2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Dostlar yeni dönebildim kusura bakmayın.Bana söylenen şeyde herhangi bir değişiklik yok dün sabah 7ye kadar uyumadım bekledim inşallah bugün açıklanır.
-
@piyon Dostum selam, daha sonrasında duyumu sizle paylaşan arkadaşlarınıza tekrar sorma imkanınız oldu mu? Revize yok mu diyorlar
-
@piyon size söylenen bu gece değil miydi yoksa Perşembe gün tamamı mi vardı? Yani bu geceye kadar da beklemeli miyiz bu duruma göre?
-
@zach selam. çarşamba-perşembe dediler bugün açıklanmazsa yarın tekrar arayıp güncel bilgi almaya çalışacağım.
-
@piyon o zaman bugün de burdayiz
-
@friedman gece 3 oluguna gore haftaiçimi oluyor yoksa haftasonu yeni bi tartişma ::))
(umarım ciddeye alıp kızmazsınız) -
Gelir İdaresi Sitesi kısa süreli olarak hata verdi arkadaşlar, bir yükleme yapılmış olabilir.
-
bir şeyler oluyor gibi
-
@samuelson tam ben diyecektim kardeşim sen çok yaşa:)
-
Tuğrul Koçer "Ne demişler çalışan demir pas tutmaz" Twitterda yazmış arkadaşlar.
-
Arkadaşlar kalp var yavaş. Duruyorsunuz duruyorsunuz hep birlikte başlıyorsunuz :))
Hadi inşallah hayırlısıyla bu defa. -
maşallah ben de şak diye giriyor
-
g yazmadan giriyor benim ki de
-
@müptela69 güzel haberlerini bekliyorum..
-
Nolduu nolduuuu
-
@safitürk69 üstad geldiyse 1 saate kalmaz:)
-
Acaba hepimiz aynı anda girdiğimiz için hata veriyor olabilir mi
-
@paretowilfredo bugün herhangi bi bilgi alabildin mi hocam
-
Yeminle mideme kramp girdi. Tugrul hoca yazdiysa kesin aciklanacak demektir o acik acik yazmaz her gun bu saatte beklemeyin yazan insandı kendisi
-
Hadi İnşallah yaaaa