2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Sayfaya iki üç saat girmedim iki sayfa ileti yazılmış. Yapmayın böyle gereksiz heyecan yapıyoruz
-
@mrnobody ortalik hareketlensin totem yapıyoruz
-
@simpeya birazdan hesabını silmek isteyen troller de çıkar ortaya. "Açıklandı" yazarlar sonra bi güzel küfürlerle uğurlarız kendilerini.
-
@mrnobody ben de diyorum alametlerden biri eksik,harbiden nerde onlar bu sene göremedim.
-
Madem gece açıklanıyor o zaman gibin ışıkları yanıyor mu muhabbeti yapmamız gerekmiyor mu
-
@mrnobody yok yok bu sene baya sessiz ve usluyuz masallah
-
@nopainnogain gibe yakın olan varsa baksın bi zahmet yada gib misafirhanesini arayıp onlara soralım gibin ışıkları yanıyor mu zahmet olmazsa bakarmısınız diye
-
Ben sonuç beklemiyorum ama sizler kadar heyecanlıyım başlığı takip ediyorum. İnşallah hemen açıklanırda yeni ilan gelir.
-
Doldumda taşacak yer arıyorum , burası uygundur . İlanın gelmesinden , sınavından , açıklanmasından , mülakat tarihinden yani baştan sona gördüğüm en sancılı guy bu sınavdı .Bana nasip olmadı ama duam olsun en çok ihtiyacı olan bin kişi kazansın ve bunu bi şekilde öğreneyim ,göreyim, duyayım .
-
Valla ben de sonuç beklemiyorum 2018 liyim ama bekliyorum inanın
-
Hepimiz bir köşede sayfa yeniliyoruz galiba :))
-
Tuğrul hoca yine beklemiyorum demiş az önce bugün altına yorum yazanda yarın açıklanacak demişti iftara doğru mu gelecek acaba
-
@walrass06 o yorum yazana kaynak sormuşlar.Arkadaşlar kesin bir şey yok elbette çalışmaya başladılarsa sonucu gelir inşAllah demiş.Pek de inanmamak lazım ona da duyumlar çoğaldı her şey yarın gün içinde açıklanacağını gösteriyor hayırlısı olsun hakkımızda.
-
@piyon kardeşim seni de yoruyoruz ya hakkını helal et
-
@mehmetahakca asıl siz helal edin kardeşim uyutmadım sizi de kusuruma bakmayın
-
@piyon helal olsun hocam açıklanmazsa da sıkma canını kimse garanti veremez sonuçta
-
@piyon valla ben uyumamaya razıyım ne zmandır böylr haberlere açtık olur olmaz onu Allah bilir ama insan ufak bir olumlu haber içinde yüreği yerinden çıkacak gibi atıyor bende yalnz olmadığını söylemek için yazdım
-
@NoPainNoGain @mehmetahakca eyvallah sağolun dostlar inşallah en geç yarın biter bu iş
-
@piyon inşallah kardeşim
-
@denetcii hem hayırlı olsun demis hemde belli olmaz öylesine söyledim calisyor arkadaşlar gibi açıklama yapmış bu neyin kafasıdır arkadaş