2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Dguy ile guy kesin birlikte açıklanacakmış ve açıklanma süresi biraz zaman alacakmış .
mülakata giren komisyon üyesi grup başkanının bizzat kendisi söyledi şimdi Zamandan kasıtı sorduğumuzda öyle hemen değil yani önceki senelerdeki gibi dedi. -
@şampiyon önceki senelerde mülakatlar çok uzun sürmedi diye biliyorum ya da yanlış hatırlıyor olabilirim
-
@aday-memur
doğru hatırlıyosunuz 1 hafta içinde açıklanmıştı. -
@aday-memur
Aynen inşallah öyle demek istemiştir.en fazla 10 günde açıklandı geçen senelerde bu da en az o kadar sürecek sanırım ama ikisinin birlikte açıklanacağını net bi şekilde söyledi -
@şampiyon geçen sene mülakat bittikten sonra (10 gün olmadan)pazarı pztye bağlayan gece açıklanmıştı yanlış hatırlamıyosam
-
Geçen senelerde de hemen açıklanmıyordu. Sadece 2014 ve öncesinde hızlı ilerliyordu işler.
-
@guymagdurubiri en son açıklanması uzun sürmedi
-
Milton Friendman`ın İşçi Yanılma Modelini geliştirerek ibf sınav yanılma modelini acikliyorum. Bu modele göre her ibfli sınav sonuçlarının açıklanma tarihini tahmin ederken geçmiş dönem sınav süreçlerini dikkate alır ve kısa dönemde yanılırlar ancak asla iflah olmayan bu ibfliler uzun dönemde de aynı hataya kapılıp hala geçmiş dönemi dikkate alır yani safça davranır ve sitematik olarak hataya kapılırlar.
-
Önceki senelerde aynı gün açıklandığı da olmuş 10günde açıklandığı da olmuş burda “hemen”den kasıt ne kimbilir :)) Allah hepimize sabır versin bir an önce sonuçlanır da mülakat tarihi beklerken yaşadığımız sancıyı tekrardan yaşatmazlar umarım...
@şampiyon, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Dguy ile guy kesin birlikte açıklanacakmış ve açıklanma süresi biraz zaman alacakmış .
mülakata giren komisyon üyesi grup başkanının bizzat kendisi söyledi şimdi Zamandan kasıtı sorduğumuzda öyle hemen değil yani önceki senelerdeki gibi dedi. -
Hayır anlamadığım kasten geciktirmek marifet mi geliyor bu kurumlara? Geciktirince daha mı sağlam oluyor bu listeler? Daha mı güvenilir oluyor bu atananlar? İl Göç mülakatı bugün 72. gün oldu açıklanmadı,kurumlar birbiriyle rekabet halinde KİM DAHA GEÇ AÇIKLAYACAK rekabeti..Zaten dguy-guy yazılı sınav çok geç açıklandı,zaten mülakat tarihleri 2 buçuk ay geç açıklandı.. Sanırım uzattıkça daha cool olduğunu düşünüyorlar,ama bizim için giden her gün ömürden gidiyor.. 10 ay önce verildi bu sınavın ilanı,gerçekten bizdeki da can,bize de yazık..Geciktirsinler bakalım..
-
İnşallah. hemen den kasıt herşey olabilir burda net olan tek şey dguy ile birlikte açıklanacak olması
-
@şampiyon Dostum önceki senelerdeki gibi açıklanmayacak, uzun sürecek mi demek istedi yoksa bugün yarın olmaz, geçen senelerdeki gibi 10 gün gibi sürelerde açıklanır mı? Orayı tam anlamadım?
-
Uzun sürecek demedi sadece ‘’ dguy ile birlikte açıklanacak çalışmalar devam ediyor biraz zaman alacak gibi ‘’ dedi tam olarak. Benim anladığım yani yorumum zaman alacak derken bi iki güne açıklanmaz anlamında söyledi
-
@moonlight marifeti bilemem ama bütçeye yük kısmında artısı olduğu kesin...
-
@şampiyon, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Uzun sürecek demedi sadece ‘’ dguy ile birlikte açıklanacak çalışmalar devam ediyor biraz zaman alacak gibi ‘’ dedi tam olarak. Benim anladığım yani yorumum zaman alacak derken bi iki güne açıklanmaz anlamında söyledi
Bence dguya girenlere haksızlık olur kurum bu sene hep tam 1 ayda açıklamış
2si birlikte açıklnacaksa eger mayısın 30unakadar bekleriz. Yani dguyla ilgili 9 mayıs teorimizde mi yalan oldu. -
@simpeya yalan olacak bişey Yok belki 9-10 unda ikisi birlikte açıklanacak. Başkan’ın cevabı biraz da benim soruyu sorma biçimimi göre şekillendi önceden bi iki gün içinde açıklanırdı ona dayanarak sordum ben o da öyle bi cevap verdi
-
kazanamadığımız resmileşsin de yolumuza bakalım.
-
Müsterih olun arkadaşlar. En geç haftaya cuma bitecek bu iş.
Geçen seneki guy mülakat başlığında günde 100 ileti giriliyordu neredeyse. Bu sene başlık da çok durgun, heyecansız, umutsuz..
Anlamsız bir sessizlik var anlayamadım. Herhalde 2019 kpss ye çalışmıyorsunuz degil mi arkadaşlar ? -
@şampiyon insallah hocam bizimde temennimiz o yönde 1 gün bile önemli şu sancılı süreç bitsin diye
-
@davetsiz, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Müsterih olun arkadaşlar. En geç haftaya cuma bitecek bu iş.
Geçen seneki guy mülakat başlığında günde 100 ileti giriliyordu neredeyse. Bu sene başlık da çok durgun, heyecansız, umutsuz..
Anlamsız bir sessizlik var anlayamadım. Herhalde 2019 kpss ye çalışmıyorsunuz degil mi arkadaşlar ?Doğru düzgün bi duyum gelmiyor gelenlerde yanlış çıkıyor. Kaynağına güvendiğimiz @paretowilfredo ve @2557 gibi dostlarımızda sessiz kalinca bizde açıklanmasına çok var diye umutsuzluğa düşüyoruz doğal olarak. 1 tane güzel haber gelmedi mülakat bitti biteli. Sonu bari güzel olsa. Içimize su serpecek haberleri bekliyoruz