2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@yunusemre_58 hocam zorunlu düşük mal desekte uygun olmaz mı?
-
@yeniyolsk bana alan sorularının yanında genel kültür de soruldu.Dünyanın en kalabalık ülkesi,yazılımda en gelişmiş ülke gibi sorular geldi.
-
Talep gelir ilişkisi pozitif yani talebin gelir esnekliği pozitif ise üstün mallardır
Üstün mallarda
Talebin gelir esnekliği 0-1 arasında ise zorunlu mallar
Talebin gelir esnekliği 1 den büyükse lüks mallarTalep gelir ilişkisi negatif yani talebin gelir esnekliği negatif ise düşük mallardır
Düşük mallar içindede
Talebin fiyat esnekliği pozitif mallar giffen mallar olan düşük mallar
Talebin fiyat esnekliği negatif mallar giffen olmayan düşük mallar -
Denizli kaçıncı komisyon?
-
Ne zaman açıklanır acaba
-
Arkadaşlar borçlanma yöntemleri ve çeşitleri nelerdir?
-
@samsunguy ihale yöntemi, doğrudan satış, tap ve halka arz borçlanma yöntemleri.
Kredi çekerek veya borçlanma senetleri ihracı ile borçlanablir hocam -
@aroma borçlanma çeşitlerine ne dememiz lazım tam olarak
-
@samsunguy sanrım borçlanma kriterlerini kastetmiş sorarken istek açısından cebri -ihtiyari, vade açısından kısa ve uzun , kaynak açısından için ve dış borçlanma.
-
- komisyon nasıl arkadaşlar fikri olan var mı?
-
@aroma tamam hocam sağolun kriteri belirtmesi lazım o zaman
-
@venüsmer çok güler yüzlü ve yardımcı oluyorlar
-
@lilith yaa çok sevindimm teşekkür ederim:)
-
Henüz mülakata girmeyenler komisyonlarını nasıl biliyor fikri olan var mı? Öyle bir şey varsa bizde bilelim.
-
İzmir için kaçıncı komisyon oluyor arkadaşlar
-
@venüsmer mülakattım iyiydi sorular da basitti 1.komisyonda ama gülmediler sanırım öğleden sonra girdiğim için yorgun olabilirler
-
@alen Şehrin Alfabetik sıraya göre aliyorlarmis. Ben de facebooktan öğrendim.
-
@eliff 1.komisyonun soruları bilindik yerlerden gelmiş bnim sorularımda netti
-
@friedmanmilton yok mu bir gelişme dostum
-
@babayega geçen sene sorulan soruyu aynen yazim alacak senetlerine reeskont ayrılması aynı zamanda borç senetlerinede reeskont ayrılması hangi muhasebe temel kavramı gereğidir?cevap olarak tutarlılık demiştim yok yanlış dediler bende dönemsellik dedim yine yanlış dediler en son muhasebe temel kavramlarını sayarmısın demişlerdi