başvuranın da canı sağolsun sıkıntı yok
-
@dermaniye asla başvurmam hocam