2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@2577 hocam size gelen bir duyum var mı ?
-
Sevgili duyumcular burada like kasmanıza gerek yok. Bu arkadaşların niyetini bilemem ama gerçekten bu sürecin içinde olan biri böyle bir açıklama yaparken tüm ayrıntılarını yazıp paylaşır bence. Can sıkıntınızı insanların üzerinde gidermeyin lütfen. Herkes yorgun ve gergin..
-
yahu size ne diyim ben bildiklerimi yazdım like kasmaktan bahsediyor he like kasıyorum 50 like daha alırsam atayacaklar beni,açık açık söyledim ben de sonuç bekliyorum çarşamba yada perşembe açıklanacak dedi çevremdekiler.Bir yandan duyum diye ağlıyorsunuz bir yandan duyum beğenmiyorsunuz,napıyorsanız yapın arkadaşlar.
-
siz istiyorsunuz ki gün saat dakika verelim,haberi söyleyenin tc numarasına varana kadar yazalım,bir de listede isim var mı yok mu onu kontrol edelim.Hiç değişmiyor bu kitle 5 senedir aynı,kimleri küstürdünüz içerden olup burada bilgi veren.Neyse uzatmayacağım hayırlı geceler.
-
@piyon bi önceki sayfada şu güne kadar beklemeyin yazıp kaybolan arkadaşaydi tepkiler, öncesi başka bi arkadaş iptal olacak gibi bir şey yazmış, soru soranlara cevap yok, haliyle insanin sinirlerini yıpratıyor
-
@piyon sen gereksiz üzerine alınmışsın arkadaşım. Senin iletin ne zaman, yapılan yorum ne zaman, yorumda sana söylenen bir şey mi var vs vs bir bak istersen. Tehditlerin de seni bağlar umurumda değil.
-
@no33 cümleye sevgili duyumcular diyerek başlayıp,aktif üyesi 50yi geçmeyen bir forumda ‘like’ kastığımızı söylüyorsun. Duyumu bugün paylaştım senin gönderin de hemen bir sonraki sayfada.Ayrıca yazdıklarımda tehdit nerede akıl tutulması mı yaşıyorsun?
-
@piyon duyumlarını söyleyen arkadaşlara kendi adıma çok teşekkür ediyorum bu sürece kadar onlardan gelen birkaç cümleyle ayakta kalabildik. Ancak kendi görüşünü doğrudan beyan eden arkadaşlar yok mülakat iptal olacak, yok şu zamandan önce ilan gelmez beklemeyin tarzında bir şeyler paylaşıp, insanların vicdanları ile oynayanlar için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Onlar mümkünse hep sussun!!
-
Troll duyumcular v3 onlara inanan saf arkadaşlar.Bu durum hiç değişmeyecek galiba
-
bende 2 yıl önce bugünlerde guy sınav sonucunun acıklanmasını bekliyordum.şimdi işe başlayalı 1.5 yıl olmuş.güzel günlerdi
-
@deepblue Sizi tebrik ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum
-
artık bitsin bu belirsizlik....
-
@guymagdurubiri Başlık da epey sessiz. Geçen seneki ekip daha aktifti maalesef.
-
@paretowilfredo hocam nerdesiniz İçimize biraz su serpseniz ne güzel olur
-
whatsaapçılara kızıp bizi bilgisiz bırakmayın .
-
@zach aynen umarım bu sessizlik bozulur ne bi duyum söyleyen var ne de açıklama yapan
-
@mami1616 WhatsApp grupları yüzünden buraya yazan yok.
-
@sandviçyiyenadam günlerdir whatshap tada hiç yazan yok. sanmayınki orada bi şeyler dönüyor. kimsenin bi şeyden haberi yok ondan böyle durgun.
-
@sandviçyiyenadam Sayın yöneticiler gruba kızdı onlarda yazmıyor tuhaf bir durum var ortada .
-
Bir zamanlar bularak DUYumluktu. Artık eshamesi yok