2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@tükendikagrubu yine de belli olmaz fakat bundan önceki süreç o şekilde işledi.Süreç tamamlandı,talep toplandı,onaylanıp ilana çıktı kasım ayını bulabilir.
-
@piyon Kasım ayını bulursa kötü olur. O zaman bizim puanlar elımızde kalır. Bu sizin tahmininızdi demi? Belkı daha erken verırler. Eger vermezlerse de kpss den once ılk kez gelmemıs bır guy olacak.
-
@tükendikagrubu tamamen tahmin hocam yeni ilanla ilgili bilgim yok inşallah dediğiniz gibi daha erken verirler.
-
@piyon inşallah. Bıktık çünkü.
-
Ayın 12sine kadar rahat olun arkadaşlar
-
@hsnkcby hocam rahat olun derken ? Keşke bir cümle edip gitmeseniz
-
@hsnkcby ayın 12sine kadar açıklanmaz boşa beklemeyin mi?
Ayın 12sine kadar bu iş biter rahat olun mu? -
Seçimin yenilenmesi kararından sonra mülakat sonuçları hızlıca açıklanacaktır arkadaşlar, sonuç olarak çok az bir fark var dolayısıyla her bir oy'un önemi ortaya çıkmaktadır. Tabi bu tamamen benim tecrübelerime dayanan varsayımım. Alımın iptal olması konusuna gelirsek, kimse böyle bir şeye cesaret edemez çünkü sandıkta yansımasını görürler.
-
@simpeya 12sine kadar bir gelişme olmayacak
-
@hsnkcby neden 12 peki ne bekleniyor
-
@hsnkcby kimden peki bu duyum hocam kaynak nedir ?
-
@hsnkcby hocam dguy içinde geçerli mi peki bu söyleminiz
-
12 si Pazar günü yani olma ihtimali çok düşük
-
@paretowilfredo üstadım sessizliğin beni korkutuyor bu kadar uzun sürmezdi genelde cevap vermen gel de çöz bu belirsizliği bir umut bir ışık yak bize güldür yüzümüzü bir seni bilir sana güvenirim bu alemde :))))
-
@hsnkcby şu cümleyi okuyup gerçekten rahat olacağımızı mi sanıyorsunuz? Bisey yazıp kayboluyorsunuz. Adaylar yeterince stresli , ya gerçekten insanları rahatlatacak bir şey yazın ya da hiç yazmayin
-
@hsnkcby oldu simdi rahat rahat uyuruz
-
Tuğrul Koçer,bugün herhangi bir gelişme olmaz artık demiş. Gece açıklandı mi diye boşuna bakmayalim yani.
-
Bu süreç iyice rezillik halini aldı Allah bizlere sabır versin, eminim ki bu ülkede A grubu kadar eziyet çeken bir grup daha yoktur
-
Bir kişi Çarşamba sahuru hafif yapın der bir kişi 12'sine kadar bekleyin der, Çarşamba diyen arkadaşa bir şey demiyorum ama diğer arkadaşa soruyorum neden 12'sine kadar biraz detay verin veremiyorsanız da ipucu verin, sır açıklıyor gibi bir cümle yazıp kaybolmak da neyin nesi ? İnsanlar artık kafayı yiyecek durumda
-
Bu yeni duyumcular da bir tuhaf ya birşeyi tam söyleyin yada hiç söylemeyin size bir çok kişi yazdığınız ile ilgili birşeyler sorduğunda hoşunuza mı gidiyor