2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@duyguuu37 umarım olur hocam umarım sonuçlar da samimi olur..
-
@beveridge-eğrisi bana guy da soruldu
-
Bana da başka mülakata kaldın mı hiç diye sordular ilgoc vs deyince il gocte kaç kişilik alım var diye sordular
-
@bydaler Duruş, oturuş,kalkış,görgü kurallarına uyma,akıcı konuşma, kendini güzel ifade etme..
-
Arkadaşlar bir önceki mülakat ne kadar sürede açıklanmıştı?
-
@kaimoğlan 10 gün sonra
-
bu sefer 10 gün sürmese uzamasa artık
-
duyumunuz var mı@pareto_wilfredo
-
@pareto_wilfredo üstad açıklanma zamanı ile ilgili bir duyumunuz var mı ?
-
Bu sene o kadar gecikeceğini düşünmüyorum. DGUY için bu gece açıklanabilir söylentileri arttı. Birlikte açıklanırsa eski günlerdeki gibi süreç hızlanır, işe başlama 2 ay içinde tamamlanır ve bu da yeni ilanları getirir . Yeni ilan derken kpss sonrası erken tarihte beklenmemeli
-
@dguycu ilan kpss acıklanmadan once dahi verilmezse guy, tarihte bır ılk olucak. Agustosta da gelmez mı diyorsunuz?
-
@tükendikagrubu bu konu hahhında pareto üstat sizleri aydınlatacaktır.
-
bu hafta açıklanır mı?
-
Arkadaşlar merhaba ben de giridim çıktım saat 10 gibi
2.komisyon siyaset bilim kamu yönetimi
Öncelikle gayet güler yüzlülerdi ilk kez mülakata girdim ve onları öyle görünce rahtaladım
Mali tevzin nedir ve bunla alakalı bi kaç tane daha yorum sorusu
Para politikasının araçları ve yine bunla ilgili sorular
hukuk devleti nedir
yargıya kapalı işlemler sordu sonra cumhurbaşkanının tek başına yaptığı işlemler kapalımı açık mı dedi o aralarda başka bir şeyde sordu yorum gibi kafam açıkcası orda çok karıştı biraz panik oldum yanlış söyledim sanırım
bu kadardı hepimizin hakkında hayırlısı olsun umarım güzel sonuçlar alırız -
Arkadaşlar bende girdim çıktım bölümüm iktisat hep medeni sordular
-
@kaldorhicks Geçmiş olsun gönlünce olsun inşallah. Ben ilk gün girdim mülakata Adana için, yargiya kapalı islemleri sordu ve CB ile ilgili soru bana da geldi ve yanlış cevapladım aslında soruyu o heyecanla algilayamayıp yanlışa gittim ve çıkınca esas olanı öğrendim buradaki küçük güncel bilgi eksikligini komisyon yakaladi ve oradan devam etti bu yüzden olumsuz değerlendiriyorum kendimi haklılar yani eleseler
2. Komisyonun soru tarzı sanırım hep aynı gitti, tanım sorup bırakmadılar hiç biraz irdelediler. Benim yorum yapmam gereken yerde komisyon yorumladı. Hayırlısı olsun o an çok garip atmosferde olabiliyor insan. -
@olasılık aynen hocam aynı duruma düşmüşüz ama aslında eksiklikten değilde çok panik oldum ben çok karıştı yani her şey umarım bunun için elenmeyiz yani heycandan olabiliyor çünkü
-
@kaldorhicks eleseler haklılar derken biraz kendimi eleştiriyorum orada, yoksa elenmeyelim tabi inşallah olumlu olur :))
-
Mülakata son giren arkadaş yazsa keşke belki de bitmiş bile olabilir şu an
-
@no33 henüz bitmedi mülakatlar devam ediyor