2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Orantısız bı soru dağılımı var mülakatta.kimine 7_8 soru kimine 2-3 .çok garip gibi geldi bana.sizin yorumunuz?
-
@arpad teşekkür ederim
-
@ıslm bazilarina soru bile sormamişlar denilene göre bana 7 soru sordular.
-
@venüsmer dguy da mulakat sureside soru sayilarida biraz daha iyiydi,guy dediginz gibi orantisizdi
-
Ankara için mulakata kaç kişinin gelmedigini bilen varmi
-
Arkadaşlar 4 komisyon sizi de zorladı mı?
-
@iktisatçı-0 4. komisyon neredeyse herkesi zorlamış.
-
Beni de zorladılar arkadaslar .
-
@babayega en son 40 tı
-
@lilith ne zamana açıklanır sizce
-
@babayega ne zamana açıklanır sizce
-
@2577 hocam düşüncenize göre ne zaman açıklanır
-
@pareto_wilfredo Üstad bir açıklama bekliyoruz sizden
-
İzmir için gelmeyen toplam kaç kişi bilen var mı? 24 nisanda girdim o gün 6 kişi gelmemişti.
-
@lilith bı o kadarda dguy a gitse şansımız baya artar.
-
@paretowilfredo üstadım sonuç açıklama süreciyle ilgili olarak öncelikle duyumun, yoksa da tahminlerin bizim için çok değerli.. Şimdiden teşekkürler
-
@nonbisinidem hocam biz 7 ay SGK yı beklemiş insanlarız siz yapmayın bari
-
@nonbisinidem @paretowilfredo, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@tükendikagrubu Şahsi beklentim bir sonraki cuma dostum. Ama tamamen tahmine dayalı bu fikrim. İşlemler, soruşturması, kırtasiyesi ne kadar çabuk biterse o kadar çabuk açıklanır dostum. Şu dönemde de buna dair gün vermek akıl işi değil açıkçası. DGUY'un da yetişeceğini düşünüyorduk, ki kurumda gaye de buydu. Bunu sorduğum ciddi kişiler bu şekilde dile getirdiler. Ancak gördük ki yetişmedi. BDDK süreçlerini bu yıl en hızlı yürüten kurum açık ara. Nizami şekilde alım süreci işletiyorlar ancak güvenlik soruşturmasında iş takıldı kaldı.
İl göç 70 günü vurdu.
O nedenle gün için imzalı mühürlü listeleri görene kadar her haber yanlışlanmaya aday malesef.Dün diğer başlıkta şöyle dedim dostum.
-
@denetcii hocam 7ay sgk’yı beklemiş ve bunun sonucunda da bütün sabır ve tahammülünü Sgk’da tüketmiş insanlarız biz :)) üstüne bir de 6ay mülakat tarihi bekleme sürecinden bahsetmiyorum bile :)) O nedenle sırf bunun için bile çabuk açıklanmalı bence yeter beklediğimiz
-
@paretowilfredo eyvallah üstad sağolasın diğer başlığa bakmamışım