2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Bursa için kaç kişi mülakata girmedi bilen varmı??
-
@i-fisher 9 kişi diye biliyorum
-
Sakaryayı soran var mı? Kaç kişi gelmemiş
-
@alen, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Sakaryayı soran var mı? Kaç kişi gelmemiş
Ben de merak ediyorum. Sanırım herkes gelmiş.
-
Haddim olmamakla birlikte, yoğun bir şekilde yazılanları takip eden başta ben ve diğer arkadaşlarım için şu kaç kişi gelmemiş muhabbetlerini bırakıp, duyumu olan dostların yazdıklarına kulak verelim derim. Amacım kimseyi kırmak değil sadece herkesin çok gergin olduğunu düşünerek yazma gereksinimi duydum.
-
@denetcii Duyum işi boş iştir 4 senedir bu işin içindeyim bir tenesi tutmadı duyum paylaşan olursa asıl kızarım
-
Guy mülakatına katılım gayet yüksekti. Mülakata girdiğim gün görevliye de sordum. Büyük illerden gelmeyenler var tabi ama bu sayı sonucu değiştirecek kadar yüksek değil. Guya girenler için esas avantajı dguy kazananlar oluşturacak. Dguy ve guy kazananların guy puanları yüksek. Yani yüksek puanlı arkadaşlar önünüzden çekilmiş olacak.
Guy mülatımda komisyon üyesi "Dguy ve guyun beraber açıklanacağı söyleniyor." dedi. Duyum ile ilgili de böyle bir bilgi vermiş olayım.
-
@davetsiz kulağıma gelen 2 kişi
-
balıkesir için mülakata girmeyen oldu mu?
-
@denetcii, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Haddim olmamakla birlikte, yoğun bir şekilde yazılanları takip eden başta ben ve diğer arkadaşlarım için şu kaç kişi gelmemiş muhabbetlerini bırakıp, duyumu olan dostların yazdıklarına kulak verelim derim. Amacım kimseyi kırmak değil sadece herkesin çok gergin olduğunu düşünerek yazma gereksinimi duydum.
Duyum mu
Mülakata gelmeyen kişi sayısı, senin burada duyacağın içi boş ve yalan olan sahte duyumlardan çok daha önemli. Mülakatın ne zaman açıklanacağını bilen kişi şu an gib'deki birkaç üstaddan başkası olamaz. Bu ilan duyumuna benzemez.
4.Mülakatım ve 4.senem. hani belki yeni yetme olduğumu düşünürsün diye belirtmek istedim. -
@denetcii, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@nonbisinidem hocam biz 7 ay SGK yı beklemiş insanlarız siz yapmayın bari
+7 ay bekleyip hüsrana uğrayanlar derneğine +1 üyeyim
-
@davetsiz arkadaşım ben sana bir şey demedim ki sen kendi üzerine alınıp sert bir üslupla kendini savunurcasına cevap veriyorsun. Eğer gerçekte de bu karakterde bir insansan 4. Mülakatının olması kadar normal bir şey yok.
-
@denetcii
Senin yaptığın edepsizligi sana yapmayacağım.
Inşallah kazanırsın da bizim çektiğimizi çekmezsin. -
İnsanlığımdan utandım " 4 kere elendim" yazan birine yapılan acımasız yorum karşısında.
-
@ezo katılıyorum.
-
Arkadaşlar burdaki hiç kimse boş beleş insan değil.. Sadece bazılarımız daha şanslı bazılarımız daha şanssız ya da bazılarımızın imkanları daha fazla bazılarımızın daha az.. Ama neticede mücadele ettiğimiz amaç aynı. Birbirimizi kırmadan laf sokmadan kibarca konuşabilecek seviyede insanlarız hepimiz, sonuç açıklandıktan sonra bu muhabbetlerin zerre önemi kalmıyor zaten herkes bir şekilde yoluna devam ediyor ama edinilen dostluklar kendi isteğimiz doğrultusunda baki kalabiliyor, velhasıl kelam birbirimizi kırmayalım naçizane düşüncem.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
-
@nonbisinidem yok hocam sorun şu. Arkadaşlar hayatta sadece kendilerinin zorluk çektiğini zannedip en ufak bir yorumda sert bir üslüpla cevap verebiliyorken iş bizim yaptığımız yoruma gelince acımasızca eleştiren, yeni mülakata girmiş de elenenlerin halinden anlamayan biriymiş gibi bir kalıba sokmaya çalışıyorlar. İnsanlığından utanan arkadaş daha düne kadar "dünya sizin etrafınızda dönmüyor" diyerek acımasızca eleştirirken de insanlığından utanmış mıydı acaba? Kendisine bir şey söylemememe rağmen beni edepsizlikle suçlayan şahsiyet 4 kere mülakattan elenince beni torpilli biri zannedip hırsını benden mi almaya çalıştı acaba? Herkesin yazdığından az çok karakteri ortaya çıkıyor iyi olan ve hak eden kazansın ve her yazdığıma ters cevap verip bunları yazmama sebep olan arkadaşlara da son kez şunu söylemek istiyorum. Başkalarının başarısızlıklarından asla zevk almadım herkes gibi bende bu sınava ve diğerlerine emek verdim. Ama kimin hangi imkanlar içinde bu sınava hazırlandığını asla bilemeyiz.Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@denetcii Terbiyesizlik yapma bunun degerlendirmesi bana düşmedi. Kimseyi böyle yargilamaya hakkın yok.
-
Arkadaşlar lütfen tartışmayı daha fazla devam ettirmeyelim. Özelden devam edebilirsiniz.
-
Bütün forum halkı önünde özür dilerim. Herkese iyi akşamlar daha fazla uzatmaya gerek yok.