2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@r321 başını hiç hesaba katmamisim. Tam 5 yıl....
-
Sabrımin son demindeyim zaten artık olmazsa bırakacağım. 6 yıl olmasın bari..
-
geç açıklamanın kime ne faydası var hiç anlamıyorum. açıklasa da binlerce insan önünü görse. kpss başvurusu yapıp yapmayacağımıza karar veririz en azından.
-
@obra resmen ot gibi yaşamaya başladım. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. Öyle sadece sonuca odaklandim bekliuroum. Başka bir şey gelmiyor içimden. Yapsam da aklım burda hep zaten. Sınavlara hazırlanırken bu kadar stres yaşamamistim ben.
-
Dün olan onca hareketlilik, duyum vs...
Sabahtan beri hiç ses çıkmadı olumlu veya olumsuz.
TY, GİB, Twitter, Facebook.. Sayfa yenilemekten yorulduk.
Yok mu güncel bilgi paylaşabilecek kimse? -
Arayan yok mu bugün GİB i belki bir şey söylerler.
-
@modigliani-0 arasakta hep klasik cevap veriyolar
-
@guymagdurubiri bugün olacağı varsa belki bir şeyler çıtlatırlar diye demiştim hocam
-
@modigliani-0 isterseniz şansınızı deneyin
-
Yine hareketlenir inşAllah buralar ve güzel neticeler alırız. Güzel olumlu duyumlarınızı bekliyoruz
-
@piyon hocam duyumunuzda bir gelişme var mı ?
-
Sabahtan beri hiç bir duyum bir şey yok..
-
Listeler bellidir zaten,
Bu gece gelsen bari.. -
Merhaba arkadaşlar bende sonuç beklemiyorum ama heyecanla bakıyorum bu sayfaya. Face de bi grupta biri whatsapp konuşmalarından atmış haftaya açıklanacak bu hafta beklemeyin diye duyum da özel kalem yazmış. Ne kadar doğru yanlış bilemem inşallah bu gece ya da yarın açıklarlar arkadaşlar. Bana kızmayın lütfen gördüğümü yazdım
-
@supernatural hangi grup ki o?
-
@supernatural boş konuşmuş
-
@birgaripiibflii ankara whatsap grubu
-
@toranj yok face'de paylaşmışlar dendi. Facede dahil olduğum bir grup mu acaba diye merak ettim. Whatsap gruplarında yokum hiç
-
yine her kafadan bir ses umarım dediğiniz gibi bugün netleşir @piyon
-
İstanbul grubunda yükleniyor yazan da var ama