2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@klckyahilal ne için Hocam ?
-
@köyün-ağası teşekkür ederim ayrıntılı açıklama için, hakkimiz da hayırlısı olsun
-
Merkez ilçe ayrımı yazılı sınav puani ve mülakat puani ortalamasına göre mı yapılıyor arkadaşlar? Yoksa başka bir formülle mı?
-
@mbguy sanırım açıklama tarihi için dedi hocam. Siz 20 iş günü diyince duyumunuz olup olmadığını sordu.
-
Mülakatların 20 iş gününde açıklanacağı gib in yönetmeliğinde var mı ?
-
@guyhanım vardı Hocam. Yakın tarihte Vergi Dairesi müdürlük mülakatına katılan bir yakınımdan duymuştum. Yönetmelikte max 20 iş günü içerisinde açıklanacağı yazıyor demişti. Hatta müdürlük mülakatları da bittiği günden itibaren tam 20. İş gününde açıklanmıştı.
Ama aynı olay guy dguy mülakatlarında da geçerli mi net bilgiye sahip değilim.
@klckyahilal hocam herhangi bir duyulmum maalesef yok. Olursa ilk iş buraya yazacağım
Ayrıca @denetcii hocam açıklamanız için de ayrı teşekkür ederim -
Mülakata girenlere başarılar 3 defa elenmiş biri olarak yanlış il mağduru olduğum bu sınav özelinde referansı olmayan kişilerin kazanması dileğiyle.
-
@mbguy teşekkür ederim çok saolun erkek arkadaşım girdi mülakata heyecanla bekliyoruz bakalım
-
@klckyahilal inşallah hakkınızda hayırlısı olur:)
-
Arkadaşlar bir şeyi merak ettiğim için sormak istiyorum hali hazırda gelir uzman yardımcısı olan biri mülakata kalmış olması durumu nasıl oluyor çünkü bana hic mantıklı gelmedi böyle olup başka ile atanan var mı üzücü bir durum
-
@samsunguy yani gelir uzman yardımcısı olan birinin tekrar gelir uzman yardımcısı olması ilginç bir durum olur görev süresi dolan kişiler zaten tayin isteyebiliyor diye biliyorum tekrar sınava girip istihdam edilmemiş kişilerin elenme sebebi olmak nasıl hissettirir acaba.Benim de merak ettiğim bir konu bu listeler açıklanınca göreceğiz.
-
@samsunguy çok ozel bir sebebi olacak ki komisyonu ikna edecek..Onun dışında komisyon için makul bir eleme sebebi cunku göreve başladıktan 6 ay sonra becayiş hakkı var 5 yıl sonra tayin hakkı..olabilecek haklarını bilerek bu göreve giriyor..ne diyim su işsizlikte bu kadar insan yarim puanla,virgülle listelere girme fırsatını kaçırıyor biraz duyarlılığa davet ediyorum insanları..
-
@duyguuu37 hocam tuşa düşürmeye çalıştılar bende düştüm
-
Dostlar herkese şimdiden başarılar. Şehir dışından sınava girmiş biri olarak şunları özetlemek istiyorum. Aştideden sınav yerine taksiyle 50 tl istiyorlar ve üstelik sınav yerini de bilmiyorlar orada hiç zaman kaybetmeyin. Direkt metroyla kızılaya geçin ardından batıkent istikametine aktarma yapıp(sağa sola sorun) İVEDİK METRO DURAĞINDA ineceksiniz arkadaşlar. Oradan sonra ise güvenliğe burda taksi durağı varmış diye sorun. Yüksek istimal sol taraftaki çıkışta kalıyor.O çıkıştan çıktıktan sonra sağ tarafta taksi durağı var 10 tl ye götürüyor. Daha öncesinden bir arkadaş bu şekilde yardımcı olmuştu denedim çok rahat gittim. Hakkınızda hayırlısı olsun başarılar..
-
@samsunguy adamı varsa olur.
-
arkadaşlar geçmişi okuyamadım kaçıncı komisyonda olduğunuzu nasıl öğreniyosunuz
-
@ata-bizi bekleme salonuna girin, kapının yanında listeler asılı. Oradan bakabilirsiniz
-
@vorgheizer eskiler tahmin edebiliyor kaçıncıda olduğunu oyüzden sordum
-
@ata-bizi gidince kapıda asılı oluyor listeler komisyonlar ordan bakıp öğreniyorsun hocam
-
- Komisyonda araya kadar 28 kişi aldılar
Bölüm Maliye
1-Lm eğrisinin eğimi nedir ? Para t. gelir esnekliği bölü para t. faiz esnekliği dedim . Bu tamam ama sorumuz bu değil ne etkiler dediler . Sen merkez bankası başkanı olsan Lm nasıl olsun istersin dediler. İlk lm yatık olunca Is etkin oluyor dedim , sonra kağıda çiz ordan yorum yap dediler . Çizince LM dik olmalı dedim. Bu soru üzerinden soru sordukları için 5 dk felan sürdü bu soru.
2-Talep eğrisinin esnekliğini ne etkiler ? Ben yine Lm IS eğimi etkiler dedim bireysel talep dediler . biraz düşündüm en son mala göre değişir dedim . O zaman İPhone ve ekmek talep eğrileri nasıl olmalı dediler.
3-Gabin nedir ?
Genel olarak soru üzerinden soru sordular ama oldukça yardımcı oluyorlar.
- Komisyonda araya kadar 28 kişi aldılar