2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Ankara grubunda biri demiş gib özel kalemden bilgi aldığını söylemiş. Haftaya aciklacak diye
-
@gannicus hadi inşAllah
-
@gannicus Gerçek mi bu dostum? Ardı geldi mi bu duyumun?
-
@gannicus haydaaa ver duyumuuu inşAllah hocam.
-
@birgaripiibflii ispat amacıyla çekeyim dedim ama kaldırmışlar zaten ben göreli 2 saat oldu yeminle gördüm doğruyu yazdım. Biri me zaman açıklanır duyum yok mu deyince whatsaap foto çekip atmış biri foto da numaralar vardı ama birinin numaranin yanında isim soyismide vardı yalan söylemiyor bekleyenleri dr üzmek kesinlikle istemem vallahi gördüğümü yazdım sadece
-
@supernatural sizin dediğinize inanıyorum hocam görmüşsünuz sonuçta. İnşallah o Whatsap konuşmalarınin aslı yoktur. Bu hafta açıklanir inslallah
-
Bana boş konuşmuş diyen arkadaşım bak whatsaap gruplarında denmiş yani. Ben sadece gördüğümü dedim
-
@birgaripiibflii inşallah hocam en kisa zamanda açıklanır. il seçiminden kaybettim yüksek ili tercih ettiğim için yeni ilan bekliyorum inşallah siz atanır göreve başlarsınız da sıra bize gelir hocam
-
@supernatural sana dememiş hocam boş konuşmuş diye :)) kaleme de dememiştir. Fotoyu paylasandir o en muhtemel
-
@strtmn pardon hocam o zaman
-
Gençler gruba birinin Twitter iletisini atmışlar bende gördüm yazdım, ama tiviti atan sallıyor olabilir
-
Silmiş yazdığını
-
Asılsız haberler tüh
-
@supernatural sana değildi hocam o laf yani duyum diye grupta yazanaydı
-
Zaten biz bekleye bekleyen incir ağacı olduk biraz daha beklersek reçelimizi yaparlar artık
-
Offf
-
@gannicus İstanbul grubundaki yazan kişi ne zaman yazmış? Dünkü mesaj olmasın?
-
Mülakat öncesi instagramda gelir idaresi duyuru sayfasında tarih verilmişti ve 2 gün gecikmeyle açıklanmıştı. Şimdi sözlü sonuçlar hakkında bir bilgi istedim umarım bir bilgileri vardır..beklemekten yorulduk
-
@adnan-ötüken orda kendi dıyumunu yazmadı Twitter dan bir sey görüp paylasmıstı
-
@sssld hahaha çok iyi twitterıma sabitlesem mi bunu acaba