2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@kaimoğlan evet saymıyoruz sürekli negatifsiniz insanı iyice geriyosunuz çok olumsuz konuşmalarınız
-
yüksel ihtimal gelecek bekleyelim...
-
@guymagdurubiri eyvallah
-
@kaimoğlan haklı olabilirsin kardeşim ama duyumu hangi birimde çalışan birinden aldın? Ciddi mi değil mi? Üstü kapalı kaynağını da paylaşırsan daha net olur.
-
@adnan-ötüken çok ciddi bir yerden aldım.
-
@kaimoğlan kardeş kaynak ver.
Zehiri bırakıp inanmıyorsunuz deme.
Bizde ona göre umudumuzu keselim.
Kaynaksız yazılan herşey moral bozmaktan başka hiçbir işe yaramıyor. -
@kaimoğlan Mükemmel bir açıklama bizde palyaçodan falan aldın diye düşünüyorduk
-
@yorgunsavaşçı Kaynağımi buraya yazmam kadar saçma bir şey olabilir mi? Burada kimin isim verdiğini gördünüz de benden kaynak istiyorsunuz?
-
arkadaşlar bugün gelecek ihtimalle baya yüksek ihtimal
-
ben binanın hangi camından bakılırsa üstadların çalıştığını görürüz kısmını da bilmem, binayı da:) teknolojiyi kullanarak çaycı, çöpçü ,topçu , şoför...vb muhabbetim olan arkadaşlardan teknoloji yardımı ile bilgi alırım. Bu nedenle o binadan içeri girdiğinde ben kimse ile iletişim kurmam binaya girmeden önce bilgi aldığım. çıktığında da alırım. bu işin maaşlara yansıyan tamamen duygusal bir kısmı var. Etkinlik edilmesi seçim süreçlerinde her zaman uygun bulmuşumdur etkisi olur:)...mesai sonrası kulağıma gelen bilgiyi paylaşabileceksem elbetteki yazarım arkadaşlar.
duygusal kısmında binada dedikodu dolayacaklara sözüm ben OFLUYUM bugün en kavgalı olduğumuz İsrail devletinde de kemençe çalan bir oflu çıkar boşa uğraşmayınız:)
bir cümlede camcılara:) dikkat et kağıtların tarandığı yerdeki cihazı değiştirmesinler yoksa sonuçları öğrenemezsin:)...
Hayırlı cumalar arkadaşlar..
NOT: tartışma merkezli son yazımdır.
not2: ben yazdım mı silinecek yere yazmam söz ağzımdan çıktı mı dünyanın görebileceği yere yazarım:) benim iradem de olsa bir daha silinmez:)... -
@kaimoğlan Kaynağın la birlikte duyumlarını da kendine sakla o zaman.
-
@shanks Mübarek ay,mübarek gün. Gerçekten ıslah olmayacak bir topluluguz. Bundan on beş gün sonra da ayni tepkileri bekliyorum sizden
-
@kaimoğlan kardeşim dün liste bitti onay bekliyor dediler,ben sana soruyorum bitmiş listeyi mi bayramdan sonra açıklayacaklar? Bak sadece soruyorum merak benimkisi
-
@kaimoğlan Hocam ama size isim değil üstü kapalı olarak ifade edin deniliyor. Yoksa Elbette ki isim vermemeniz kadar normal bir şey yok. Kimseye sorulmuyor çünkü herkes nerden nasıl duyduğunu bir şekilde ifade etmeye çalışıyor.
-
@moonlight Çok şükür medeni bir soru.. Kardeşim ya beni yanıltıyorlar - ki bence yanilmiyorum - ya da Tk dahil herkese yanlış bilgi akışı var.
-
@kaimoğlan isim Vermeyin yalnızca gibten birinden mi aldınız , üstadlardan birinden mi duydunuz , oecd çaycı mı söyledi ??
-
Guy ,Dguy,il göç olduktan sonra sgk ya başvuran olacaktır.Önemli olan sgk için yüksek puanı olup ama aynı zamanda evrak teslim etmeyeceklerin sırf listede görünmek için başvurmaması temennimizdir.Bu durumda yok yere baraj puanını yükselir.Örnek içişleri stajyere 72 kişilik listeye 54 kişi evrak verdi ve listedeki 4 kişi mülakata dahi gelmedi.Ben bu yollardan geçmiş ve sonunda atanmış arkadaşların buna dikkat edeceğini umuyorum.Yoksa herkesin başvuru hakkı vardır emeği vardır.Burada bir sorun yok.
-
@yorgunsavaşçı mülakat yapılan salondaki kapının kolundan almış arkadaş
-
@yorgunsavaşçı GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI.
-
@kaimoğlan Herkes yanlış bir sen doğrusun yani